«ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ…» ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    koulis

    Με παραίτηση απειλεί ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου και το δημοτικό συμβούλιο της Ανατολικής Σάμου μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό / προσφυγικό.

    Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιώργος Στάντζος αφού ενημέρωσε το σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις, τόνισε με έμφαση ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτούν η δημοτική αρχή και οι πολίτες του νησιού την δημιουργία μιας δομής που θα φιλοξενεί 5.000 και πλέον ανθρώπινες ψυχές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. κυριοι δημαρχοι καντετο μην το λετε μονο..ισως βρεθουν και αλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ να σας ακολουθησουν.. ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ δεν κοιταζε πισω ποσοι τον ακολουθουσαν τελικα εισαν πολλοι .. αφηστε τις καρεκλες μην προσκυνατε στο χρημα του ροτσιλντ και του σορος ζηστε για την ΕΛΛΑΔΑ μονο….

    2. Παραιτηθείτε ΟΛΟΙ σας, γιατί δεν θα προλάβετε πιο μετά και δεν θα σας σώσουν ούτε τα ματ ούτε η φρουρά σας. Τόσα χρόνια οι οικογένειες ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και οι λάσπες του ΚΚΕ μας έχουν προδώσει και τώρα προσπαθούν με κάθε μέσον να τα ισοπεδώσουν ΟΛΑ όσο πιο γρήγορα και πούστικα μπορούν .. Τελικά στην Ελλάδα μόνο Βασιλεία έπρεπε να επικρατεί , ούτε Δημοκρατία ούτε χούντα ούτε αυτό το σατανικό φασιστικό πολίτευμα που ισχυρίζεται ότι ισχύει η Δημοκρατία εδώ και χρόνια τώρα.. Ο Έλληνας έπρεπε να διοικείται ΜΟΝΟ από ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ με Αρχίδια κ όχι από ευραικές λούγκρες που στήνουν κωλαράκι στα μεγάλα κεφάλια δείχνοντας εμάς μετά ως κυρίως πιάτο. Όποτε είχαμε Αρχηγούς με ΑΡΧΙΔΙΑ βαδίσαμε μπροστά μέχρι που ξανάρθαν προδότες λαοπλάνοι και ξένοι Φασίστες και μας τα τινάξαν όλα στο αέρα.

    3. Αφού λοιπόν ξέρουν πόσο χάλια είναι στα νησιά, γιατί έρχονται. Δεν ξέρει κανείς μας να τους καλέσαμε. Τόσα χρόνια με την κρίση μας έχουν διαβάλλει στον πλανήτη και λένε ότι φαληρίσαμε κτλ. Πας στους φαληρισμένους και περιμένεις να σε φάνε στην μάπα και να σε χρυσοπληρώνουν όσο κααααάθεσαι έτσι γιατί το απαφάσισες εσύ; Ποιό ρώτησες και ήρθες σπίτι μας; Δίνουν λοιπόν σε αυτούς που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρους: σπίτια με πλήρη οικοσκευή έως και κλιματισμό, λεφτά, σίτιση, ένδυση, εκπαίδευση, πληρωμένες ΔΕΚΟ, πληρωμένη ιατροφαρμακευτική και η ευαισθησία τους τελειώνει εκεί. Και για τους Ελληνες τι έχει; Απολύσεις, κλείσιμο επιχειρίσεων, περικοπές, πείνα, φόρους, συμμετοχές, συσίτια, κακομοιριά και κατασχέσεις; Δεν είναι αυτό ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ; Δεν είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας εν καιρώ ειρήνης; Δεν είναι γενοκτονία εκ των έσω; Μας ξέσκισαν στα μνημόνια και στις δανειακές οι φιλάνθρωποι προς τα λαθροσκατά κ@λοευρωπ@η και χρηματοδοτούν όλοι μαζί και η κυβέρνηση-υπαλληλάκια σε διατεταγμένη τα λαθροπιθήκια; Ο φόρος κύριοι έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα πέναντι σε αυτόν που τον πληρώνει όχι απένατι στον ακάλεστο-παρείσακτο που δεν πλήρωσε ούτε αυτός, ούτε οι γονείς του, κτλ ποτέ τίποτα. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. ΔΡΟΜΟ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΜΨΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ. ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

      1. Σωςτα ολα, αλλα κι εμεις ομως δεν κάναμε μια διαμαρτυρία. Δεν κάναμε σταση πληρωμών προς το ανθελληνικο κράτος που μας κατακλέβει. Ουτε λογιστικό έλεγχο του χρέους δεν εκαναν. Ουτε ξερουμε τι πληρωνουμε και γιατι;;; Ουτε τιμωρήθηκε ποτε κανεις για τόσα λεφτά που φαγώθηκαν. Γιατι δεν μπορουμε να οργανωθούμε ωςτε να σταματήσουμε να πληρωνουμε;;; Τουλάχιστον μέχρι να γινει λογιστικός έλεγχος. Και φυσικα δεν γινεται να πληρωνουμε εμεις για τους λαθρο. Ερχονται εδω με σκοπό τον εποικιςμο της πατριδας μας και την εκδίωξη μας και ολα αυτα θα τα πληρωςουμε εμεις κι απο πάνω;;; Οταν αρχιζουν να μας σφάζουν, Μηπως θα πρεπει να πληρωνουμε και για την χατζάρα που θα κρατανε;;; Δεν θα μου εκανε εντύπωση αν μας το ζητούσαν και αυτο. Αλλα ουτε θα μου εκανε εντύπωση αν εμεις το δεχόμασταν Ειμαστε βλεπεις και τοοοοσο ηλίθιοι.

    4. Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης .Δρόμο όλοι οι λάθρο από την Ελλάδα.Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

    5. Εσείς εκεί στην Σάμο γιατί δεν τους πετάται στην θάλασσα άραγε: Τι φοβάστε: Μην σας κάνουν νταντά τα όργανα του συστήματος: Κάντε μαζική κινητοποίηση και τότε δεν θα μπορεί να σας πειράξει κανείς.

      Σηκώστε τα όπλα εναντίων των εχθρών της Ελλάδος πριν να είναι πολύ αργά….!

    6. Γιατί είναι εικόνα ντροπής; Έρχονται ακάλεστοι από όλη την γη. Mπαίνουν παράνομα χωρίς να ρωτάνε αν τους θέλουμε, αν μπορούμε να τους φροντίσουμε. Ποιος είπε ότι τους είμαστε υποχρεωμένοι; Bάσει ποιας λογικής θα πρέπει όποιος χώνεται παράνομα σε μια χώρα επειδή στην δική του είναι φτωχός ή θέλει περιπέτεια ή θέλει επιδόματα και να κάθεται ή θέλει να απλώσει την θρησκεία του παραπέρα ή εντέλλεται από άλλους να την διαλύσει, θα πρέπει να τύχει υποδοχής και περιποίησης; Γιατί θα πρέπει να στερηθώ εγώ που δουλεύω για ψίχουλα για να του δώσω όλα αυτά που ΔΕΝ του οφείλω; Δυστυχώς το πρόβλημα για εμάς δεν είναι ότι μας κουβαλιούνται. Το πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί κατάντησαν την χώρα μπάτε σκύλοι αλέστε.

    7. Αν δεν τους αρεσει ας γυριςουν στις πατρίδες τους. Δεν τους καλέσαμε ωςτε να ειμαστε υποχρεωμένοι να τους φροντίσουμε. Με δικη τους ευθύνη ήρθαν, με δικη τους ευθύνη να φύγουν. Η Ελλαδα δεν μπορει να ταιςει τα δικα της παιδια, δεν ειναι δυνατόν να μας φορτώνουν και ξενα. Ειναι παραλογο, ειναι τρελο να εχουν απαιτήσεις απο μια χώρα οπου οι πολίτες της υποφέρουν. Αντε λοιπον πίσω, απο εκει που ήρθατε. Αι σιχτιρ πια με δαύτους. Ποσο θα αντέξουμε ακομα;; Στο τελος θα ξεσπάσει καμια ασθένεια και θα την πληρωςουμε ολοι. Εμεις τι χρωςταμε ομως;; Ποσο ανθρωπιστικό ειναι αυτο δηλαδη; που μας εχουν πρήξει με τον ανθρωπισμό τους καποιοι. Ολα αυτα ειναι τοοοσο παράλογα, που ανετα καταλαβαίνει κανεις πως ειναι ενα βρωμικο και προςτυχο σχεδιο. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι ικανοί και να σκοτώσουν για να μεινουν εδω. Και ειναι λογικο. Χρειάζονται ζωτικό χώρο κι αυτον τον χώρο θα τον πάρουν απο εμας. Εμεις ομως δεν ειμαστε διατεθειμένοι να τους τον δωςουμε, αφου δεν τους καλέσαμε και πάνω απο ολα δεν τον δικαιούνται. Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες, γιατι αυτοι πληρώνουν χροοονια τωρα για τις υποδομες της και αυτοι έδωσαν το αιμα τους για την ελευθερία αυτής της χώρας. Τωρα καποιοι θελουν να την ξανα σκλαβώνουν. Θα το επιτρέψουμε;;; Να φύγουν ολοι χθες.

    8. Δεν γίνεται να παραιτηθεί ο Κούλης καλύτερα; Αν δείτε το επίδομα θέρμανσης μέχρι και εκεί πέρα σκατά τα έκανε η Κυβέρνηση του! Μείωσαν το επίδομα στους βορειοελλαδίτες (που τους έκαναν κυβέρνηση) και τα αύξησαν σε Αθήνα (Γ ζώνη) και Κρήτη (Δ ζώνη) που δεν χιονίζει σχεδόν ποτέ!
      Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την Δόμνα τον Σταϊκούρα τον Μητσοτάκη και τους υπόλοιπους κυβερνώντες.
      Επικίνδυνοι πρέπει να φύγουν άμεσα.

      1. Φίλε μου, έτσι λένε. Στην Κρήτη δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή. Όταν πας να ρωτήσεις σου λένε δεν προβλέπεται…χρόνια τώρα αυτή η φάμπρικα…

    Comments are closed.