ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ: H ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ “ΑΘΟΡΥΒΑ” ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ “ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ” ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Panagia

    Ενα νέο, εγχώριας σχεδίασης, ανάπτυξης και κατασκευής, δύσκολα ανασχέσιμο λόγω υψηλής ταχύτητας, τουλάχιστον «στα χαρτιά», cruise βλήμα επιφανείας-επιφανείας με δυνατότητες καταστροφής και στόχων εδάφους το Atmaca Block-1, ενέταξε αθόρυβα σε υπηρεσία το τουρκικό Ναυτικό.

    Τα πρώτα βλήματα τοποθετήθηκαν στην θέση των πυραύλων RGM-84 της νέας κορβέτας, επίσης τουρκικής σχεδίασης και ναυπήγησης, F-514 Kınalıada κλάσης Ada.

    Είναι κατασκευής της εταιρείας Roketsan και δίνει εντελώς νέες δυνατότητες στο τουρκικό Ναυτικό, καθώς ισοσκελίζει την ύπαρξη των πυραύλων Exocet MM-40 Block III με την ακτίνα δράσης των 180 χλμ. που είναι τοποθετημένες στις πυραυλακάτους κλάσης «Ρουσσέν» του ΠΝ.

    Ο νέος πύραυλος κατά σκαφών επιφανείας του τουρκικού Ναυτικού θα αντικαταστήσει μεν τους αμερικανικούς πυραύλους RGM-84 με την περιορισμένη ακτίνα δράσης των 80 χλμ., στο σύνολο τους, αλλά θα προσδώσει μεγάλες δυνατότητες στρατηγικού πλήγματος στο τουρκικό Ναυτικό, καθώς μπορεί να πλήξει επίγειες εγκαταστάσεις, όπως σταθμούς ραντάρ, σταθμούς καυσίμων, οχυρά, στρατηγεία κλπ. από ασφαλείς αποστάσεις.

    Μπορεί να εκτοξευθεί από το Βόρειο Αιγαίο π.χ. και να πλήξει εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη, την Θεσσαλία κλπ.

    Αλλάζει και την τακτική κατάσταση σε νοτιοανατολική Αιγαίο,όπως αναφέρει το pronews, καθώς όλη η Κρήτη τίθεται υπό την ακτίνα δράσης μιας κορβέτας που θα εκτοξεύσει τα βλήματά της σε απόσταση 50 χλμ από την ανατολική πλευρά του νησιού ή στα νότια παράλιά της.

    Ο χάρτης με τις ακτίνες δράσης που δημοσιεύουμε, αφορά εκτοξεύσεις από επίγειους εκτοξευτές από τα βάθη της Τουρκίας!

    Η ανάπτυξη του πυραύλου ξεκίνησε με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από την εταιρεία Roketsan το 2009 με τις δοκιμές του Atmaca Block-1 να ολοκληρώνονται το Νοέμβριο του 2018 για να ακολουθήσει τον ίδιο μήνα η σειριακή παραγωγή του πυραύλου.

    Ο cruise πύραυλος Atmaca Block-1 έχει μήκος 4,8 μέτρα βάρος 800 κιλά βάρος πολεμικής κεφαλής 200 κιλά, κινητήρα Turbojet ο οποίος επιτρέπει στον πύραυλο να επιτύχει ταχύτητα 1.042 χλμ / ώρα μπορεί να πετάει μόλις 10 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και έχει εμβέλεια 200 χλμ.

    Θα τοποθετηθεί εντός πενταετίας στο σύνολο των σκαφών επιφανείας του τουρκικού Ναυτικού, καθώς και των υποβρυχίων Τype 214ΤΝ.

    Επίσης προγραμματίζεται η εγκατάστασή του σε επίγειους εκτοξευτές στο βόρειο Αιγαίο και στο νοτιοανατολικό απέναντι από το σύμπλεγμα της Μεγίστης.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Εμεις θα τους ενισχισουμε να φτιαξουν και αλλα καλυτερα κανοντας εκδρομες στην τουρκια και αγοραζοντας τα φτηνιαρικες απομιμησεις προιοντα τους.

    2. Η Χάρη της Παναγίας δεν καίει.

      Οι αμέτρητες αμαρτίες μας σηκώνουν το πέπλο προστασίας του Ιησού Χριστού και τοτε ο προαιώνιος εχθρός κάνει ΟΤΙ θέλει.

    3. Καλή η χάρη της Παναγίας, αλλά άμα δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να επενδύσουμε σοβαρά στην Εθνική άμυνά μας, σύντομα θα καταντήσουμε βιλαέτι των Τούρκων. Απαιτείται να πέσει άφθονο χρήμα για εξοπλισμούς. Μόνο τη γλώσσα της ισχύος καταλαβαίνουν οι Τούρκοι. Η Παναγία μας βοηθάει, δίνοντάς μας υγεία και μυαλό. Αν εμείς δεν το χρησιμοποιούμε σωστά, δε θα κατέβει να πολεμήσει η Παναγία, για να αράζουμε εμείς αμέριμνοι στην ξαπλώστρες…

    4. Θυμαμαι πως οταν επρόκειτο να πάρουμε τα υποβρύχια, δεν μας άφηναν, γιατι η Τουρκια δεν είχε η κατι τετοιο. Έλεγαν πως ανατρέπεται το 7 προς 10. Τωρα που η Τουρκια εξοπλίζεται σαν αστακός, κανένας δεν μιλάει. Που ειναι τωρα το 7 προς 10;;;;

    5. Μας προστατεύει ο Θεός, αλλά πρέπει να πιστεύουμε και να είμαστε άξιοι της προστασίας Του. Χρειάζεται ειλικρινή Μετάνοια, Νηστεία, Προσευχή, Εξομολόγηση και εφόσον επιτρέπει ο Πνευματικός, συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία. Προσοχή από όλους αυτούς τους κινδύνους που μας περιβάλλουν έχουμε ελπίδα να σωθούμε, μόνο αν είμαστε ενωμένοι με το Θεό

    6. μαγκα μου, οι νεοελληνες πινουν φρεντοσπρεσο, φραπα εμεις οι παλαιοι

    7. Παραμύθια είναι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τέτοιο. Είμαστε εντάξει με σουβλάκι, φραπέ, μπανάκι και όλα θα πάνε καλά. Μη μασάτε

    8. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…. .ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΡΑΤΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ,ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ,ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ-ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ(απύθμενο και δυσθεώρητο κόμπλεξ…),ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΕΔΑΦΗ,Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ.ΟΙ ΔΗΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΑΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΞΕΝΩΝ ΕΔΑΦΩΝ,ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ.Η ΒΡΩΜΙΑ ,Η ΔΥΣΩΔΙΑ ,Η ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ,Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ,Η “ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ”ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ή Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!!!!… . ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΚΑΘἨΝ ΣΤΙΓΜΗΝ “ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ”ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΑ”ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ”(από τι ξύλο δηλαδή θα είναι ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ “ΗΜΕΤΕΡΩΝ”ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ και εάν θα μας θάψουν ή θα ακολουθηθεί η”λύση”της ΟΜΑΔΙΚΗΣ ταφής που είναι και πλέον οικονομική…).Τα περί”συνδιαχείρησης”είναι για “τα μάτια του κόσμου”… .Οι τουρκομογγολόγυφτοι”εξ ανατολών ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ… .ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ή ΘΑ ΤΟΥΣ”ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΟΥΜΕ”ΣΕ ΑΛΟΙΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ@ΑΡΧ@ΙΔΙ@ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥ ΣΥΓΚΑΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ενάντια στη γυφτοράτσα τους ο Adolfos;ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΆ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΒΡ@Μ@Κ@ΛΟΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΡΑΤΤΑΝ…)!!!ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟΝ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΟΣ!!!!

      1. ΕΥΓΕ! ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ.

    9. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΚΩΛΟ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΡΕΜΟΣ;

    Comments are closed.