Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! “ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ” – ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    collage1

    Την είσοδο σε δημοσιογράφο απαγόρευσαν την Πέμπτη το βράδυ σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Επιμελητήριο Κατερίνης.

    Ένας άνδρας ανέφερε στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, «είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης.

    «Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.

    «Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση… Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (…) κλείδωσα;ν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω», σημείωσε η δημοσιογράφος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Η τρομοδημοκρατια του πουλακι και τσιριζα σε ολο της το μεγαλειο.

    2. Ύστερα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια, οι άεργοι ανθέλληνες τολμάνε και λένε φασίστες τους Έλληνες. Οι δημοκράτες κάνανε το Όχι ναι, οι δημοκράτες μας φέρανε και άλλα μνημόνια, οι δημοκράτες πουλήσανε τα πάντα εκτός απο το αιδοίο της μάνας τους που κανείς δεν το θέλει. Έκαναν το αντίθετο απο την θέληση του λαού, κάνουν μπούλινγκ ακόμα και σε μικρά παιδιά και βγάζουνε και γλώσσα. Το πρώτο πράγμα που θα τους κοπεί θα είναι η γλώσσα, η διχαλωτή γλώσσα των αριστερών παράσιτων που είναι τόσο σάπιοι που αντί να χαμηλώσουν το κεφάλι το υψώνουν πιο πολύ. Θα πληρώσουν τα εγκλήματα τους, δεν θα το καταπιούμε και αυτό, όσος χρόνος να περάσει.

    3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΕΓΙΝΕ η ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΗΡ . ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΡΩΜΙΑ , ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΩΝ . ΕΦΤΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΒΑΛΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ .

    4. Πρωτη φορα Χασιστερα και τελευταια,συριζαιοι ετοιμαστε την ουφρα σας,μπανιαριστείτε,στηθείτε στα 4 και ερχομαστε.

    5. Μακάρι να ξυπνήσει κάποτε ο βλάκας ο Έλληνας και να φέρει στην εξουσία μία Χρυσή Αυγή (γιατί μόνο αυτή μπορεί) να τους γαμήσει τους σταλινοφασίστες στα όρθια μία και καλή.

    Comments are closed.