ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ – “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ…” – ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    Κοινοποίηση:
    lathro-2-4

    Κατηγορούν τους Έλληνες για «χριστιανοφασισμό» και καλούν τους ομοϊδεάτες τους σε ξεσηκωμό μέσω facebook… O λόγος για τους εμπνευστές του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας.

    -Σε νέα πρόσφατη ανάρτησή του το κόμμα αντιμάχεται την απαγόρευση στους Πακιστανούς να τρώνε σκυλιά στη χώρα μας ενώ οι Χριστιανοί Έλληνες τρώνε κανονικά γουρούνια.

    Δείτε σχετικά:

    unnamed

    Αλλά τα σοβαρότερα και πιο ανησυχητικά από τις διατροφικές διαφορές έρχονται από τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Αθήνας του ΙΣΕΚΕ Άχμεντ Ιλάχι ο οποίος γράφει(ανορθόγραφα):

    «Ως πότε θα αφήνουμε τους χριστιανοφασίστες να κάνουν τα εγκλήματα τους ατιμώρητοι; Το χριστιανοφασιστικό κράτος εννοείται ότι θα προστατέψει τους συνιδεολόγους δράστες και οι αρχές θα κάνουν τα στραβά μάτια έως συνήθως, οπότε φίλοι αγωνιστές μουσουλμάνοι και μουσουλμάνες τι περιμένουμε;

    unnamed

    Ξεσηκωθείτε για τα δικαιώματα σας! Μην περιμένετε από την δικαιοσύνη να κάνει τίποτα, πρέπει να πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα χέρια μας, όσο καθόμαστε με χέρια σταυρωμένα όλο ένα και περισσότερα περιστατικά σαν και αυτό θα γίνονται. Φτάνει ποια, η ώρα του Αλλάχ έρχεται!!!»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Και ενώ τα ισλαμόσκυλα αλωνίζουν ανενόχλητα την Πατρίδα την οποία σημειωτέον …ακριβοπληρώνουμε(!) σε φόρους και χαράτσια…. έχουμε κτυπήσει ρεκόρ ανοχής στον λαθροεποικισμό μας και τους αφήνουμε… να μας βρίζουν κιόλας στα social media….
      EIMAΣΤΕ ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ???????????????

    2. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑξικων πραγματων ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

    3. Στέφανε καλησπέρα.Μια ερώτηση μόνο.Διαβαζω καθημερινά το μακελειό και όσες φορές έγραψα κάποιο σχόλιο μου λέει ότι θα ελένχθει και κάτι τέτοια και δεν ανεβαίνει ποτέ.ΓΙΑΤΙ Στέφανε?

    4. ΦΑΤΕ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ! Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.

    5. Υπάρχει τρόπος να πάρουνε τον πούλο και μάλιστα είναι άκρως αποτελεσματικός.Λεγεται Rheinmental 23mm.Οι γνώστες καταλαβαίνουν τι εννοώ.

    6. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ , ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΠΑΙΡΕΤΑΙΡΩ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ .ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ .

    7. το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ εχει ξεπερασει το κρατος ΑΡΑ καταρρεει η οργανωμεη κοινωνια

    8. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!!
      μαλακοραγιαδες… ψηφιστε κουλη , εκανε Δηλωση-Δεσμευση ενωπιον του ΟΗΕ στο ισραηλ οτι ” θα παταξει τον νατιβισμο” δηλαδη τους γηγενεις , δηλαδη εσας .
      Που σημαινει οτι οποιος διαμαρτυρεται για κατι τετοιο , θα συλλαμβανεται .
      Περαστικα σας ηλιθιοι
      Χρυση αυγη θα λετε και θα κλαιτε !!!!

    9. χάχάχάχά

      Θα σας αποκαλύψω μια αλήθεια, το πώς λειτουργούν τα πράγματα σε όλο το σύμπαν, ..όποιος εξαφανίσει πρώτος τον άλλο έχει και δικαίωμα να συνεχίσει το τρόπο ζωή του, όλα τα άλλα είναι μαλακίες για να ονειρεύεστε όσο κοιμάστε ενώ η πραγματικότητα είναι μόνο και πάντα “εφιάλτης”.

      Πρός όποιον ιδεολόγο “κοιμησμένο”

      Λύτρωση θα έρθει όταν εξαφανιστούμε σάν είδος

    10. αμα κανετε κανενα αστειο και αρχισετε τιποτα φασαριες, να βρειτε καραβι να φυγετε!
      δεν θα μεινει ρουθουνι!
      αρκετα σας ανεχτηκαμε πιθηκοι!

    11. λαθροισλαμοπιθηκοι αν δεν σας αρεσει η Ελλαδα τοτε, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!
      δεν σας καλεσε κανεις! δεν σας θελει κανεις! να πατε να ζητησετε τον λογο απο την πολιτικη συμμορια που σας εφερε εδω!
      αν δω κανεναν σας, λαθροσκουπιδια, να αγγιζει σκυλο στον δρομο, το καλο που του θελω να ανοιξει μια τρυπα και να χωθει μεσα!
      οποιος ερθει να μου απαγορευσει να τρωω οτι ετρωγα ως τωρα και οτι ετρωγαν και οι προγονοι μου για αιωνες…. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!
      δεν σας αρεσει εδω? ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

    12. Αυτά να τα βλέπουν τα ζωα που ψήφισαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ολα τα αλλα αριςτερα κόμματα, γιατι και η ΝΔ αριστερίζει τα τελευταία χρονια. Αν αυτοι οι …ανθρωποι;… ξεσηκωθουν, που σιγουρα θα γινει, ειδικα αν τους κόψουν την μάσα, που πολυ πιθανον να το κανουν εςκεμμενα για να τους ξεσηκώσουν, τι στον διάολο νομίζουν οι Συριζαίοι πως θα γινει;;; Νομίζουν πως αυτοι η τα δικα τους παιδια θα γλυτώσουν την σφαγή;;; Εχουν την εντύπωση πως οι λαθρο θα ρωτάνε πρωτα αν εισαι Συριζαίος και μετα θα σφάζουν;;; Δεν καταλαβαίνουν πως θα σφάζουν αδιακρίτως ολους τους Ελληνες;;; Και βεβαια δεν μπορω να πω πως θα τους λυπηθώ τους Συριζαίους, οχι μονο καλα να παθουν, αλλα θα ειναι και μια εξυπηρέτηση των λαθρο προς εμας, αλλα το θεμα ειναι πως θα πληρωςουμε και εμεις την νύφη και την δικη τους απερισκεψία και βλακεια. Αυτο με ανησυχεί!!!

    13. Μπράβο τους ξεσηκώνουν κιόλας να βγουν με τα Κουμπουρια να μας πάρουν τα κεφάλια στεγνα.Αφου δεν περνάνε καλά γιατί δεν πάνε στις πατρίδες τους να τρώνε γαρίδες και αστακούς και όλοι εδώ μαζεύτηκαν. Στην επαρχία δε, είναι περισσότεροι αυτοί από τους ντόπιους. Τα κανάλια του συστήματος ώμος μια χαρά παιζουν το παιχνίδι τους.

    14. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ….ΚΟΡΑΝΙ!! Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

    15. Ο Κολοκοτρωνης πρωτα κρεμασε,εξολοθρευσε τους προδοτες Νενεκους & μετα στραφηκε εναντιον του Ιμπραημ.Αυτο μας λεει κατι,εκτος του να ψηφιζουμε τους δυναστες μας; Αλητες,προδοτες πολιτικοι!

    16. ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ…..ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!! ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ …ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…!!! ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ..!!!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…..ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…!!!!!!

    17. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ’ΑΝΕΒΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!ΗΡΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!!ΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ !!!

    18. στην αμερικη αν κανεις καμια μαλακεια θα πας μεσα για μεσα και θα αργησεις να δεις τον ηλιο πολλυ .

    19. Μαλάκες ισλαμοπίθηκοι, άν ξεκινήσετε έκτροπα θα είναι το τέλος σας. Θα δείτε μετά πώς αλλάζει ο φιλόξενος στα όρια της βλακείας Έλληνας, Θα σας εξαφανίσουμε όπως ακριβώς ο Οδυσσέας τους μνηστήρες:
      ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ.
      Τότε μπορεί να σταματήσουμε οι Έλληνες να τρώμε χοιρινό, ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΟΜΩΣ ΛΑΘΡΟ !!!
      Σχετικά με τα σκυλιά, είναι φίλοι του ανθρώπου χιλιάδες χρόνια, από τότε που τα εξημέρωσαν οι πρόγονοί μας. Ο σκύλος δένεται μαζί σου και σε προστατεύει με την ζωή του. Σου εμπιστεύεται την ζωή του. Πρέπει να είσαι τέρας για να φάς σκύλο. Όποιον από σας δω να πειράζει σκύλο, γάτα, καναρίνι, δελφίνι ή οτιδήποτε άλλο πέραν όσων τρώνε παραδοσιακά οι Έλληνες, ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ.
      Αν δεν σας αρέσει, σπίτι σας. ΟΥΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
      Όσο για τα γουρούνια, παίδες τί λέτε να πάρουμε ο καθένας από 1 για πέτ; Ξέρετε εσείς, βόλτα στο πάρκο να κατουρίσει, να χέσει καί ότι ακουμπήσει μπόνους. Να μην μπορούν να περπατήσουν ούτε στα πεζοδρόμια οι φανατικοί λάθρο μην μολυνθούν !!!
      Να δείτε για πότε φεύγουν ιδίοις εξόδοις από μια χώρα μολυσμένη με γουρούνια 😉

    20. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι στην ευχή θέλουν εδώ δεν τούς ζητήσαμε να έρθουν στα τσακίδια δρόμο στον αγύριστο

    21. Ναναι καλά οι ΜΚΟ καί ο προσκυνημένους στρατός που τούς μάζευε από τίς παραλίες. Θυμάστε τον λοχία που πήρε βραβείο ήρωα επειδή έσωσε λαθροπιθηκια. Τούς προστατευει καί ο αντιρατσιστικος νόμος.

    22. Εμείς εδώ έχουμε φώφη, αλέξη, κούλη, κουτσούμπα και τις αλοιφές του βελόπουλου, είμαστε έτοιμοι…

      1. Τσίπρας, Φώφη και Κουλης …. θα μας σώσουν !!! Ο Βελοπουλος Θα πάρει γράμμα από τον Χριστο!
        Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν .. η οι εκλογες νοθεύονται η οι Έλληνες χρήζουν ψυχιατρική παρακολούθηση !

    23. Αντε μην γαμησω και σας και την κωλοθρησκεια σας και ολη την φαρα σας, ξεκουμπηστητε απο την ελλαδα λαθροπιθηκια.

    24. Αυτοί νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι Συρία πού μπορούν να σφάζουν. Αν ξεκινήσουν εχθροπραξίες προς τον ελληνικό πληθυσμό να ξέρουν ότι την έχουν πατήσει άσχημα. Είναι κατά χιλιάδες εδώ και είναι παγιδευμένοι. Οι επάνω θα κλείσουν πιο σφιχτά τα σύνορα ενώ εμείς θα τους απελάυνουμε δίχως κουβέντα. Όσοι μείνουν ταμπουρωμένοι με οπλισμό θα τους ξεπαστρέψουμε σαν τα ποντίκια.
      Και δεν θα ξαναδούν Ευρώπη από αυτή την οδό στον αιώνα τον
      άπαντα!
      Για αυτό ας μην φαντάζονται πολλά γιατί εδώ θα τους κάνουμε λίπασμα και καστανόχωμα…

      1. να ξεκινήσουμε πρώτα από την Π την τασια?? τσιπρα βίτσα και μερικούς αλουσ και μετα αυτούς?

    25. Ισλαμοπιθήκια,θα σας σακατέψουμε και θα σας πετάξουμε να σας φάνε ζωντανούς τα γουρούνια.Η κυνηγετική περίοδος έχει αρχίσει για εσάς.

      1. Θα σε ταίσουμε σφαίρες ναζιστόκοτα.

    26. Πουτάνας γιοί Πακιστανοί και λοιπά σκατά τσακιστείτε και φύγετε απο την Ελλάδα, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ! Τα σκυλιά είναι οι φίλοι μας και όποιος βλάπτει τους φίλους μας τότε θα χάσει το δικό του το κεφάλι. Αν έρχονταν κανίβαλοι απο τα δάση της Αφρικής θα τους αφήναμε να τρώνε ανθρώπους; Τα σκυλιά, τα γατιά και τα ζώα μας είναι ελληνάκια, εσείς είσαστε πουτανάκια του διαβόλου! Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν δικαιώματα, είναι δίποδα σκουπίδια, εισβολείς-παράσιτα. Όσο ζώ, όποιος και να κυβερνάει με τους ανώμαλους νόμους του υπέρ των λαθρό, αν δώ κακοποίηση ζώου θα τους καίω ζωντανούς επί τόπου. Κανένας συμβιβασμός, καμία συζήτηση! Έξω πούστηδες!!!! Έξω Τσίπρες! Έξω δαίμονες!

      1. να ξεκινήσουμε πρώτα από την Π την τασια?? τσιπρα βίτσα και μερικούς αλουσ και μετα αυτούς?

      2. Ξέρουμε πού μένεις. Θα σου έρθουμε με “δώρα”.

    27. Oι ελληνες τοσα χρονια στην αμερικη εχουμε κανει κανενα ελληνικο κομμα που να προτρεπουμε τους ελληνες να ξεσηκωθουν μεσα στη ξενη χωρα για να τα κανουμε ολα πΟ%$#τανα?? Οι ελληνες της γερμανιας του καναδα της βρετανιας? Φυσικα και οχι…αυτοι δηλαδη μπηκαν παρανομα μεσα στη χωρα συμπεριφερονται απαισια και εφτασαν στο σημειο να φτιαξουν και κομμα το οποιο μας αποκαλει και ελληναραδες ειρωνικα…που?μεσα στην ιδια μας τη χωρα!!! Και προτρεπει τα ισλαμογουρουνια να κανουν λεει επανασταση…επανασταση γιατι.?….γιατι δηθεν δεν τους αφηνουμε να τρωνε σκυλια…ενω αυτοι μας αφηνουν να τρωμε χοιρινο…Δηλαδη δεν ξεραμε μεσα στη χωρα μας να παρουμε αδεια απο αυτα τα ανθρωποειδη γουρουνια, για το αν μπορουμε να φαμε τα κανονικα γουρουνια…. Και ολα αυτα που ειμαστε ακομα στην αρχη…ουτε που βαζει ο νους μας δηλαδη τι εχει να παιχτει σε λιγα χρονια …Και στις εκλογες ειδαμε πτωση της χρυσης αυγης με τον φοβο μη και τους πουν ρατσιστες και φασιστες…μαλιστα…Μωρε στο μελλον θα μας μουτζωνουν και θα μας βριζουν τα εγγονια μας που στο σημερα δεν κανουμε τιποτα για να αποτρεψουμε το κακο που ερχεται…Και θα ειναι μεγαλο…πολυ ,μεγαλο…Αλλα προς θεου στο σημερα μονο … μη σας πουνε φασιστες και ρατσιστες …Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω που οι προγονοι μας εχυσαν τονους αιματος απο αυτα τα ισλαμικα πιθικια και εμεις στο σημερα ενω μπαινουν παρανομα στη χωρα αντι να τους πεταξουμε εξω απο αυτη, τους αφηνουμε να σουλατσερνουν και να κανουν οτι γουσταρουν…ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!

      1. συμφωνώ με οσα γράφεις και λίγα είναι ειμαι 40 χρόνια Καναδά δεν δώσαμε σε κανέναν δικαίωμα λιπάναμε τα παιδια μας είναι άτιμη φάρα αυτοι ,,, , και άτιμη φαρα αυτοί που ψηφίζουν τα κώματα που τουσ έφεραν με δόλιο τρόπο στην πατρίδα μην φοβάστε για κάνα διο μήνες θα είναι εδώ και μας τούς βόλεψαν για καλά τώρα τούς δίνουν και σπίτι ε οχι

    Comments are closed.