«ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ…» ΆΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ ΜΙΑ ΑΡΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ. ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    BELO MILONAKIS

    Προκαλεί από το Βήμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης παίζοντας το ανώτατος δικαστής.

    Με μια αρμάδα αστυνομικών να τον φυλάνε, και απολαμβάνοντας την βουλευτική του ασυλία, έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τον αστυνομικό της ομάδας Δίας, που περίεργο βίντεο τον αποτυπώνει να χειροδίκει σε νεαρό Γύφτο ως «Ηλίθιο και ζώο».
    Ο πρόεδρος της Βουλής εκείνη την ώρα δεν παρενέβη να τον επαναφέρει σε τάξη, ενώ ο Βουλευτής του κ. Βελόπουλου, Αντώνης Μυλωνάκης χειροκροτούσε, προφανώς για να κερδίσει την εύνοια του αρχηγού του.

    Ποιος του δίνει τέτοιο δικαίωμα του κ. Βελόπουλου;

    • Έχει βγει η απόφαση της ΕΔΕ;
    • Eχει βγει η απόφαση του δικαστηρίου;

    Και στις δυο ερωτήσεις η απάντηση είναι όχι.

    Τι θα γίνει αν ο αστυνομικός αθωωθεί;

    Όλη η Ελλάδα είδε το βίντεο με τον Αστυνομικό και τον μικρό Γύφτο.

    Δεν είδαμε όμως τι έγινε πριν το συμβάν με τη σφαλιάρα.

    Όλοι σπεύδουν να καταδικάσουν τον αστυνομικό.

    Οι συνάδελφοι από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ για πρώτη φορά παρουσίασαν όλη την Αλήθεια.

    1.indd

    Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και δικαστικές πηγές συγκλίνουν.

    Ο 13χρονος και όχι 11χρονος, όπως λένε, στο Μενίδι,  «ήταν τσιλιαδόρος σε σπείρα εμπόρων ναρκωτικών και κλεφτών αυτοκινήτων» και επίτηδες βιντεοσκοπείτο από συγγενικά πρόσωπα για να εκθέσει την ΕΛΑΣ.

    Ο διάλογος που φέρεται να διημείφθη μεταξύ ΕΛΑΣ και τσιλιαδόρου:

    —-«Σου είπα να μην το ξανακάνεις γιατί θα σε συλλάβω»

    —-«Θα μου κλάσεις τ αρχίδια και έφτυσε τον αστυνομικό»

    Σήμερα μάλιστα ο αστυνομικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανέφερε στους ανώτερους του: «με έβρισε αισχρά, με έφτυσε, εκνευρίστηκα και τον χαστούκισα»

    Πείτε μας την άποψη σας 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Μην ευνουχιζετε τη αστυνομία. Αφήστε την να κάνει τη δουλειά της. Αν φοβούνται μην γίνει εδε για ένα χαστούκι, χαθήκαμε. Εσεις που βρίζετε όταν θα τους χρειαστείτε να δούμε τι θα πείτε. Αντε πια κάφροι. Πολύς ντόρος.

    2. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ , ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑΡΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΜΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΥΦΤΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ.
      ΕΧΘΕΣ 28/01/2020 ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑ 08.15 μ.μ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΠΙΑΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΕΥΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΩΣ , ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΝ . ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Η ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΩ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΛΘΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΖΗΤΟΝΤΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΡΘΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΓΥΑΛΑΚΙΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΙ Η ΧΕΡΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΧΕΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΦΤΙΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ . ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ. ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑ.
      Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΗ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ . ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΗΡΙΑ . ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΗΓΧΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΥΣ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      29/01/2020

    3. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΟΛΟΓΟΣ, ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ …..ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΜΟΝΟ ΚΛΕΨΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ , ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΛΠ ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    4. Σίγουρα δεν ήταν σωστό να χαστουκίσει το παιδί, βρομά-ξεβρομά δεν έχει καμία σημασία, αλλά αυτό είναι θέμα της ΕΔΕ που θα γίνει και δεν είναι λόγος να τον βρίζει ο οποιοσδήποτε! Δυστυχώς ο Βελόπουλος άρχισε να γίνεται πότε ΝΔ και πότε σύριζα!

    5. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΕΝΑΣ ΡΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕ, ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

    6. Όλοι θυμόμαστε το παρελθόν του έμπορα κηραλοιφών και επιστολών του Ιησού Χριστού, Βελόπουλου.
      Κάποτε προσπάθησε να βάλει τον γνωστό τοκογλύφο της Θεσσαλονίκης Καραμπέρη στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.
      Τώρα αλιεύει ψήφους από τους γύφτους.
      Μαγαζάκι έχει, πελατάκια (ψηφοφόρους) θέλει.

    7. Έλα ζώον πάρε μεροκάματο από την πρέζα τώρα να βγάλεις τη βδομάδα σαπιε.

    8. Να συμπληρωσω επισης οτι πολυ φασαρια εγινε για μια σφαλιαρα.
      Τα γυφτακια τρωνε πιο πολυ ξυλο απο μερικους γονεις κατακεφαλα και στο πισω μερος του κεφαλιου σφαλιαρες και κλωτσιδια ακομα.Τις εχω δει αυτες τις συμπεριφορες σε πανηγυρια οπου τα βαζουν να ζητιανεψουν και να πουλησουν.
      Κατι φορες ειναι για να τα λυπασαι.

    9. Επρεπε νά τον χαστουκίζει ακόμη τον σκ……ογυφτο.

    10. Οι ξεφτίλες που τους έκαναν βουλευτές φταίνε

    11. αληθεια ο θεσμος του αναμορφωτηριου δεν υπαρχει πια και αν υπαρχει δεν ισχυει για τους Ρομα?

    12. Μεγάλο κοπρόσκυλο συνεχίζει τό σχέδιο διάλυσης τών πατριωτών τού Καρατζαφέρη Βορίδη Γεωργιάδη όπου τόν βρείτε τομάτες αυγά καί γιουχαρισμα

    13. ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΔΕΝ ΘΈΛΑΤΕ. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ

      1. χρυση αυγη;;;;; τι είναι αυτό ρε φιλε;;; ,μονο την χρυση ζυμη ξερω!!!!κανεις ωραιες μπουγατσες ,αμα την βαλεις στο φορνο σε μιση ωρα είναι και γαμω να παρεις να δοκιμασεις!

        1. ΔΕΝ ΞΕΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΒΑΡΔΙΝΟΒΑΣΙΛΑΚΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΖΙΑΝ

    14. Συγχαρητηρια στο Μακελειο που λεει τα πραγματα οπως ειναι την ωρα που ολοι οι ‘ευαισθητοι’ της βουλης και των ΜΜε παπαγαλιζουν τα αφεντικα τους. Οσο για τον Βελοπουλο, ετσι ειναι η ζωη…καποτε ο φερετζες του εθνικισμου πεφτει και ο -υποτιθεμενος-βασιληας απογυμνωνεται.
      Εμπρος νεο” Ελληνες”. στον δρομο που χαραξε ο γυφτος !

    15. ….ναι το καημένο το παιδι!!!….ασε μας ρε Βελοπουλε!!…να ξεχασω τους ανηλικους ρομα που επιτεθηκαν στην γριουλα και την εσερναν με την τσαντα της μεσα στην αυλη της…. και ποσα αλλα περιστατικα!!…στην Λαρισα που εγινε το ιδιο περιστατικο κ την εσερναν την αλλη μεσα στο δρομο….και φοβηθηκαν και οι οδηγοι να σταματησουν…ασε τις μαλακιες σου να πουμε….

    16. Ο Βελόπουλος και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ,στο βίντεο ΥΠΕΡ των αστυνομικών μιλάει,και κατά του ΕΝΟΣ που χειροδίκησε σε ανήλικο.Την πράξη κρίνει,όχι τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ..Προπαγάνδα κάνετε και δεν ντρέπεστε?

      1. ρε είσαι Ηλιθιος και Ζώον!…..χωρίς παρεξήγηση,……..για….την πράξη…..σοχλιασμου όχι για σένα “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ”…..ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ!!!!

    17. Καλά του έκανε και τον χαστουκισε ο αστυνομικός!!!Να μάθουν να σέβονται τα θρασιμια!!!!Μην κατηγορούνται μια ζωή οι αστυνομικοί που προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους!!!

      1. Αμα χαστουκιζε το μπουμπουκι σου να δω τι θα ελεγες μωρη καλτσοδετα!!!;;;

    18. ο βελοπουλος ειναι αρειανος οπως αποδειχθηκε απο το πρωι
      ουτε μια δηλωση υπερ του παοκ δεν εκανε μεχρι χτες

      οι οπαδοι του παοκ οφειλουν να τον μαυρισουν στις επερχομενες εθνικες εκλογες με χειροτερα ποσοστα και απο τον λεβεντη

      1. Τι λες ρε καραγκιοζη; με οπαδικα ποδοσφαιρικα κριτιρια θα ψηφίζουμε;; αντε ρε κρετινε φυγε από εδώ…εσενα πρεπει να σου απαγορευσουν να ψηφίζεις, τα ιδια σκατα εισαι με τα ζωα που μονιμα ψηφιζαν μπατσοκ και νου δουλα ,και μετα λεμε ότι μας φταιει ο σορος και οι εβραιοι για την καταντια μας !!!

        1. Μαλακας εισαι;το αποτελεσμα των εκλογων το ειδες;η μιση ελλαδα ψηφισε νουδουλα.ουστ,κοπριες

      2. μη συγκρινεις τον Λεβεντη με τον πατριδοκαπηλο τηλεπλασιε

    19. Στην Ελλάδα όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένης της Νέας Δημοκρατίας προμοτάρουν την αριστερή ατζέντα και ακολουθούν την γραμμή που τους δίνει η Αυγή και η Εφημερίδα των Συντακτών γιατί ξέρουν ότι αν δεν υπακούσουν, στις επόμενες εκλογές η εβραίικων συμφερόντων Singular Logic θα τους εξαφανίσει. Όπως ακριβώς έγινε με την Χρυσή Αυγή. Ο Βελόπουλος πήγε να το παίξει πατριώτης πριν τις εκλογές αλλά του τραβήξανε το αυτί οι Εβραίοι που κυβερνούν την χώρα και μπήκε γρήγορα στο μαντρί προπαγανδίζοντας την αριστερή “πολιτική ορθότητα”. Τι να σου κάνει και αυτός ο κακομοίρης? Είναι πολύ λίγος.

    20. Εαν υπήρχε κράτος: ο γύφτος δεν θα έβριζε τον αστυνομικό,ο γύφτος δεν θα χτύπαγε ηλικιωμένους για να τούς ληστέψει,ο γύφτος θα εκτιμούσε και θα σεβόταν τον αστυνομικό.Εαν υπήρχε κράτος:Ο αστυνομικός δεν πρέπει να διασύρεται απο οποιονδήποτε,ο αστυνομικό πρέπει να έχει απόλυτη κρατική στήριξη,η απόδοση δικαιοσύνης είναι πάντα μια εσωτερική υπόθεση της αστυνομίας,έναντι των αστυνομικών,και οχι του τηλεκατευθυνόμενου τυπου.Δεν είμαι αστυνομικός,είμαι απλός πολίτης,πού λόγω έλλειψης αστυνόμευσης φοβαμαι μέσα στήν χώρα μου.

      1. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΦΟΥΡΝΟΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΤΣΙΛΕΣ Ο ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

      2. Σκασε ρουφιανε της αστυνομιας!!! όταν στης πρεσπες σε εδερναν και σε εριχναν χυμικα σ αρεσε παλιο λεχριτη;;;;

    21. μπερτακι ξυλο χρειαζεται το μπασταρδακι και κλεισιμο στο μουντρουμακι,οπως ακριβως πατασσουμε αυτην την συμπεριφορα και πραξεις στη χωρα μoy,τρισαθλιοι greeks.

    22. Αυτόν τον γελοίο ελλαδέμπορα-χριστέμπορα να ντρέπονται όλα τα ζώα που τον ψηφίσανε. Εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη που δίνει χαρτζηλίκι.

      1. εσενα σου δινει χαρτζηλιι ο πρεζεμπορας μαρινακης γαυροτρολ….

    23. ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΊ;;;; ΤΟ ΘΈΜΑ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΑΛΛΆ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    Comments are closed.