«ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ»! ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ; Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    paremvasi

    Όλες οι κάμερες όλων των μεγάλων τηλεοπτικών δελτίων έχουν τα φώτα τους στραμμένα στα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

    greeceborders-1536x1024

    greecebordersrefugees-1536x955

    Δείτε σε ζωντανή σύνδεση την εικόνα

    Όλοι περιμένουν να δούνε πως θα αντιδράσει η Ελλάδα σε περίπτωση που οι πρώτοι λαθρομεταναστες θα κάνουν το πρώτο μεγάλο ντου.

    Για την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει: Δεν θα ανεχτούμε καμία παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

    Tι κάνουμε όμως αν οι λαθρομεταναστες βάλουν για άλλη μια φορά ως ασπίδα τα παιδιά τους;

    Πρέπει να τους πυροβολήσουμε;

    Η Ελλάδα από τα ξημερώματα δεν έκλεισε αλλά σφράγισε τα σύνορά της στον Έβρο. ΕΛ. ΑΣ. και στρατός σφράγισαν τα σύνορα και ουσιαστικά απέτρεψαν την είσοδο 300 μεταναστών οι οποίοι έφτασαν στην απέναντι πλευρά του Έβρου από την Αδριανούπολη. Οι αστυνομικοί με την συνδρομή συνοριοφυλάκων σφράγισαν τα σύνορα και απέτρεψαν την είσοδό τους στο Ελληνικό Έδαφος. Στον Έβρο βρίσκεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος και ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

    Citizen Protection Minister Mihalis Chrisohoidis speaks to military officers at the village of Nea Vyssa, in the region of Evros, Greece, February 28, 2020. REUTERS/Alexandros Avramidis
    Citizen Protection Minister Mihalis Chrisohoidis speaks to military officers at the village of Nea Vyssa, in the region of Evros, Greece, February 28, 2020. REUTERS/Alexandros Avramidis

    Τη στιγμή που πρόσφυγες προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα που βρίσκονται στην Αδριανούπολη της Τουρκίας για να εισέλθουν στην Ελλάδα καταγράφει βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα social media.

    Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook το μεσημέρι της Παρασκευής (28/2) λίγες δηλαδή ώρες μετά από την απόφαση της γειτονικής μας χώρας να επιτρέψει στους πρόσφυγες να περάσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος.

    Από τη στιγμή που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε πράξη τελικά τα όσα έλεγε για το προσφυγικό: άνοιξε δηλαδή τα σύνορα για τους πρόσφυγες, εκατοντάδες ήταν αυτοί οι οποίο έσπευσαν να αφήσουν πίσω τους την Τουρκία και να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Ευρώπη.

    O Ερντογάν με αυτή του την ανακοίνωση διαλύει τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον περιορισμό των ροών και όλα αυτά ενώ 33 άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας σκοτώθηκαν στον αεροπορικό βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν εναντίον τους συριακές κυβερνητικές δυνάμεις χθες στην επαρχία Ιντλίμπ.

    Καμπανάκι από την ΕΕ για Τουρκία: Αναμένουμε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για το μεταναστευτικό
    Να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για τις μεταναστευτικές ροές ζητά η Ευρωπαϊκή Ένωση από την Τουρκία επισημαίνοντας πως η γειτονική μας χώρα «δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αλλαγή στην πολιτική της για τους πρόσφυγες».

    «Αναμένουμε η Άγκυρα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε για τον έλεγχο της ροής των προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Τουρκία έχει δεσμευθεί να τερματίσει τις παράτυπες μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία προς την ΕΕ και να διασφαλίσει βελτιωμένες συνθήκες υποδοχής για τους πρόσφυγες στην Τουρκία, με αντάλλαγμα υποστήριξη από την Ένωση» τόνισε η Κομισιόν όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της Πίτερ Στάνο σε συνέντευξη Τύπου.

    Δείτε το βίντεο – κάντε κλικ στην εικόνα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Απλά είναι τα πράγματα. Δηλώνεις προς πάσα κατεύθυνση στο εξωτερικό και στο εσωτερικό ότι τα σύνορα της χώρας κλείνουν προς όλους και όποιος τα παραβιάσει θα θεωρείται εισβολέας. Από κει και πέρα κάνεις τα πάντα ώστε να μην περάσει κανείς. Χρησιμοποιείς στην αρχή απλά μέσα (δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες κλπ.) Αν δεν συμμορφωθούν εννοείται πως θα καταφύγεις στην έσχατη λύση. Πυρ και όποιον πάρει ο χάρος.

    2. ΠΥΡΟΒΟΛΑΣ ΠΑΤ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!
      ΣΕΡΒΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ/
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
      ΠΑΤ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

    3. ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΕΝΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ . ΑΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ . ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ .
      ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟ΄ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΔΩ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ = ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΠΛΗΚΤΟΙ . ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Α Φ Θ Ο Ν Ο ΧΡΗΜΑ , ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ , ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ , ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ .
      ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ Ι Σ Ρ Α Η Λ

    4. όποιος μπαίνει λαθραία πρέπει να εκτελείτε επι τόπου , είμαστε σε πόλεμο , προδότες και εισβολής πρέπει να εκτελούνται

    5. Ειναι απλο.
      Βαζεις τα σκατα τους ματατζηδες μπροστα να τους ψεκαζουν σαν μυγες ( οπως κανουν στους ελληνες) και οποιος περασει 3 φορες αλτ μια στον αερα και αν δεν σταματησει τον ξαπλωνεις.
      Δεν ειναι δυνατον αυτη η χωρα να ειναι αλλο ξεφραγκο αμπελι.αρκετα….μονο ετσι θα φοβηθουν να ερθουν κι αλλοι.
      Το τι θα λενε τα καναλια και ειδικα των γερμανων θα παραπεμψω στην φραση και στην χειρονομια του μουτζουρη για το απολοιφαδι τον κουλη.

    6. Να μπουν τα Ματ, που εδερναν τον κόσμο αλύπητα, μπροστά αφού ομολογούν Έλληνες, Έλληναράδες,
      Λέγοντας τους ντόπιους Τούρκο σπόρους, αλλά δυστυχώς μόνο Έλληνες κτυπουν οι πραιτωριανοι
      Του Τσιπρα κι του Μητσοτάκη, σαν Έλλην πολίτης, διαμαρτυρομαι στεντορια τη φωνή, για την βρώμικη συμπεριφορά των Ματ, κι απαιτώ από τον δοιηκητη τους να παραιτήθή εάν είναι Έλληνας αξιωματικός με τιμή στον όρκο του….
      Άγγελος

    7. Ουτε η ελληνικη γλωσσα με το τοσο πλουσιο λεξιλογιο δεν με βοηθαει να βρω τις λεξεις για να εκφρασω την αηδια που αισθανομαι…..

    8. Οι πρώτες σφαίρες να χαραμιστουν στους 300+1 του κιναιδοβουλίου.
      Οι επόμενες στις μκο.
      Και όποιο άλλο σκουπίδι-εισβολέας μπουκάρει,απλά στο δόξα -πατρί…
      Η αυτοί η εμείς…Ακου ερωτήσεις…

      1. Δυστυχως θα καταξοδευτουμε με τις σφαιρες γιατι δεν ειναι μονο οι 300.
        Βαλε τις μασονικες στοες τους μασονους και πουλημενους δικαστες τους δημοσιοκαφρους τους τραπεζιτες τους ολιγαρχες….
        Αστα να πανε θα ξεφραγκιαστουμε…

        1. Μαζί σου Γιώργο…δεν έχεις άδικο.300+++ πολλοί είναι…Ε,μη μου πεις ότι μας λείπουν τα σκοινιά…Οι σφαίρες ναι…Μπορεί και να λείψουν…

          Εξ’άλλου η εκτέλεση με σφαίρα παίζει ναναι και τιμητικός θάνατος…Η κρεμάλα όμως με την καμμία…Ατίμωση του κερατά είναι…Τέτοια θέλουν οι κουφάλες…

    9. Δεν είναι ερώτημα αυτό. Τα σύνορα φυλάσσονται με το στρατό και τις σφαίρες και ΜΟΝΟ έτσι. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει ο στρατός και τον πληρώνουμε. Χωρίς στρατό και σφαίρες απλά δεν υπάρχει φύλαξη συνόρων. Πριν από πολλά χρόνια είχα γράψει πως θα φτάσει η στιγμή που όσο και να το αποφεύγει η κυβέρνηση, θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τις σφαίρες στα σύνορα. Το μόνο που μένει είναι ο λαός να ξυπνήσει επιτέλους και να επιλέξει αυτή την κυβέρνηση που θα το κάνει. Η Ελλάδα χάνεται, και θα πρέπει οι πολιτικοί να επιλέξουν άμεσα ή τους λαθρομετανάστες ή τους Έλληνες. Και οι δύο μαζί δεν χωράμε ούτε μπορούμε να συνυπάρξουμε. Εάν επιλέξουν τους λαθρομετανάστες, τότε να ξέρουν πως ο Ελληνικός λαός θα τους τσακίσει και θα έχουν κακό τέλος.

    10. Εννοείται πως πρέπει να πυροβολεί σουν.

    11. Έξω από την Ελλάδα να κάνει ο στρατός αυτό που πρέπει.

    12. Να μας πουν την αποψη τους αυτοι που ψηφισαν νδουλα πουστοσυριζα κλεφτοπασοκ μπαρουφακη και τους χαφιεδες κκεδες!!

    13. Να υψώσουμε τείχος όπως κάνει ο τραμπ.Εχουμε αργήσει πολύ.

    14. Πιστεύω ότι η αντίδρασή μας θα πρέπει να είναι πολυεπίπεδη ανάλογα τον κίνδυνο και θα πέπει αν χρειαστεί να πυροβολήσουμε αλλά ως έσχατη αντίδραση.
      ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.
      Επίσης μέτρα που θα πρέπει να δοκιμαστούν πρώτα είναι χρήση αντλιών με κανόνι νερού, ρίψη δακρυγόνων ακόμα και απομάκρυνση με χρήση γκλοπς απο άνδρες των ΜΑΤ.
      Τέλος θα πρέπει να εξεταστεί η ναρκοθέτηση περιοχών που είναι δύσκολη η πειτήρησή τους.

    15. Ο Μητσοτακης δεν εχει σχεση με το Θεο για να τον φωτησει,και ουτε θα τον παρακαλεσει
      γιαυτο μην περιμενετε να λαβει καμια θεαρεστη αποφαση.
      Θα τον φωτησει ομως η λεσχη Μπιλτενβεργ και οι μασονικες στοες
      γιαυτο οι αποφασεις του θα ειναι ανθελληνικες και αντιχριστες,ηδη στεινει τζαμια και τεμενοι.

    16. Ο γορδιος δεσμος μονο με το μαχαιρη λυνεται,
      δευ υπαρχει αλλη λυση.
      Μονο με αιμα θα λυθει το λαθρομεταναστευτικο,
      μας κηρυξαν εναν πολεμο, με οπλο την λαθρομεταναστευση
      και λυνεται μονο με οπλα.
      Αλλιως θα περασουμε στη κατοχη των λαθρομουσουλμανων,
      δεν μπορει να ειμαστε τοσο τυφλοι .
      Οποιος διαφωνη ας ανοιξει τα συνορα ης πατριδας του και ας τους μπασει μεσα.
      Να μην μας διαταζουν τι θα κανουμε στην πατριδα μας ,ποιον θα επιτρεψουμε να εισβαλεικαι ποιον οχι.
      Εχουν αποθρασυνθει τελειως

    17. δεν πρεπει να πυροβολησουμε
      απλως τους ξεκωλιαζουμε ολους και τους σστελνουμε πισω…

    18. Καλά εσείς αναμείνατε, και ακόμα θα αναμένετε. Χεστηκε ο ερντογαν για συμφωνίες. Και πουστε.. Επειδή ταχετε χαμένα και δεν ξέρετε τι να κάνετε, δείτε λίγο την Βουλγαρία και πάρτε μαθηματα

    19. Οι π@υστη δες πρωτη μούρη σαν μοχλό πιεσης έχουν τις μπουρκοχλαπατσες τους και τα μούλικα τους. Όλες οι βρισιές του κόσμου δεν αποδίδουν αυτό που νιώθω βλέποντας τέτοιες καλά σκηνοθέτη μένεις εικόνες. Άνανδρο κρύβονται από πίσω έτσι όπως εγκατέλειψαν εμπόλεμης και καλά χώρες τους αντί να πολεμήσουν. Που οι τριανταρηδες είναι 1000πλασιοι από τα γυναικοπαιδα

    20. Απόθηση, όχι πυρ κατά πλήθους. Δεν είμαστε ζώα, εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας κάνει η Τουρκία. Και μια σφαίρα να πέσει θα είναι βούτηρο στο ψωμί της Τουρκίας αλλά και της Γερμανίας. Όσοι μπαίνουν να οδηγούντε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και από πίσω πάλι στην Τουρκία με συνοδεία της Frontex. Όποιος έχει καλύτερες λύσεις ας τις πει.

      1. Σιγα ρε φιλε που η τουρκια περιμενει να ριξουμε σφαιρα για να κανει τι?
        Ημαρτον 10 χρονια με τις μπουρδες.
        Ολες οι χωρες τα συνορα τους τα κανουν οτι θελουν.
        Ποιος μιλησε για την βουλγαρια που τους διωχνουν με τις κλωτσιες?
        Σταματηστε να λετε αερολογιες δεν ειμαστε στον παραδεισο αλλα στην κολαση και αν προσαρμοστουμε θα μας φανε .
        Ηδη ειμαστε προς διαλυση με αυτες τις αμπελοφιλοσοφιες.

    21. Να φύγουν οι κάμερες και να αφήσουν το στρατό να κάνει τη δουλειά του

    22. Ναι, ο Μητσοτακης και οι του συνταγματικου τοξου, δεν θα ανεχθουν καμια Παρανομη εισοδο στην Ελλαδα !!!
      Ανεκδοτο….μες στη Αποκρια!!!!
      Λες και ολοι αυτοι που μεχρι σημερα μπηκαν, περασαν ή παραμενουν στη Χωρα, ειναι “νομιμοι”!

      Αυτο που τους ενδιαφερει…ειναι μονο τα Ρουσφετια….Σε περιπτωση “”ΤΥΧΟΝ”” Μαζικης εισροης λαθραιων (300 στα συνορα στον Εβρο…), θα πεταξουν (ως συνηθως) την μπαλα στην εξεδρα δινοντας μια εντολη….να φυλαχτουν τα συνορα….θα πουν το γνωστο παραμυθι ανταμα με τα βρωμοκαναλα…. θα ζητησουν να μην ανεβουν οι τονοι (μην ξεχναμε τι κανανε στους Μυτιλινιους και στους Χιωτες…) θα απευθυνθουν σε Γερμανια… Ευρωπη… νατο…. βορειο πολο ….. σεληνη…. ξωτικα και, στο τελος… (θυμησου το…) θα τα βρουν με τους τουρκαλαδες και !!!!! θα τους βοηθησουν κιολας !!!!!
      Και μετα για ολους εμας, μονο ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ.
      Δυστυχως Στεφανε, ειναι ολα προαποφασισμενα………

    23. Όχι Στέφανε, δεν χρειάζονται πυροβολισμοί. Τους αποκλείεις στην παραλία που εισβάλουν, δεν τους δίνεις ούτε νερό και τους δίνεις μόνο μια επιλογή. Να γυρίσουν πίσω. Φυσικά διώχνεις με κλωτσιές τους πράκτορες των μκο πρώτα. Και προσοχή. Όσο τους δίνεις το αίσθημα πως θα περνάνε χαλαρά και άνετα τόσο ποιο πολύ θα έρχονται. Καίμε τίποτα να μην τους αφήσεις να φύγουν από την παραλία που εισβάλουν, άστους μέσα στο κρύο νηστικός, εισβολείς τζιχαντιστες είναι όσοι στέλνει τώρα ο ερντογαν. Εάν δεν βγει τώρα έξω ο κόσμος στα νησιά να τους αποκλείσει δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω πως θα τους σφάξουν όλους τους νησιώτες. Έρχονται για σφαγή αυτοί. Μακάρι και πάλι να βγω ψεύτης.

      1. Είναι προφανές,ότι είναι κατευθυνόμενη από την Τουρκία εισβολή στην Ελλάδα, γι αυτό τους Ευρωπαίους και το Νατο προ των ευθυνών τους κι αν δε το πράξουν άμεσα και με έργα,όσους φτάνουν στις ακτές μας και στη θράκη παράνομα, στις ίδιες βάρκες με καλό καιρό και με υπογραφή τους ότι δεν έχουν ως χώρα προορισμού την Ελλάδα, από το Ιόνιο με κατεύθυνση προς δυσμάς.

    24. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      «Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν,

      Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε.»

      ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

    25. Πυρ κατα βουληση κατα παντος εισβολεα.Εχουμε πολεμο τι δεν καταλαβαινουν.Ε πισης αμεση ναρκοθετηση κατα μηκος των συνορων.Αλλιως θα γινουμε εμεις μεταναστες στην αφρικη.

    26. OTAN INE SFRAGISMENA TA SINORA ,KE DEN SEBONTE TIN APOFASI POU EHIS PARI OS EPISIMO KRATOS GIA TA SINORA SOU ,KE PROSPATHOUN ME KATHE TROPO NA ISBALOUN STIN HORA SOU,TOTES ISE IPOHREOMENOS NA PIROBOLISIS…,ETSI ORIZI O ” DIETHNES NOMOS SINORON”,
      I GERMANIA AFTON TON DIETHES NOMO SINORON TON EHI SE PAKETO ME PARAGRAFO MESA STO GERMANIKO SINTAGMA”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      AFSTIRA APAGOREBETE NA ISBALIS SE KSENI HORA ,OTAN, I HORA POU THELIS NA ISBALIS SOU TO APAGOREBI, KE EHI KLISTA TA SINORA TIS!!!,SE AFTO TO SIMIO PROIDOPIIS TOUS ISBOLIS NA FIGOUN, AN DEN SEBASTOUN TIN DIATAGI SOU, TOTES O DIETHNES NOMOS SINORON, SE IPOHREONI NA PIROBOLISIS TOUS ISBOLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ITE ISBOLEA!!!!!!!!!!!!!!!!!! AN IPOKIPSIS KE TOUS AFISIS NA ISBALOUN ,OTI KE AN SINBI STIN HORA SOU ITE SE ALES EUROPAIKES HORES , I HORA POU EPETREPSE TOUS ISBOLIS “ELLADA” THA KALESTHI OS KATIGOROUMENOS THA DIKASTI OS KATADIKOS KE SKLIRA THA TIMORITHI DIKASTIKA APO TO DIETHNES DIKASTIRIO ,DIETHNES NOMOS SINORON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      KATALABETETO,DEN PREPI NA FOBASTE,TA KLISTA SFRAGISMENA SINORA ,KATAPOLEMOUN TIN OTHOMANIKI AFTOKRATORIA !!!!!!!!!!!!!!! , O DIETHNIS NOMOS SINORON INE ME TO DIKEO TIS ELLADAS !!!!!!!!!!!!!!!!!
      AMESOS SFRAGISTE OLA TA SINORA TIS ELLADAS, STERGIA KE THALASA OLA SFRAGISTETA …!!!!!!!!

    27. Ποσα ορφανα απο τις εμπολεμες περιοχες της Συριας εχουν απαγαγει τζιχαντιστες για να εισβαλλουν στην Ελλαδα ως προσφυγες και ποσες χιλλιαδες η και εκατομμυρια λαθραιοι μουσουλμανοι, εγκληματιες, πρακτορες και τζιχαντιστες ειναι ηδη μεσα στη χωρα ? Οποιος βρει τις απαντησεις θα καταλαβει και την υποκρισια του Μητσοτακη και του καθε Μητσοτακη για την δηθεν προστασια των συνορων.

    28. ΧΡΗΣΤΟΣ!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΘΕΝ ΕΥΡΩΠΕΟΙΟΙΟΙ!!

      1. Ναι φίλε μου έχεις δίκιο…το θέμα είναι ότι τώρα δεν είναι ώρα για “θα μπορούσε…” Και “γιατί δεν έκανε….”. Πρέπει να έχουμε το νου μας.και στην τελική τι διάγγελμα να κάνει αδελφέ μου;να σε ενημερώσει για τι;να σου μιλήσει για τι;είναι κάτι που δεν ξέρουμε; παίζεται κάποιο παιχνίδι που δεν ξέρουμε;

    29. Γιατί δεν κάνουν αυτό που έκαναν στην Λέσβο;Εδώ τουλάχιστον η βρισιά τουρκόσποροι θα έχει τον νπραγματικο της αποδεκτη

    30. ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    31. Πρέπει. Η τα παιδιά τους η τα παιδιά μας. Διαλέξτε.

    32. Τι δουλειά έχουν εδώ πέρα οι μουσουλμάνοι;! Να πάνε εκεί που είναι τα τζαμιά εδώ δεν έχουν καμία δουλειά! Τόσες χώρες υπάρχουν στην αραβία να πάνε εκεί!

    33. Όχι, να μην πυροβολήσει, να τους απωθήσει ο στρατός πετώντας τους λουκούμια.

    34. ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑ ΦΤΑΣΑΜΕ!ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ!!ΚΑΘΦΡΕΤΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!!

    35. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ…

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΣΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…!!!

    36. Να είμαστε ενωμένοι!μόνο αυτό!φτάσαμε στο σημείο 0 και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια!όλοι οι Έλληνες μια γροθιά και υποστήριξη σε όποιον κι αν κυβερνάει τώρα!στην δύσκολη δεν κοιτάζουμε χρώματα και πρόσωπα πολιτικά!

      1. Έτσι εξηγειται. Ένα πράμα τσιπρα_κουλης γινηκαμ ουλις

    Comments are closed.