ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ: TO ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ!

    Κοινοποίηση:
    stratos-parmenion-1

    Σε εγρήγορση βρίσκονται τις τελευταίες ώρες τα συναρμόδια υπουργεία για τη διαχείριση του προσφυγικού προκειμένου να είναι έτοιμο προς παρουσίαση ο τελικό επιχειρησιακό πλάνου της κυβέρνησης για την αποσυμφόρηση των νησιών.

    Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, μεθαύριο Τετάρτη ή το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται από το πρωθυπουργικό γραφείο να ανακοινωθούν οι βασικοί άξονες του κυβερνητικού σχεδίου για την εφαρμογή της νέας πολιτικής ασύλου, την καλύτερη φύλαξη των συνόρων αλλά και τη μετεγκατάσταση των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στην ενδοχώρα. Στόχος είναι η μεταφορά μέχρι το τέλος του χρόνου τουλάχιστον 15.000 προσφύγων και μεταναστών.

    Η χωροθέτηση των νέων προσφυγικών κέντρων και δομών φιλοξενίας συνιστά μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση με δεδομένες τις αντιδράσεις, κυρίως γαλάζιων βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, που δεν επιθυμούν τη δημιουργία προσφυγικών δομών στην περιοχή τους. Όπως αναφέρουν πληροφορίες και δημοσίευμα ιστοσελίδας, οι πρόσφυγες αναμένεται α οδηγηθούν σε ξενοδοχεία, ανενεργές βιομηχανικές εγκαταστάσεις και παροπλισμένες δομές των ενόπλων δυνάμεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών σε πρώην βιομηχανικές εγκαταστάσεις στα Γιάννενα, τον Πύργο , τη Λαμία και τη Λιβαδειά όπου με τη βοήθεια του Στρατού να κατασκευαστούν προσφυγικές δομές.

    Σε ό,τι αφορά στο θέμα της παραχώρησης παροπλισμένων στρατοπέδων ή άλλων δομών των ενόπλων δυνάμεων για τη δημιουργία προσφυγικών κέντρων, πληροφορίες από το Πεντάγωνο αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει λίστα με ανενεργούς χώρους που μπορούν εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος να μετατραπούν σε κέντρα φιλοξενίας. Ωστόσο, όπως επισημαίνει πηγή του ΓΕΣ «το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την ακίνητη περιουσία των ενόπλων δυνάμεων είναι ιδιαίτερα περιοριστικό για να επιτρέψει μία γρήγορη αξιοποίηση των χώρων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΟΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ , ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝΕ , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    2. Ελα ντε
      Σα κακιασμενη γρια κανεις
      Ποιος να σε παρει σοβαρά;

    3. Και εγώ θυμάμαι την κυράτσα με τις κατάρες.
      Προχθές πάλι τα ίδια έγραφε η μαυροφωρούσα .
      Ούστ απο εδώ γκαντέμο γίδα

    4. το τιμημένο ΙΣΛΑΜ θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου από το Γιουνανιστάν, δηλαδή τον κομμουνισμό , την ανωμαλία, την διαστροφή, την πρέζα, την αθεΐα τα οποία έχουν αποδεχθεί και οι πιο “συντηρητικοί” για να μην τους πούνε οπισθοδρομικούς. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!!

      1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ…… ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΙΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ….

    5. Ειναι μιλημενοι οι λαθρο απο τους Τουρκους οταν θα δοθει το συνθημα,μετα βεβαιως απο εναν ικανο αριθμο μονιμως εγκατεστημενων,θα λειτουργησουν ως Δουρειοι Ιπποι.

    6. Τα στρατόπεδα ανήκουν στους Έλληνες και στα Ελληνόπουλα γιατί τους τα διαθέτουν ντροπή να τους απελάσουν γιατί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν χωρίς να τους θέλουμε μας τους φωρτωσαν τόσο δύσκολο τους είναι να τους διώξουν? Αλλά γεμίζουν τις τσέπες λεφτά αυτό μόνο μετράει προδότες τελευταιοι.Το λαό δεν τον ρωτάνε γιατί? Τους ψηφίσαμε να μας υπηρετούν γιατί αυτοί είναι η δουλειά τους και αυτοί κάνουν ότι πιο προδοτικό για την πατρίδα μας θα το πληρώσουν αυτό που κάνουν πολύ ακριβά.

    7. φερτε τους ολους απο ασια και αφρικη…δε θα αντιδρασει κανεις

    8. Ο κοσμος θα φτυνει και θα καταριεται τον Μητσοτακη και τους πολιτικους
      που δεν απελαυνουν τους λαθρο και τους εγκαθιστουν στην ενδοχωρα.
      Ειτε πιστευουν ειτε οχι 8 εκατομυρια καταρες θα πεσουν στα κεφαλια τους
      αν τους εγκαταστησουν στην Ελλαδα, καποια θα πιασει σ αυτους και στα παιδια τους
      και ουε και αλημονο τους

      1. Άσε τις κατάρες . Μόνο οι κυράτσες καταριούνται ανόητε

        1. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥΣΤΑΚΙ

          1. Εμ καλά σου λέει μωρή κυράτσα με τις κατάρες, σιγά μη σκίσεις και τα φουστάνια σου απ’τον οδυρμό!!! ΩΙΜΕ!!!

    Comments are closed.