Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ! ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΟΜΗΡΟΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

    Κοινοποίηση:
    tsam000001-1312x819

    Εκδηλώσεις στα ελληνοαλβανικά σύνορα οργανώνει ο αυτοαποκαλούμενος «Πατριωτικός Σύνδεσμος Τσαμουριάς», την ώρα μάλιστα που η Αλβανία διέρχεται βαθιά και παρατεταμένη κρίση.

    Ο Ράμα δέχεται ισχυρές πιέσεις να οδηγήσει την χώρα σε κανονικές εκλογές, ο ίδιος ωστόσο δεν δείχνει να κάμπτεται από την εσωτερική κατάσταση και τις πιέσεις της διεθνούς κοινότητας. Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον κλιμακώνονται και οι προκλήσεις των Τσάμηδων όπως κι άλλων ακραίων οργανώσεων που στοχοποιούν ανά διαστήματα την μειονότητα.

    Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο «Πατριωτικός Σύνδεσμος Τσαμουριάς» όπως αυτοαποκαλείται ήδη ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων για να «τιμηθεί» στην Κονίσπολη η «γενοκτονία από τους Έλληνες» ενώ απευθύνει κάλεσμα και για πορεία στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

    «Σήμερα είναι η ώρα για την Τσαμουριά. Υπενθυμίζουμε την 75η επέτειο της γενοκτονίας από τους Ελληνες σοβινιστές κατά των Αλβανοτσάμηδων. Ελάτε μαζί μας στην Κονίσπολη το Σάββατο 22 Ιουνίου», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ενώ τις εκδηλώσεις φαίνεται ότι στηρίζει και το κόμμα των Τσάμηδων.

    Οι Τσάμηδες διοργανώνουν σε ετήσια βάση τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, όμως τα τελευταία χρόνια απέφευγαν να κάνουν την πορεία προς τα σύνορα.
    Το κόμμα τους χρησιμοποιήθηκε από τον Ράμα για να διατηρηθεί στην Κυβέρνηση ωστόσο στις τελευταίες εκλογές βγήκε αρκετά αποδυναμωμένο.

    Παρότι για την Ελλάδα. τσάμικo ζήτημα δεν υφίσταται η Αλβανία εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί κάθε φορά που θέλει να ανεβάσει τους τόνους ή να οδηγήσει σε αδιέξοδο τις διαπραγματεύσεις για διμερή ζητήματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Βρωμιάρηδες είναι σε όλα τους και όλοι τους . Δεν υπάρχει ούτε μία εξαίρεση . Μιλώ εξ ιδίας πείρας και με επαναλαμβανόμενα γεγονότα σε διαφορετικά μέρη όπου ζω . Τους έδωσα επί χρόνια δουλειά με πολλά λεφτά , τζάμπα σπίτι τζάμπα ρεύμα νερό , τους τάιζα κι από πάνω και μια μέρα στις 3 τα ξημερώματα ήρθαν να με σφάξουν στον ύπνο για να πάρουν τα χρήματα που είχα πάνω μου . Μου το είπαν κι όλας .Με έσωσε το σκυλί μου που ενώ το τάιζαν καθημερινά μιας και ήταν μέσα στο σπίτι μου σε άλλο διαμέρισμα , απ την αδρεναλίνη που έβγαζε το βρωμοτόμαρό τους κατάλαβε και τους φερμάρισε 5 μέτρα απ το κρεβάτι μου όπου και ξύπνησα . Το μετά δεν κάνει να το γράψω γιατί κάνει πολύ θόρυβο και κοιμάται δίπλα το παιδί και θα ξυπνήσει .

    2. Μαλακές Ελληναραδες πάρτε τους για δουλειά ή πλιονοτιτα των Ελλήνων επιχειρηματιων με εργοστάσια έχουν όλο Αλβανούς και αφήνουν τα Ελληνόπουλα ανέργα στα σκατα όλοι σας

    3. η μεγαλύτερη κατάρα σε αυτο τον τοπο, είναι η άχρηστη αυτη φάρα που ήρθε τα τελευταια χρόνια στην Ελλάδα:
      οι ΑΛΒΑΝΟΙ , την μεγαλύτερη ζημιά στην οικονομία την προκάλεσαν αυτοί , μην τους νοικιάζεται σπίτια , μην τους βάζετε στις δουλειές σας ( θα το μετανιώσετε πικρά) ειναι εγκληματίες , αχάριστοι και αγνώμονες.

      1. Τραβα να το πεις στην παλιοβρωμα τον Γκαβουλιακα τον Σαμαρα.

    4. Οι αλβανοί είναι ένας λαός υπερήφανος για το απόλυτο τίποτα, ίσως είναι και υπερήφανος για τις σφαγές Ελλήνων που έκαναν συστηματικά σε όλη την Ελλάδα δρώντας ως Οθωμανοί στρατιώτες. Τέτοια ντροπή για έθνος δεν πρέπει να υπάρχει σε κανένα άλλο έθνος εκτός ίσως της Τουρκίας που και αυτοί είναι υπερήφανοι που κατέκτησαν και υποδούλωσαν τους Έλληνες, τους Αρμένιους, τους Ασσύριους κλπ λαούς της περιοχής μας χωρίς να έχουν βγάλει κάποιον πραγματικά αξιόλογο άνθρωπο.

    5. ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΗΡΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ 44……….ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ……………

    Comments are closed.