ΘΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΕΙΣ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ. Ο ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΓΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ. ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ… «ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΟΣ ΤΟΤΕ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ…» (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    adonis pleuris

    Καταδίκασε το Ολοκαύτωμα ως τη «μελανότερη σελίδα στην Ιστορία της Ευρώπης»
    Το κολαστήριο ψυχών του Άουσβιτς επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Δείτε πρώτα το βίντεο

    adonis

    Σε δήλωσή του, ο κ. Γεωργιάδης καταδίκασε το Ολοκαύτωμα ως τη «μελανότερη σελίδα στην Ιστορία της Ευρώπης» και είπε ότι παλαιότερη συμπεριφορά του επί του θέματος ήταν «απαράδεκτη».

    «Λόγω της προσωπικής μου σχέσης με τον Κώστα Πλεύρη, επέτρεψα να θεωρήσουν πολλοί ότι ανεχόμουν ή και συμμεριζόμουν αντισημιτικές απόψεις. Ήταν απαράδεκτη η τότε συμπεριφορά μου και τώρα καταλαβαίνω ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα παίρνεις ελαφρά» έγραψε χαρακτηριστικά.

    «Πρέπει τον καταπολεμήσουμε (σσ τον αντισημιτισμό) τώρα στην αρχή του και να μην επιτρέψουμε να θεριέψει. Δυστυχώς, η ιστορία διδάσκει ότι κάτι που έγινε μία φορά δύναται να επαναληφθεί, άρα για να αποκλείσουμε αυτήν την πιθανότητα πρέπει να δράσουμε τώρα» έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

    «Πολλοί με κατηγορούν ότι υποκρίνομαι. Το βασικό τους επιχείρημα είναι ότι αυτά τα λέω για να γίνω Υπουργός, και οφείλω, όχι στους πολιτικούς μου αντιπάλους από την Αριστερά, αυτοί δεν θα πειστούν ό,τι και να πω, διότι έχουν συμφέρον εναντίον μου, αλλά στους άλλους που το λένε καλόπιστα, να απαντήσω.

    Η σύνδεση του πολιτικού συμφέροντος με την ανοικτή και απολύτως δημόσια θέση μου κατά του αντισημιτισμού είναι ελαφρά αντισημιτική και πολύ άδικη.

    Αντισημιτική, διότι αναπαράγει ένα κλασικό αντισημιτικό στερεότυπο, ότι δηλαδή οι Εβραίοι, κατά κάποιον τρόπο ελέγχουν τα πάντα και άρα για να προχωρήσεις πρέπει να έχεις την ευνοιά τους. Άρα εγώ για να αποκτήσω αυτή την εύνοια λέω όσα λέω.

    Οι Εβραίοι είναι ένας σεβαστός λαός με τεράστια ιστορία και πρόοδο, με επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα και ένα ισχυρό πλέον κράτος, αλλά όχι δεν ελέγχουν τα πάντα. Αγωνίζονται και αυτοί, όπως όλοι οι λαοί για την πρόοδο και την προκοπή τους, αλλά καμμία συνωμοσία δεν υπάρχει πίσω από αυτό.

    Το δεύτερο βασικό επιχείρημα, είπα είναι άδικο διότι η ίδια η ιστορία μου δείχνει ότι είναι ψευδές. Η δημόσια δήλωση μου για τα λάθη του παρελθόντος μου ως προς αυτό το ζήτημα έγινε το 2017.

    Προσέξτε τώρα το παράλογο, «το έκανες για να γίνεις Υπουργός»….

    Μα το 2017 είχα γίνει ήδη δύο φορές Υπουργός σε δύο διαφορετικές Κυβερνήσεις και τότε ήμουν ήδη Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα ήταν λογικό να πιστεύω ότι χωρίς να κάνω απολύτως τίποτε τέτοιο, εάν κέρδιζε η Νέα Δημοκρατία ότι θα γινόμουν πάλι Υπουργός ως Αντιπρόεδρος της;

    Την δημόσια δήλωση την έκανα και θα την κάνω όσες φορές χρειαστεί για δύο λόγους. Πρώτον, διότι ντρέπομαι για όλα αυτά. Στον αντισημιτισμό δεν πρέπει να αφήνεις κανένα περιθώριο και εγώ αν και μέσα μου ποτέ δεν υπήρξα, άφησα πολλά περιθώρια.

    Και δεύτερον, διότι θέλω να χρησιμοποιήσω το δικό μου παράδειγμα για να γίνει εργαλείο καταπολέμησής του.

    Και μην έχετε αυταπάτες, ο αντισημιτισμός υπάρχει δυστυχώς ακόμη και μεγαλώνει. Και στην Ελλάδα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον ξεριζώσουμε. Είναι μια ασθένεια που αν δεν την προσέξεις, μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα.

    Χρωστώ και μια απάντηση σε μία κυρία που έγραψε εδώ στα σχόλια «πώς η Βουλή επέτρεψε σε μένα να ηγηθώ κ.λπ.».
    Δεν με έστειλε η Βουλή. Έλαβα προσωπική πρόσκληση από τους διοργανωτές, την European Jewish Association και ανταποκρίθηκα και μάλιστα με προσωπικά μου έξοδα. Εκεί συνάντησα κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία και ως Υπουργός εν ενεργεία έγινα επικεφαλής της.

    Εάν χρειαστεί, και αναλόγως των σχολίων, θα επανέλθω. Θεωρώ τον Αντισημιτισμό σοβαρό θέμα για να κρυβόμαστε», δημοσίευσε ο υπουργός.

    Σε αναμονή για να δούμε τι θα απαντήσει ο δικηγόρος Κώστας Πλεύρης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. το πουλεν του περιστεροπρωκτοτσιρλοχεσμενου..

    2. Μια ζωή καρνάβαλος είναι. Και τα μεγαλύτερα καρναβάλια αυτοί που τον ψηφίζουν όπως και τους λοιπούς προδότες. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον “ξενοδόχο”.
      Η ιστορία θα γράψει για το τέλος τους.-

    3. Οσοι ψηφίζατε λαος αδωνι,καρατζαφυρε κτλ και μετα γινατε χρυσαυγιτες ,και τωρα ειστε βελουπολικοι και λαγοι….ενας ενας με την σειρα του σας πουλησαν πατριωτες, κακα τα ψεματα στον εθνικιστικο χωρο κυριαρχουν οι πατριδεμποροι επαγγελματιες!!!

    4. τομάρι ε τομάρι
      κοπρόσκυλο δεν αργεί η μέρα που θα σας τουφεκίσουμε όλους στις πλατείες!!!

    5. Ο Άδωνις θέλει κάποια στιγμή να γίνει και πρωθυπουργός. Και αν δώσεις τα διαπιστευτήρια σου στους Εβραίους και δεν προσκυνήσεις στο μνημείο του ολοκαυτώματος με κιπά, πρωθυπουργός στην Ελλάδα δεν γίνεσαι, και όχι μόνο στην Ελλάδα. Οσονούπω θα θαυμάσετε με κιπά τον Άδωνι στο Yad Vashem…..

    6. Άδωνη κόφτο !Κόφτο γιατί πολλά λες ,όταν έλεγες διάφορα κάπου κάποτε δεν ήσουν μικρός ούτε άβγαλτος ,θυμάσαι ?

    7. Αδωνηs Γεωργιαδηs:Το να ειναι καποιοs Ναιτηs η και Τεκτων ακομη Δεν αποτελει λογο διαγραφηs απο τον ΛΑ.Ο.Σ.!
      Γνωριζω Τεκτονεs οι οποιοι ειναι πραγματικα πατριωτεs και χριστιανοι ορθοδοξοι!
      Υπαρχουν μεταξυ των μελων μαs και καθολικοι και εβραιοι!

      Καρατζαφερηs για το Αδωνη:το πιο ευκολο για τον οποιονδηποτε ειναι να κατανταει”πολιτικη κομματικη τσουλα”!..

      Αφου πηρε την πρωην,του πρωην τηs μαμαs τηs,κανει και τον δαγκα..

      Ειχε καταγγειλει πασιγνωστο εκδοτη για σεξουαλικη παρενοχληση το μοντελο του Αδωνη και του ΚΕΕΛΠΝΟ(ΒΙΝΤΕΟ)
      Την θυμαστε την Ιωαννα Δεμεντη;Ειναι το κοριτσι με τον μπακαλιαρο και τα αγγουρια που πληρωνοταν απο το ΚΕΕΛΠΝΟ!

      Τι αλλο θα ζησουμε με το Αδωνη????Προσοχη δεν ειναι τρολ:Η”Ελληνικη Αγωγη”του Αδωνη διαβασε αρχαια ελληνικα σε σκυλακια(Photo)
      Απορια ψαλτου…γουφ!(και οχι”βηξ”που δειχνει αμηχανια).
      fonaklas.blogspot.com/2018/12/photo_10.html

      ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ-YouTube

      Μπουμπουκοs Γλυφει εκει που εφτυνε!

      Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!

      Η Ι.Δεμεντη καταγγελει σεξουαλικη παρενοχληση!-YouTube

    8. Αχ ρε ψαθα ποσο μπροστα ήσουν όταν πριν 70+ χρόνια έγραφες τον “φον δημητράκη”. Κατι γραικυλους σαν το φον αδωνάκη θαχες υπόψη σου ήδη απο τη κατοχή…

    9. ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΩΡΑ

    10. Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι μεταξύ Πρεσπαρχών αριστερής μπόχας και επιτελικής ανικανότητας δεξιού MEDRANO. Το κοινό που έχουν και οι δύο είναι η κινητήριός τους δύναμη. ΣΟΡΟΣ!!! Ο κοινός κρίκος ο Σοροκίνητος και Ουκρανικής καριέρας Πάιατ.

      Άδωνι, πήγαινε κάνε κανένα πάρτυ γενεθλίων στο σπίτι του μπαμπά σου του Πάιατ. Όταν λέμε πουλημένος εννοούμε ψυχή τε και σώματι …. (Για τα γενέθλια της γυναίκας σου προτείνω το σπίτι του Γερμανού πρέσβη για να σπάει η μονοτονία)

    11. ο πλευρης μαλλον θα του συστησει το βιβλιο “αι συνεπειαι του αυνανισμου περαν μιας ηλικιας” . εγω αν ημουν εβραιος θα ενιωθα προσβεβλημενος απο την υποκρισια και το εμετιλικι που βγαζει αυτο το σιχαμα. απο τη στιγμη που ειναι υπουργος σε κομμα προδοτων και δοσιλογων ολα τα αλλα ειναι αλατοπιπερο

    12. Ο Αδωνις και ο Βοριδης εκαναν δηλωση μετανοιας ( ο Βοριδης σχετικα προσφατα επικαλεστηκε και αυτος… νεανικη ανωριμοτητα ) Αξιζει κανεις να εμπιστευτει τετοια ατομα που αλλαζουν σταση ζωης για τα αξιωματα και το βολεμα;;;

    13. Να τα βλέπετε οι δημοκράτες που τον ψηφίσατε.

    14. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ? ΕΝΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΑΣΑ! ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ ΨΕΥΤΟΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.
      Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    15. ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΗ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟ…ΤΑΝΕΣ ΤΟΥ……………….

    16. σταματα αδωνη! ειναι γλυκια η εξουσια και τιποτε αλλο..σε εκτιμουσα αλλα οχι πια, εδω και λιγα χρονια

    17. Η γενοκτονια των Ποντιων,των Αρμενιων,των Κουρδων,το ολοκαυτωμα των εβραιων,πολεμοι,αρρωστιες,φωτιες,τσουναμια,πλημμυρες εχουν αποδεκατισει το ανθρωπινο ειδος.
      Μας βλεπει ο Θεος κ δακρυζει για τη καταντια μας.
      Εσυ αρχαιολατρη Αδωνι να συνεχισεις να πηγαινεις στη Αθηναικη Λεσχη να κανεις επικυψεις χωρις εντροπες,χωρις αξιοπρεπεια κ χωρις φοβο Θεου.

    18. Ετοιμος ειναι να βαλει τα ζουμια στη φωτογραφια…
      Προσωπικα δεν εχω προβλημα με τους Εβραιους και ουτε θα ελεγα κατι κακο,διοτι γνωριζω οτι οι Εβραιοι
      ειναι Πατριωτες με Πι κεφαλαιο…
      Καλο θα ηταν να παιρνουν παραδειγμα και οι εδω Δημοκρατες που μας το παιζουν δηθεν θιγμενοι οταν
      καποιοι ομιλουν για την Πατριδα και το λαο.
      Οσο για τον Αδωνι καλα θα κανει να ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ και να γνωριζει οτι η λεξη ΔΕΞΙΟΣ δεν σημαινει
      οτι βαζω τους λαθρομεταναστες στη χωρα και ειναι πατριωτικο να τους φορτωσουμε στη πλατη μας..

    19. ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
      ΝΑ ΔΕΙΤΕ Κ ΠΟΥ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ…………..
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΛΗΝΕΣ,ΛΕΜΕ ΜΟΝΟΝ ΜΑΣΩΝΙΑ!!!!

      1. Ποιον Πλευρη αυτον που ειναι εδω και χρονια στην Μασωνια και αυτον που οι ιδιοι οι Σταυρωτες τον αφησαν να εκδοσει το βιβλιο του ενω δηθεν κλαι γοντουσαν και τον βριζανε.Ο λογος που τον αφησανε ειναι που βριζει την Παλαια διαθηκη που δυστηχως ο κοσμος νομιζει ειναι των Σταυρωτων.Πολυ λιγος κοσμος γνωριζει οτι οι Εβραιοι ειμαστε εμεις οι Ευρωπαικοι λαοι και οχι αυτοι που τον σταυρωσανε και ειναι οι Χαναναοι που η Παλαια διαθηκη λεει τα χειροτερα για αυτους

      2. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. Π ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!

    20. Δηλωση ΒΟΜΒΑ Καρατζαφερη για Αδωνη και Νovartis
      Για το θεμα τηs Novartis ερωτηθηκε ο προεδροs του ΛΑ.Ο.Σ Γιωργοs Καρατζαφερηs:”Ο Αδωνηs αποκλειεται να τα εχει παρει απο την Novartis,βαζω το χερι μου στην φωτια”.

      Οπωs λεει και η παροιμια Οτι ΣΚΑΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ!!!

    21. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ “ΕΒΑΛΕ” ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΛΕΥΡΗ! ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ “ΣΚΟΝΗ” ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΠΩΛΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

    22. ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ.

    23. 😛😝😝😝😝😝😝😝😝 Αρκετά, βάλε τη γλώσσα μέσα τώρα!!!

    24. Ο Αδωνις ήταν άβγαλτος και τόν ξεπαρθένιασε ο Παππούς αλλά τώρα έκανε συρραφή οπότε όλα καλά.

      Πάντως πολύ καλά έκανε ο Άδωνις γιατί το Ισραήλ είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ σύμμαχος της Ελλάδας κατά Τουρκίας. Για αυτό πάρτε όλοι οι τσαμπουκαλεμένοι πατριωτάρες Kool-Aid.

    Comments are closed.