Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ “ΜΠΗΚΕ” ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΛΗΒΕΛΑΝΤ “ΜΑΡΙΟΤΤ”. ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΗ ΣΚΟΝΗ… – “…ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ…ΗΤΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ 12 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ”.

    Κοινοποίηση:
    kokkalis

    Οι λεπτομέρειες του θανάτου

    “…Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, 14 Ιουλίου, στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Marriot στην West Mall Drive στο κέντρο του Cleveland. Η Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο κλήθηκαν στις 2:45 μ.μ. καθώς υπήρχε αναφορά για ένα πτώμα εκεί. Επίσης εκλήθη το ειδικό τμήμα της αστυνομίας Heroin Involved Death Investigations (HIDI)”.

    Η αναφορά-περιγραφή του αστυνομικού για το συμβάν

    “…Πρόκειται, σύμφωνα με το έγγραφο, για την υπόθεση υπ. αριθμόν 2018-00207837 και γίνεται λόγος για «νεκρό» και «υποψία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών» (Dead Body/Suspected Drug OD). Ειδικότερα με την περιγραφή, ο αστυνομικός με ταυτότητα «nhiwatis», περιγράφει πως στις 14 Ιουλίου ενώ είχε αποστολή στο « Z/C 3C21» περίπου στις 14:45 έλαβε κωδικό 2 και να ανταποκριθεί στο 1360 W. Mall Dr. στο C/W. Ένας νεκρός, εμφανώς από φυσικά αίτια (σ.σ. όχι δολοφονία) είχε γνωστοποιηθεί από την Πυροσβεστική (FIRE/EMS) περί τις 14:38. Με την άφιξή του, συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς Barnett και Troutman του «Z/C 3A25», φτάσαμε στον 24ο όροφο.

     

    Συναντήσαμε στην σουίτα 2401 τους EMS #1: Shields #1813 και Sanders #346, Shields. Ο Shields είπε ότι ο νεκρός βρέθηκε στις 14:27, πριν από την άφιξή μας, από τον Ladder #1 με την είσοδό τους. Ο Shields δήλωσε πως υπέθεσαν ότι ο θάνατος οφειλόταν σε φυσικά αίτια και εκτίμησε την ώρα θανάτου 12 ώρες πριν.

    Όλο το συγκλονιστικό ρεπορτάζ το πρωί της Τετάρτης στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: