ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 11ΜΗΝΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ: “ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ”. ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΜΚΟ

    Κοινοποίηση:
    morο-zografou

    Αν και οι δικηγόροι της οικογένειας από τη Συρία καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ακυρώσουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, εκείνος επιμένει πως το παιδί είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση. Λογικά στην υπόθεση πρέπει να έχουν παρεισφρήσει και παράγοντες ΜΚΟ, όπως και διάφοροι εξωγενείς συμβουλάτορες.

    Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης είπε χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά είδε τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία.

    Έκανε και πάλι λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους. Ακόμα, όσον αφορά στα αδέλφια του άτυχου βρέφους, 11 μηνών, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν σημάδια κακοποίησης, ωστόσο παραμένουν υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. άλλοι κυβερνάν φίλε εμείς ήμαστε Ελληνες για τα μάτια αν κατάλαβες κατάλαβες

    2. Τους δικηγόρους ποιος τους πληρώνει; οι συντηρουμενοι κατατρεγμενοι; γιατί δεν παίζει να έχουν οριστεί από το κράτος. Είναι πασιφανές ότι κρυβονται μκο από πισω. Κρίμα κάποτε σήμαινε κάτι καλό. Αν ο ιατρόδικαστής είναι 100% σίγουρος να μην κάνει με τπτ πίσω.

    3. Συμφωνα με.γνωστο μου γιατρο στο περιβαλλον Ο ιατροδικαστης απειλειται να ριξει νερο στο κρασι του και να πει οτι τελικα δεν ηταν σεξουαλικη κακοποιηση

    4. Μπουρλότοοο τώρα σε όλους τους αλληλέγγυους το κέρατο τους

    5. Έχουν προσλάβει δικηγόρο και ιατροδικαστή δικό τους… Οι “πρόσφυγες” τα φτωχαδάκια που δεν έχουν να φάνε….

      1. Πολύ σωστά!Το ίδιο και ο άλλος που έβγαινε στην Νικολουλη κ έκλαιγε για το παιδί του που δήθεν εξαφανίστηκε.Έβλεπες τον δικηγόρο του πώς τον υπερασπιζόταν ,ούτε αδερφός του να ήταν!Πού τα βρίσκουν τα λεφτά,δεν ξέρω!Εγώ για απλά κληρονομικά χρειάστηκα δικηγόρο και αν και υποτίθεται είναι γνωστός μου΄, με ΄μάδησε’ οικονομικά!Για τέτοιες υποθέσεις φαντάζομαι θα χρειάζονται χιλιάδες ευρώ.Εκτός κ αν οι συγκεκριμένοι δικηγόροι το κάνουν από την καλή τους την ψυχή!

    6. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Ενώ ο Έλληνας φοβάται να χτυπήσει την πόρτα ενός δικηγόρου γιατί δεν έχει χρήματα αυτοί έχουν δικηγορους “πληθυντικός” τελικά ετσι όπως πάμε τα παιδιά μας θα τα κάνουμε λαθρομετανάστες μπας και έχουν μια καλύτερη ζωη

    7. ΜΚΟ αλληλεγγυοι και συνεργαζομενοι δημοσιοκαφροι πανε για συγκαλυψη. Απιστευτο να προσπαθουν να βγαλουν τρελο τον ιατροδικαστη. Ειδατε την εμετικη αναρτηση της Ακριτας για το θεμα?

    8. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ.Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ……….

    9. Οι ΜΚΟ ειναι η καταρα της ανθρωπότητας. Οτι διαβολικό υπάρχει. Λογικα θα επρεπε να ειναι παράνομες παγκοσμίως. Γιατι αν ειναι να εχουμε τις ΜΚΟ, τι το θελουμε το κράτος;;; Τι τις θελουμε τις κυβερνήσεις οταν υπαρχουν ΜΗ κυβερνητικές οργανώσεις;;; Αυτες κανουν την δουλεια που θα επρεπε να κανει ενα κράτος. Για αυτο το πληρωνουμε με φόρους κλπ. Αντε στον διάολο όλες οι ΜΚΟ, που κανουν όλες τις βρώμικες δουλειές. Ειδικα στα νησιά μας, θα επρεπε να τους ειχαν μαζεψει ολους αυτους να τους ΒΑΛΟΥΝ σε ενα καράβι και να τους στείλουν στον διάολο, οπου ανηκουν. Και οποιος έφερνε αντίρρηση, οπως ξενοδόχοι, ταβερνιάρηδες κλπ, που οικονομανε, ας τους μπαγλαρωνανε και αυτους κι ας τους έστελναν και αυτους εκει που πρεπει. Δεν θελουμε τετοια σκουπιδια στην πατριδα μας. Σκουπιδια που κακοποιούν ενα βρέφος 11 μηνών η που Παντρεύονται εξάχρονα και εφτάχρονα κοριτσάκια. Στα τσακιδια ολοι τους. Κι ας πάρουν μαζι τους και ολους τους ανώμαλους και ξεδιάντροπος Ελληνοφωνους πολιτικους.

    Comments are closed.