ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΚΥΡΑΤΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – «ΘΑΥΜΑΣΕ» ΚΟΥΛΗ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΑΙ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    SKOPIANA KYRATSA

    Ζητούν αίθουσα σχολείου από τον Δήμο Έδεσσας για να διδάξουν, όπως λένε, την “μακεδονική γλώσσα”.

    Η ΑΜΚΕ «Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας-Κρστε Μισίρκοβ», με έδρα την Αριδαία διοργανώνει μαθήματα εκμάθησης της δήθεν “μακεδονικής γλώσσας”. Τα μαθήματα στην Αριδαία συνεχίζονται κανονικά παρά τα εμπόδια που έχουν συναντήσει. Στην  Έδεσσα ζητάνε χώρο και περιμένουν απάντηση από τον Δήμο Έδεσσας, όπου έχουν κάνει αίτηση. Αν δεν έχουν θετική απάντηση, τότε υπάρχει και άλλος δρόμος…

    Τα προγράμματα γίνονται μέσω ιντερνετικής πλατφόρμας, δωρεάν, μια ώρα την εβδομάδα (απογευματινές ώρες) . Η ΑΜΚΕ αναλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα (δηλ.εξοπλισμό: λαπ τοπ κλπ.).

    Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και τα συμπεράσματα είναι δικά σας:

     

    Δείτε και τα έγγραφα της αίτησης:

    2019-11-07-200137

    2019-11-07-200146

    Μετά από επικοινωνία που είχε πριν από λίγα λεπτά το makeleio.gr με τον συνάδελφο Τάσο Σεραφείμ που έκανε την συνέντευξη, σας μεταφέρουμε την τελευταία εξέλιξη στο θέμα: Αρχικά ο δήμος Έδεσσας απέρριψε το αίτημα με την αιτιολογία ότι η συγκεκριμένη οργάνωση δεν αποτελεί σύλλογο, έτσι η οργάνωση αυτή κατέθεσε εκ νέου το καταστατικό της για να αποδείξει ότι είναι σύλλογος. Αυτή την στιγμή το αίτημα της εκκρεμεί εκ νέου ενώ χθες στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στον δήμο συζητήθηκαν γενικά και αόριστα οι προϋποθέσεις για να παραχωρεί η δημοτική αρχή αίθουσες σε συλλόγους χωρίς να γίνει καμία ειδική αναφορά στην συγκεκριμένη περίπτωση.

    Αυτό που επιχειρεί ουσιαστικά η συγκεκριμένη οργάνωση είναι να πετύχει αναγνώριση δήθεν “μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Λουζόμαστε τις συνέπειες των προδοτικών χειρισμών του όλου θέματος από όλες τις Ελληνικές κυβερνήσεις από τον Β’ ΠΠ μέχρι τώρα, καμίας εξαιρουμένης !!!
      ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ ΓΙΑΖΙΚ (Μακεδονική Γλώσσα) γράφει με κυριλική γραφή στο βιβλίο πίσω της η βρωμιάρα. Και μόνο με αυτό θα έπρεπε όλοι οι μορφωμένοι του πλανήτη αλλά καί άτομα με απλές γνώσεις Ιστορίας, να τους είχαν κατουρήσει τους Σκοπιανούς.
      Αφού όμως όλοι οι ξένοι, αποδέχονται, υπερασπίζονται και προωθούν το πρόδηλο λάθος, ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ.
      Και καλά εκείνοι, έκαναν και κάνουν την δουλειά τους, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
      Καταραμένε Μητσοτάκη που δεν άκουσες τον Μιλόσεβιτς. Θα είχε λυθεί το θέμα δια παντός, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Οι Αλβανοί το θέλανε, οι Βούλγαροι το ίδιο. Και πήγε ο προδότης και το σφύριξε στους Αμερικάνους…
      Τώρα φτάσαμε να κάνουνε και μαθήματα γλώσσας μακεντονσκι στους Έλληνες, εντός Ελλάδος.
      Τα χάλια μας.
      Την κατάρα μου να έχετε Σκοπιανοί και Έλληνες προδότες πολιτικοί.
      Πούστη ΤΣΙΠΡΑ στην κόλαση να πάς. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ !!!

    2. ΣΥΡΙΖΑ : 2,2%

      Αντί να οργιζόμαστε ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να εξαφανίσουμε τα πολιτικά εκτρώματα απ’ τον τόπο μας. ΟΛΑ. Αν όλοι εξηγήσουμε σε έναν ψηφοφόρο τα εγκλήματα που έγιναν θα κατεβάσουμε τον Τσίπρα εκεί από όπου ξεκίνησε και λίγο παρακάτω. Ας τους εξηγήσουμε ότι το να παίρνει κάποιος ένα επίδομα 300 ευρώ τον μήνα από έναν “ευαίσθητο” πρωθυπουργό την ώρα που ξεπουλάει την χώρα είναι στάχτη στα μάτια. Αυτό για όλα τα κόμματα. Δεν ξέρω ποιοι θα βγουν μετά. Ο τόπος έχει συνέχεια, κάποιοι καινούργιοι θα έρθουν να καλύψουν το κενό.

    3. Επι της βουλγαρικης εξαρχειας οι δυτικοβουλγαροι σκοτωναν οποιον μιλουσε Ελληνικα .Τους ειχαν αφησει οι Τουρκοι να αλωνιζουν.Τωρα τρεχτε σε Εκκλησιες Βουλγαρικες να αναψετε κερακια γιατι ειναι ομοδοξοι.

    4. Καλα εκει στην εδεσσα Ακομα δεν την πειραν με τις κλοτσιες την γυφτοσκοπιανη λινατσα??

    5. Φαντάσου τι κατάφεραν οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ προδότες του έθνους όταν οι Μακεδόνες μίλαγαν την γλώσσα τους δηλαδή τα αρχαία ελληνικά οι Σλάβοι δεν υπήρχαν καν στα μέρη που κατοικούν σήμερα !!! η σωστή ιστορία έχει γραφτεί !!! 750 χρόνια μετά τον Μέγα Αλέξανδρο εμφανίστηκαν αυτοί οι Σλάβοι στην περιοχή της ελληνικής Μακεδονίας τότε , για αυτό όπου και να σκάψουν Ελλάδα βρίσκουν ,και κάποιοι έκρυψαν την αλήθεια τις Αμφίπολης για να εξυπηρετήσουν μια χούφτα Σκοπιανούς… Προδότες ανθελληνες σφετεριζοσαστε την χώρα μου χωρίς να φοβάστε..

    6. Κούλη είσαι η συνέχεια του προδότη αριστερού απατριδοι στόκου που έλεγε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και τελικά όπως πάει θα ανήκει στους Τούρκους. Κούλη από την στιγμή που σεβάστηκε τα δεδομένα του Τσίπρα αθέτησης τον ελληνικό λαό τστστστσ… μεγαλύτερο το δικό σου λάθος από τον προδότη φίλο του μαδούρο…

    7. ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ” ΓΛΩΣΣΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    8. Καλε για αυτο θα χαλασει ο καιρος και θα ερθει η καταιγιδα “βικτωρια”??Ειναι η οργη των ελληνων που μαζεψε τοσο συννεφο???Κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα….οργη λεει….

    9. ΟΙ ΣΛΑΒΟΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

    10. Έχει πολλούς Σκοπιανούς στην περιοχή Ν.Πελλας…
      Κατά καιρούς πριν την συμφωνία των Πρεσπών κυκλοφορούσαν προπαγανδιστικά φυλλάδια ,,ειδικά στην στάση αστικού στην Μητρόπολη Γιαννιτσών…επίσης υπάρχει ένα χωριό Αμπελιες που το σκοπιανικο στοιχείο είναι έντονο.. ..

    11. ολη μα ολη η αντιπολιτευση του δημου την στηριζει χρονια την νατσουλιδου…ακομα και η δημοτικη επιχειρηση(ΔΗΚΕΔΕ)….μονο ο νυν δημαρχος την γ@μ@ει καλα ,επειδη δεν ειναι ντοπιος….Κ. Χιο ψαξε λιγο στην ΔΗΚΕΔΕ για τις μέτσκες και τον κ. Β.Κ που λυσσαει για αυτες …..μεχρι και η ΕΥΠ εκανε πισω ρε οι κοτες….
      ενας εδεσσαιος

    12. Bρωμοπετσενεγκοι και βρωμοκουρτοβηροι ολοι τους βρωμοβαρβαροβουλγαροι αθιγγανοι. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ και οι βρωμομαλδαυορουμανοι βαρβαροαθιγγανοι . ”’Ξυπνησαν”’ ολοι τους μετα απο ”’εγκεφαλικο”’ κωλοδακτυλο των σαμανων των στεππων και της ερημου του σινα για την διαλυση της ελλαδος λογω των πετρελαιων ….αρκουδιαρηδες των στεππων της δυσης και γκαμηληδες της ερημου του σινα εκτελουν κινησεις των αριστοκρατορων κουραδομανων-εκβιαστων-μαφιοζων των τελευταιων τριακοσιων πενηντα ετων,.

    13. Στειλτε την μουμια αυτη στα Σκοπια να διδαξει τα Γυφτοσκοπιανα!!!!!!!!!! Πεταξτε τους πρακτορες των γυφτοσκοπιανων εξω απο την χωρα!!!!!!!!!!!!

    14. EINAI DYNATON NA MHN KATALABAINEI KANEIS MOLIS THN KYTTAZEIS TI YPOSTHRIZEI AYTH TO MIASMA NA DOUME POTE ME TO KALO TA ANTIDRASOUME SAN E8NOS PIA ENOMENOI KAI OXI ME TOYS GELOIOYS KOMMOUNISTES

    15. Η γυναίκα αυτή και οι όμοιοι της είναι πράκτορες των Σκοπίων χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.
      Και πες τώρα ότι λύνονται τα χέρια της ΕΥΠ και κατηγορείται αυτή και η παρέα της για εσχάτη προδοσία ή έστω για εχθρικές πράξεις κατά του Ελληνικού έθνους.
      Οι πρώτοι που θα τρέξουν να χλευάσουν την ΕΥΠ και να στηρίξουν τους ξένους πράκτορες θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΚΚΕδες.
      Συμπέρασμα: Άστα να πάνε στον διάλο.

    16. ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΜΙΑ “ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ Π@ΥΤΣΑ” ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    17. Αφου ειναι Μακεδονες γιατι δεν ομιλουν την γλωσσα που μηλουσε ο Μεγας Αλεξανδρος ,
      την ωραιοτερη γλωσσα του κοσμου ,την γλωσσα που καλλιεργησαν οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι
      ,που ειναι οι διδασκαλοι και του Μεγαλου Αλεξανδρου , τα αρχαια Ελληνικα .
      Η μηπως ο Μεγας Αλεξανδρος μιλουσε αυτη την μιζερη γλωσσα τα σκοπιανα ,που στην εποχη του ουτε καν υπηρχε και εμφανιστηκε μετα 1000 χρονια ακομη,την οποια και να υπηρχε ουτε καν θα καταδεχοταν να την μιλησει.
      Μα τι βλακες που ειναι οι σκοπιανοι που ενω δεν ομιλουν την ιδια γλωσσα με τον Μεγα Αλεξανδρο
      θελουν να διδαξουν σε μειονοτικο σχολεια τα σκοπιανα, μηπως θελουν να τα διδαξουν και τον Μεγα Αλεξανδρο.
      Βρε ουστ απο δω ρεταλια που θελετε να λεγεστε και απογονοι του Μεγαλου Αλεξανδρου και Μακεδονες
      χωρις ριζα απο τον Μεγα Αλεξανδρο ,δεντρα χωρις ριζα,συννεφα χωρις νερο που τα σερνει ο ανεμος δεξια και αριστερα και δεν βρισκουν τοπο να σταθουν
      μαλλον συννεφα χωρις νερο που τα παει η Ε .Ε εδω και κει αλλα δεν βρησκουν χωρα να σταθουν επειδη ειναι ανυδρα, ρεταλια ,ξευτελισμενοι μαζεψτε τα ρεταλια σας και οξω απο την Μακεδονια.

      1. Σε βιβλίο (γλωσσολογίας σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας), “…ο Μέγας Αλέξανδρος παρ όλο που ήταν Μακεδόνας μιλούσε την ελληνική που ήταν η γλώσσα της εποχής”…η παραχάραξη, της παραχάραξης σε πλήρη εξέλιξη….

    Comments are closed.