Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ “ΛΑΖΑΡΟΥ” – ΘΑΥΜΑ! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ)

    Κοινοποίηση:
    tora

    Οι πυρετώδεις προετοιμασίες άρχισαν από νωρίς!

    Στο βήμα μιλάει τώρα ο Κώστας Καραμανλής.

    Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την τελευταία του δημόσια ομιλία, μετά την ήττα του στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, ο Κώστας Καραμανλής… επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή!

    karamanlis-768x576

    karamanlis1-768x576

    karamanlis2-1-768x576

    Διαβάστε επίσης: Πυρετώδεις προετοιμασίες στο “Ιωάννης Βελλίδης” που θα μιλήσει σε λίγο ο Καραμανλής (ΦΩΤΟ)

    Θα κάνει και περιοδείες ο Καραμανλής
    Τις επόμενες μέρες ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει στον ευρύτερο δήμο Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’ Περιφέρεια), θα συναντηθεί με δημάρχους της περιοχής και πολίτες για να… κοινωνήσει το μήνυμα της συμπόρευσης και συστράτευσης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

    Επίσης, εντός των ημερών ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί και στην Πρώτη Σερρών, μία επίσκεψη με έντονα σημειολογικά χαρακτηριστικά καθώς είναι η γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

    Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν επίσης δει το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να περιοδεύσει και στη Ροδόπη. Σύμφωνα με όσα σημειώνουν οι συνομιλητές του, ο πρώην πρωθυπουργός δίνει ιδιαίτερη σημασία στα εθνικά θέματα, τα οποία αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Πολυ χαλια ο κουρασμενος,απο την πολυ ηλιοθεραπεια και το πολυ ps5-6?? εχει ζαρωσει σαν σταφιδιασμενος..

    2. Δεν ειπε απολυτως τίποτα! Και χειροκροτουσαν ελάχιστοι, ενα απολυτως τίποτα. Τα ιδια και τα ιδια λογια λενε ολοι τους ανεξαρτητου κόμματος. Γι αυτο και τα εχουν μαθει απ εξω τοσες φορες που τα χουν πει.
      Ενταξει
      , το καταλάβαμε πως εσεις που πηγατε εκει καλοφάγατε με τους νεοδουλους. Τι σας έταξαν πάλι;
      ..
      Το πιο ελεινο και επικίνδυνο πραγμα κατέληξε να είναι το δικαίωμα της ελευθεριας του λόγου. Α, ρε Σπαρτιάτες που θέλετε όλοι σας.., βρωμοείλωτες που ξυπνήσατε και θέλετε και να κυβερνήσετε.

    3. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

      1. Και γω το ιδιο.Αν και εκανε και αυτος τις μαλακιες του

      2. Μην αγχώνεσαι, πρόεδρός της Ελληνικής Δημοκρατίας θα είναι, και πρωθυπουργός ο Αλέξιος Τσίπρας

    4. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ

    5. “Σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε
      παιδάκια, μπριζολάκια, πατάτες, κεφτεδάκια,
      για μια Νέα Ελλάδα “

    Comments are closed.