Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ – ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ – Η… ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ… BAYRAKTAR ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ – “VIDEO GAME” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    FF

    Η χθεσινοβραδυνή “βόλτα” του τουρκικού αρματαγωγού στο στενό του Καφηρέα και στις Κυκλάδες που αποκάλυψε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ήταν το πρώτο απτό παράδειγμα της τουρκικής αλαζονείας, για τη νέα ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Αναφερόμαστε στον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο καθώς ο ο ΥΦΕΘΑ έχει βιώσει τη θρασύτητα των Τούρκων με την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας στον Έβρο, όταν ήταν Α/ΓΕΣ.

    Όπως γράφει η ιστοσελίδα militaire.gr, ο κ.Παναγιωτόπουλος ενημερώνεται με γοργούς ρυθμούς και προσπαθεί να “χτίσει” ένα επιτελείο το οποίο θα έχει αντανακλαστικά για να αντιδρά σε όλες τις καταστάσεις. Θα πρέπει να ΄χει καταλάβει ότι είναι τυχερός, γιατί έχει ήδη έτοιμη “ομάδα” στην οποία μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να στηρίζεται. Αναφερόμαστε στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων ,τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας και τον Αρχηγό Στόλου.

    Όλους αυτούς τους οποίους “ατυχήσαντες απόστρατοι” πιέζουν με κάθε τρόπο την κυβέρνηση να τους αλλάξουν άμεσα ,γιατί τους “επέλεξαν οι άλλοι”! Λες και πρόκειται οποιοσδήποτε Αρχηγός να …κάνει αντίσταση στον πολιτικό του προϊστάμενο. Αυτά είναι ανέκδοτα. Μόνο που στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο κανένας δεν γελάει με τέτοια ανέκδοτα.

    Η απλή λογική επιβάλει, να υπάρξει απόλυτη ηρεμία στο στράτευμα και κλίμα αγαστής συνεργασίας απ΄ όλους. Απ΄ όσο γνωρίζουμε σ΄ ότι αφορά στην στρατιωτική ηγεσία όλα αυτά είναι αυτονόητα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι κατανοητά και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος το τελευταίο που θα ΄θελε είναι αχρείαστα προβλήματα. Η άγαρμπη απομάκρυνση του αρχηγού της ΕΛΑΣ από τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη μπορεί να πέρασε χωρίς μεγάλες αντιδράσεις, αφού τα ΜΜΕ είναι πολύ φιλικά με τη νέα κυβέρνηση. Δεν θα συμβεί το ίδιο αν έχουμε ίδια φαινόμενα στις ΕΔ, οι οποίες έχουν το σεβασμό της κοινής γνώμης. Ανεξάρτητα από το τι ψηφίζει ο καθένας.

    Συνεπώς ο νέος ΥΕΘΑ δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί, σύμφωνα πάντα με το militaire.gr. Απλά θα πρέπει να βάλει πάγο στους “ατυχήσαντες απόστρατους σωτήρες” εξηγώντας τους ότι το ΥΠΕΘΑ δεν είναι “βίντεο γκέϊμ” ,ούτε επιτραπέζιο …Stratego που παίζαμε οι παλαιότεροι. Επίσης καλό θα ΄ναι να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις για λίγη ευπρέπεια στην διατύπωση των απειλών που διαδίδονται μέσω “κύκλων” των “ατυχήσαντων απόστρατων”. Η ελληνική γλώσσα έχει πολλά ρήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, δεν υπάρχει μόνο αυτό που έχει σχέση με τη γενετήσια πράξη.

    Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε την αισχρή αποσιώπηση του περιστατικού από τον ΣΚΑΙ, όπως θα διαβάσετε παρακάτω στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας.

    Διαβάστε εδώ την χθεσινοβραδυνή αποκάλυψη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ «ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΕ» ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ Κ’ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. ΕΠΙ ΩΡΑ ΕΠΕΛΑΥΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ. ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΝΙΞΑΝΕ»! ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ΄ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μα καλά εσείς σε μοναστήρια ζειτε ;;;;;;;;Δεν ακούσατε τι είπε ο Σόντερμπεργκ ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ ;
      ΕΙΠΕ ” η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει η να βυθίσει τουρκικά αεροπλάνα η’ πλοία που παραβιάζουν τα σύνορα της διότι δεν είναι κυρίαρχο κράτος . Μόνον οι Γερμανία έχει αυτό το δικαίωμα στην Ελλάδα , η οποία όμως δεν ενοχλείται όταν οι Τούρκοι πετάνε πάνω από τις περιουσίες της ”
      Παρτα μαλακοραγια στην μάπα… !!!!

    2. Φαντάζομαι πως όλους αυτούς τους αρχηγούς τους επέλεξαν οι “άλλοι” γιατί είναι κομμούνια και νενέκοι. Έχουμε όλοι παραδείγματα από τον περίγυρό μας πως κατάντησε ο ελληνικός στρατός. Οι περισσότεροι καραβανάδες είναι δημόσιοι υπάλληλοι με την χείριστη έννοια. Άρα δε θέλει δίπλα του σε θερμό επεισόδιο, μπουχέσες που θα στείλουν τους στρατιώτες μας σε βέβαιο θάνατο κι αυτοί θα την κάνουν με ελαφρά πηδήματα.

      1. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ……….. ΣΑΜΠΩΣ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ?

        Η ΝΔ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΟΙ ΤΗ ΨΗΦΑΝΕ, ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ !???

        ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΟΡΙ ΤΟΥ ΨΩΛΟΜΑΕΥΤΗ ΕΡΔΟΓΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ?
        ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΥΘΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ?

    Comments are closed.