ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΑΡΑΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΣΤΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩ-ΠΙΘΗΚΟ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ, Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ: ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ, ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΛΑΜΟΓΙΟ

    Κοινοποίηση:
    salvini-maio

    Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και αρχηγός των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο, απάντησε στον Ευρωπαίο επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος δήλωσε σήμερα από το Παρίσι ότι «υπάρχει ένα κλίμα που μοιάζει με εκείνο της δεκαετίας του ’30» και ότι «μπορεί να μην υπάρχει ένας Χίτλερ, αλλά ίσως, πολλοί μικροί Μουσολίνι». Τόνισε, παράλληλα, ότι «η Ιταλία αποτελεί πρόβλημα».

    «Η στάση μερικών Ευρωπαίων επιτρόπων είναι απαράδεκτη. Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιτρέπουν στον εαυτό τους να λένε ότι στην Ιταλία υπάρχουν πολλοί μικροί Μουσολίνι. Δεν τους το επιτρέπουμε, πρόκειται για άτομα που έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα», δήλωσε ο Ντι Μάιο. Πρόσθεσε, δε, ότι «η Ιταλία έχει την κυβέρνηση με την ευρύτερη λαϊκή στήριξη σε όλη την Ευρώπη» και πως «πρόκειται για αχαρακτήριστες κρίσεις μιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία σε έξι με οκτώ μήνες δεν θα υπάρχει πια, διότι οι πολίτες στις Ευρωεκλογές θα στείλουν στο σπίτι τους μεγάλο μέρος των “ευρωγραφειοκρατών”».

    «Στους κυρίους αυτούς δεν θα δώσουμε εμείς το μάθημα, ως κυβέρνηση, αλλά οι ιταλοί πολίτες στις επόμενες Ευρωεκλογές», κατέληξε ο Ντι Μάιο.

    Κατά πληροφορίες από ΜΜΕ της γείτονος, ο Ντι Μάιο , είπε κι άλλα “ιταλικά” στο λαμόγιο τον Μοσκοβισί, αλλά μάλλον δεν μεταφράστηκαν σωστά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. FORZA ITALIA ΑΥΤΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΤΟΥΛΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΙΚΟΓΛΥΦΑΡΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΗΗΥΗ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΙ!!!

    2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΓΑ ΙΤΑΛΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟ ΓΑΛΛΟΥ ΜΟΣΧΟΒΙΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΙΚΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΙ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΨΙΦΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Π@@@ΡΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΖΗΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΥΔΟΥΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΕΞΕΡΩ ΤΩΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΛΟΓΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΛΟΓΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.

    3. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..

    4. Γραφειοκράτες διορισμένοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν κριτική σε εκλεγμένους από τον λαό ηγέτες. Τελεία και παύλα!

    5. “… Τόνισε, παράλληλα, ότι «η Ιταλία αποτελεί πρόβλημα». …”

      Η πιο πανω φραση δειχνει το πραγματικο προσωπο της “εε”. Ποσο λογαριαζουν το ποσο σεβασμο εχουν για την ελευθερη βουληση, την ετυμηγορια του Ιταλικου Λαου στις εκλογες που περασαν.

      Αυτη ειναι “ενωμενη ευρωπη” τους, μαζι κι του κπριτη κουλη και ΟΛΗς της νουΔΟΥΛΑΣ…
      ΟΛΟΙ χωρις ΚΑΜΙΑ διαφοροποιηση, απαρτιζουν μια φατρια διεθνιστων κι κομμουνιστων !

      Στο ΔΙΑΟΛΟ να πανε ΟΛΟΙ τους.

      1. Εσενα σε χάσαμε εδω κ πολυ καιρο….καλως ειρθες ξανα στο σαητ…!!

        1. ποτε δεν ειχα φυγει… Παντα εμπαινα.
          Απλα σχολιαζα ελαχιστα….. Αυτο που ειναι μαγνητης ειναι η εκπομπες του Στεφανου. Δεδομενο !

          υ.γ.
          Ενα εχω ομως να πω.
          Οι υπολοιποι ΔΗΘΕΝ πατριωτικοι ιστοτοποι, τους πιανει αλεργια με την πολυφωνια. Ολοι, λογοκρινουν οτι τους χαλαει την σουπα. Υποκριτες.

          Εχει παντως πεσει ΠΟΛΥ χρημα σε πολλους ιστοτοπους απο τα λαμογια της νουδουλας.

    Comments are closed.