Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΜΕ ΠΗΛΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΙΡΙΤΙΑ: “ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ”. ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

    Κοινοποίηση:
    germano

    Να μην μιλούν για εμάς χωρίς εμάς καλεί το Ποτάμι όλους όσοι σχολιάζουν τη στάση που πρόκειται να κρατήσει απέναντι στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις και με μια μακροσκελή ανακοίνωση προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τη στάση που θα κρατήσει.Στην ανακοίνωση τονίζει ότι δεν στηρίζει την κυβέρνηση και δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτήν υπενθυμίζοντας πως τον Ιούνιο του 2018 είχε υπερψηφίσει την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ. Ωστόσο επισημαίνει ότι στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών θεωρώντας πως το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας πρέπει να κλείσει και η  πΓΔΜ πρέπει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

    Πρόκειται για μια από τις πιο αισχρές και ανιστόρητες αλλά και προσβλητικές πολιτικές απόψεις ενός κόμματος, που από την πρώτη στιγμή έριξε βαθιά τα παραγάδια του στην διαπλοκή- ξένη και ντόπια- χωρίς να σέβεται την ιστορία και το αίμα που χύθηκε στους Μακεδονικούς Αγώνες από Έλληνες ήρωες πολεμιστές.

    Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι οι «μέρες είναι γκαστρωμένες» και ότι στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της ΚΟ του Κινήματος τις επόμενες ώρες όλα θα ξεκαθαρίζουν ακόμη περισσότερο.

    Ολόκληρη η ανθελληνική ανακοίνωση έχει ως εξής:

    Τις τελευταίες ώρες πολλαπλασιάζονται τα σενάρια – κάποια από αυτά ευφάνταστα – σχετικά με τη στάση του Ποταμιού στις εξελίξεις. Η αποσύνθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας και το «Μακεδονικό» δημιουργούν όντως πρόσφορο έδαφος για κάθε είδους υποθέσεις. Καλό θα είναι όμως οι υποθέσεις αυτές να εδράζονται και σε πραγματικά δεδομένα. Θεωρούμε χρήσιμο λοιπόν να θυμίσουμε τις δύο κύριες απαντήσεις του Κινήματός μας στα ερωτήματα των ημερών.
    Τα υπόλοιπα, μετά τις συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος που είναι προγραμματισμένες για τις επόμενες ώρες. «Οι μέρες είναι γκαστρωμένες» θα λέγαμε παραφράζοντας τον Χαρίλαο Φλωράκη.

    Το Ποτάμι στηρίζει την κυβέρνηση;

    Όχι. Το Ποτάμι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Είμαστε στην αντιπολίτευση και αυτό δεν αλλάζει. Η χώρα έχει ανάγκη από μια νέα αρχή, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς κομματικό κράτος. Το Ποτάμι ήδη έχει ψηφίσει την πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί τον Ιούνιο του 2018 και θα ξανακάνει το ίδιο αν κατατεθεί ανάλογη πρόταση. Η θέση μας όπως διατυπώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Θεσσαλονίκη από τον επικεφαλής, είναι ξεκάθαρη: Αν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από την κυβερνητική πλειοψηφία τότε η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές.Η διαιώνιση του Μακεδονικού για δεκαετίες είναι επιζήμια για την Ελλάδα. Πρέπει να κλείσουμε άμεσα τα μέτωπα στα βόρεια σύνορά μας & με τη συμπαράσταση των συμμάχων μας να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους εξ ανατολών. Αυτό είναι το συμφέρον της πατρίδας μας.

    Το Ποτάμι στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών;
    Ναι. Το Ποτάμι από την ίδρυση του – το 2014 – έχει ταχθεί υπέρ της σύνθετης ονομασίας της πΓΔΜ με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις. Η διαιώνιση του προβλήματος για δεκαετίες είναι επιζήμια για την Ελλάδα όπως μαρτυρά και η αναγνώριση της γειτονικής χώρας με το όνομα «Μακεδονία» από 140 και πλέον κράτη. Ειδικά στην σημερινή συγκυρία υποστηρίζουμε την ένταξη των χωρών των δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, καθότι αυτό θα συμβάλει στην ανάπτυξη και τη σταθερότητα της περιοχής. Για τους ίδιους λόγους είμαστε θετικοί στην είσοδο της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Πρέπει λοιπόν να κλείσουμε άμεσα τα μέτωπα στα βόρεια σύνορά μας και με την συμπαράσταση των συμμάχων μας να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους εξ ανατολών. Αυτό είναι το συμφέρον της πατρίδας μας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟ ΚΤΗΝΟΣ!
      ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΡΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ!! ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    2. ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΤΑΜΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΗΓΕΙΤΕ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙ , ΤΟ ΑΝΗΨΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΙΜΗΤΗ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!!! ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ , ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΞΕΦΤΗΛΕΣ .

    3. Ενα παρασιτο του εθνομηδενισμου που δεν εκφραζει ουτε το 0.5% του Ελληνικου λαου με τις ψηφους τους ξεπουλανε ιστορια αιωνων και ξεγραφουν ολους τους αγωνες που εδωσαν Μακεδονομαχοι για να ζουμε εμεις σημερα ελευθερα στα ιερα χωματα της Μακεδονιας,,,,,δυο αλλες ψευτοδεξιες η μια εκανε κομμα για να βγει απο την ανυπαρξια και το παιζει προεδρος χωρις ψηφοφορους και η αλλη απο τις πασαρελες στην πολιτικη γλυκαθηκε απο το υπουργιλικη, τυφλωμενες απο την εξουσια που νομιζουν πως κατεχουν θα δωσουν και αυτες ψηφο σε τι? σε δημιουργια βορειας μακεδονιας απο ενα ματσο κλεφτων ανθελληνων ανιστορητων σλαβοφονων που παιρνουν το πρωτο βραβειο του πιο κιτς κρατιδιου….μαζι και ο γυρολογος κομματων γιατρος που δεν εχει αφησει πανελ στην τηλεοραση προσπαθωντας να πεισει καποιους ευκολοπιστους οτι εχει διαβασει την συμφωνια προδοτη-γυφτοσκοπιανου και εχει πειστει για το ποσο καλη ειναι και αυτος ειναι ο λογος που την ψηφιζει και οχι τα ευρω-δολαρια που του εχουν ταμενα με τα οποια θα λυσει το οικονομικο του για ολη του τη ζωη και γιαυτο αλλωστε δηλωνει με παθος οτι θα παραδωσει την εδρα αφου ψηφισει…ολοι αυτοι προστιθονται στους εθνομηδενιστες, κατσαπλιαδες κυβερνωντες και δημιουργουν την ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που εχει εμφανιστει ποτε στην ελληνικη βουλη…..νομιζουν οτι ειναι εξουσια και με μια ψηφο θα ξεγραψουν ολοκληρη ιστορια….νομιζουν οτι ειναι εξουσια και θα συνεχισουν να κυβερνουν και να κινουνται ελευθερα μετα την προδοσια….ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ,,,,ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,,,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…δεν μας ρωτησαν, μας αγνοησαν και θελουν να μας προσπερασουν…..ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ….ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ,,,,,ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…Υ.Π.Π.

    4. και οι 300 εκει μεσα ειναι πουλημενοι..ποτε θα το καταλαβουμε ως λαος..ειμαστε μονοι μας μην περιμενετε απο κανεναν..οσο μενουμε θεατες αυτοι ξεπουλανε τη χωρα μας…σε λιγο θα διωξουμε εμας κ θα μεινουν ολοι οι ξενοι

    5. TΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ . ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

    6. Για τον πουτσο ολοι…αλητες….μας κλεβουν απο τις περιουσιες μας απο τα μυαλα μας απο τα μεροκαματα μας απο τις παραδοσεις μας την ιστορια μας… αυτοι οι αλητες παρακολουθαν νυχτα και μερα για να κλεψουν…..οι πουτανας γιοι…οι φλωροι της πουτσας….τα πουστρακια της μανας τους οι χαφιεδες….οι πουστροκλαρινογαμπροι να πανε γαμησουν καμια πουτανιτσα στα μπαρακια….τρωνε τα λεφτα μας…και πουλανε μετα την ιστορια μας…και εμας μας πουλανε ιστορια….τους ψηφησαν ολα τα βουτυρομπασταρδακια τους και πηγαν τωρα στο εξωτερικο και αφησαν εδω και ξεπουλανε την Μακεδονια μας….λες και ειναι δικια τους….Μακεδονες οι γιουφτοι…..οι Αλβανοι και οι Σλαβοι….Αυτοι ειστε…..

    7. ΠΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΜΕ!

    8. Όλοι είναι προδότες απατεώνες και ειδικά αυτοί οι Χρυσαυγίτες που δεν βγάζουν άχνα.Τι να πω;

      1. Τι να πεις ρε Παναγο,είτε γράψεις είτε δεν γράψεις το ίδιο και το αυτο

      2. ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΑ ΦΡΥΔΙ ΜΩΡΗ ΙΝΔΟΠΑΚΙΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΧΑ…ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ…ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΕΜΙΝΟΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ…ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ??

    9. Ο ανιψιός του Σημίτη,πήρε εντολή απο τον θείο του να ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών,για να σταματήσει η δίωξη που ετοιμάζει ο συριζα εναντίον του.οι μυστικές υπηρεσίες της αριστεράς έκαναν καλα την δουλεια τους….προθερμαίνονται οι φούρνοι…!!!

    10. Οταν θα ερθει η Μερκελ….ολοι Κλαρινογαμπροι μπροστα της….μικητες… αρουραιοι ξεφτυλισμενοι ρε μαλακα μου….

    11. Ξεφτυλισμενοι θα τους γραψει η Ιστορια ως προδοτες της Ελλαδος….καταρα στα κεφαλια τους να πεσει σε αυτους και στα παιδια τους και σε αυτους που τους ψηφησαν …..λεφτα να πιανετε και στους γιατρους να τα τρωτε…..ο Στρατος τι κανει? αυτοι αυριο θα κληθουν να απελευθερωσουν την Μακεδονια….που ειναι? Νομιζουν θα βγαλουν λεφτα…..με αυτο το πλευρο να κοιμουνται….Αμα γινει πολεμος να δω ποιοι θα πολεμησουν….

    12. Αυτός ο GERMANOTSOLIAS είναι το πθεβδο που έβαλε την ταφόπλακα στην Μακεδονία να τον χαίρεστε όλοι εσείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ που τον στηρίζετε ακόμα.

    13. Κάτω οι γερμανοτσολιάδες και οι απόγονοι αυτών.

    14. Να τον χαίρονται όσοι – ες τον ψήφισαν, αλλά να έχουν και το θάρρος να λένε δημόσια :
      “Ναι, είχα ψηφίσει Ποτάμι στις προηγούμενες εκλογές”, για να δούμε πόσο εθνικά υπερήφανοι θα αισθάνονται με την επιλογή τους ….

    15. Γιατι επρεπε παντα να συμβαδιζουνε (ορισμενες) τρανσεξουαλ,parade και ιδιαιτερότητες βλέπε ποταμι με το Μακεδονικό μπορεί να μου απαντήσει κανείς;

    16. Ενα τσουτσεκι ειναι που ηλθε απο το πουθενα τα αρπαξε χοντρα και παλι θα παει στο πουθενα.

    17. ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ‘Η ΑΛΛΟΥΣ.,ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΗΡΕ.ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ,ΤΕΛΟΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ????

    Comments are closed.