Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ EUROVISION! ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    eurovision

    Όσοι από εσάς θέλουν  να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision καλό θα είναι να έχουν το νου τους.

    Διαβάζουμε από τον έντυπο ΚΟΥΚΟ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πέρυσι, μια μέρα τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό

    Πόσα πλήρωσε στην ψηφοφορία ο Έλληνας και πόσα ο Γερμανός
    Κορόιδα Έλληνες για άλλη μια φορά!
    Έτσι τα τσεπώνει η ΕΡΤ με την Eurovision
    Κότσους μας έπιασαν για άλλη μια φορά και με τον μουσικό διαγωνισμός της Εurovision! Στην ΕΡΤ μπορεί να τρίβουν τα χέρια τους για τα υψηλή νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, ο Έλληνας-Ευρωπαίος τηλεθεατής είναι για άλλη μια φορά, ο μεγάλος χαμένος της όλης υπόθεσης. Η Ελληνίδα και ο Έλληνας, μέσα στην Ενωμένη μας Ευρώπη δεν αποδεικνύονται μονο σε θέματα καθημερινότητας οι μεγάλοι χαμένη καθώς πληρώνουν σε σύγκριση με τον μέσο Γερμανό Γάλλο κτλ, για ίδιες υπηρεσίες (διαδίκτυο, ενέργεια, επίσκεψη σουπερ μάρκετ) περισσότερα χρήματα. Λέτε να άλλαζε αυτό στην ψηφοφορία για τον μουσικό διαγωνισμό; Όχι βέβαια! Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΚΟΥΚΟΥ, ο Γερμανός, για ένα γραπτό μήνυμα πληρώσε 20 λεπτά του ευρώ, ο Έλληνας για το ίδιο γραπτό μήνυμα κλήθηκε να πληρώσει το τριπλάσιο, δηλαδή 62 λεπτά του ευρώ. Για την δε τηλεφωνικοί κλήση ο Έλληνας πλήρωσε 65λεπτά, ενώ ο Γερμανός μόνο 14 λεπτά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Καταρχάς σε αυτό το έκτρωμα την eurovision δεν υπάρχουν τραγούδια αλλά καθαρή προώθηση γκέυ και άλλων υποτιθέμενων καταπιεσμένων ανθρώπων. Δεν υπάρχει ίχνος μουσικής παιδείας, γκαρίσματα και κιτσαριά βλέπεις. Φέτος είχανε εντολή να προωθήσουν τους γυφτοσκοπιανούς, άρα να μην μιλάνε για μουσικό διαγωνισμό αλλά για πολιτική καφρίλα. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε ως χώρα είναι να τους φτύσουμε και να μην ξαναπάρουμε μέρος ποτέ σε αυτήν την ξεφτίλα. Να αλλάξουν το όνομα τους απο eurovision σε sorovision-assholevision.

    2. Αν η μαλακία ήταν ολυμπιακό άθλημα μιλάμε για ρεκόρ ολυμπιονικών.

    3. Αλήθεια ρε μάγκες, πιστεύετε ότι υπάρχει αναγνώστης σας που ασχολείται με γιουροβίζιον;

    4. Σιγα μη δω Εβραιο-βιζιον, καλυτερα να τραβηξω καμια μαλακια!

    5. Αν πιστεύουν οι πολίτες ότι λαμβάνεται υπ΄όψιν η ψήφος τους, πλανώνται πλάνην οικτράν …
      Απλά τα χρήματα από τα μηνύματα επιδιώκουν οι απατεώνες να εισπράξουν
      Η ορισθείσα από την κρατική τηλεόραση Επιτροπή, αποφασίζει και δίδει τους βαθμούς, όπως η ίδια επιλέγει, αγνοώντας επιδεικτικά τις ψήφους προτιμήσεως του κόσμου που συμμετέχει στην ψηφοφορία …
      Προσωπικά, παρά το ότι συνειδητά δεν θα παρακολουθήσω το ΤΣΙΡΚΟθέατρο, έχω την περιέργεια να μάθω την επομένη, εάν επαληθευτούν οι φήμες, που θέλουν την Ελλάδα να δίνει το 12άρι ή το 10άρι στην βόρεια γειτονική χώρα, που απέκτησε προσφάτως καινούργιο όνομα με την υπογραφή της προδοτικής κυβέρνησής μας (ο νοών, νοείτω και ουαί τω ανοήτω), παρά το ότι οι ΄Ελληνες ψηφίζουν, κατά την συντριπτική πλειοψηφία τους, την Κύπρο μας ….
      ΄Ιδωμεν …

    6. Εδω οι ιδιοι ελληνες πολιτικοι πιανουν κοροιδο τον ελληνα, δεν θα τον πιασουν οι ξενοι?

    7. Αληθεια, υπαρχουν ακομα ανθρωποι που θα χαλάσουν τον χρόνο τους βλέποντας αυτο το έκτρωμα;;;; Κάποτε, οταν ηταν πραγματικη μουσική και θέαμα το έβλεπα κι εγω. Τωωωρα, ουτε γι αστείο δεν θα χαραμίζω τον χρόνο μου για να το δω!!

    8. μαλακες κοροιδα ολοι σας κοιμοισμενοι σας εχει φαει η μαγκια ψωνιαααααα βληματα πατε κ στελνετε μυνηματα και μαζευουν οι επιτηδειοι εκατομυρια ευρω βλακεεεεεες πανιβλακεεεεεες χαζογκομενες κλισε και τουπε και η κωλοτρυπιδα γεματη σκατο κμπατε και βλεπετε τη σαβουρα και κονομανε στη πλατη σας αρε μαλακα ελληνα μυαλο δεν θα βαλεις ποτε ρε μαλακαααααααααα

    Comments are closed.