ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    PROSOXI-MAKELEIO

    Εκπνέει σήμερα το τελεσίγραφο που είχε στείλει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για εκκένωση κτηρίων υπό κατάληψη πριν την 6η Δεκεμβρίου με τους αναρχοάπλυτους να παραμένουν στις θέσεις τους.

    Συνολικά στην Αθήνα υπάρχου περισσότερες από 40 καταλήψεις με τις 16 εξ αυτών να βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

    Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε καλέσει τους καταληψίες να εκκενώσουν τα κτήρια διευκρινίζοντας ότι «εάν σε αυτά στεγάζονται αιτούντες άσυλο ή υπήκοοι τρίτων χωρών θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας» και «εάν τα κτήρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης».

    Σε μια πρώτη αντίδραση ομάδες που έχουν καταλάβει κτήρια καλούν σε συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια διαμηνύοντας ότι δεν θα κάνουν «ούτε βήμα πίσω» στα τελεσίγραφα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

    Από σήμερα Πέμπτη λοιπόν και αύριο Παρασκευή ημέρα διαδηλώσεων για τον Γρηγορόπουλο, καλό θα είναι να αποφύγετε το κέντρο για να μην φάτε καμιά μολότοφ στο κεφάλι έτσι όπως καταντήσαμε.

    Ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι ήδη στο κέντρο της πόλης έτοιμος να σπεύσει σε οτιδήποτε χρειαστεί για την ενημέρωσή σας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ποιοι χρηματοδοτουν τ’αναρχια απο τα βορεια προαστεια?

    2. με συμφωνία μισθώματος με τον ιδιοκτήτη, ζήτησα λεφτά από τον μπαμπά στην Εκάλη για να πληρώσω το νοίκι της κατάληψης, πληρώνω για όλο το έτος και έρχεται πιο οικονομικά.

    Comments are closed.