Ε ΟΧΙ! ΔΕΣ ΕΔΩ “ΚΟΡΟΙΔΟ” ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    xrima

    Πολλές είναι οι συζητήσεις που ξεκίνησαν για το έργο των διαφόρων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε σχέση με το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

    Το Off The Record κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο απόρρητο καταστατικό μισθοδοσίας μίας συγκεκριμένης από αυτές τις ΜΚΟ που σύμφωνα με τις πληροφορίες δραστηριοποιείται στις περιοχές ΒΙΑΛ και Σούδας στη Χίο….

    Ως γνωστόν, το μεγαλύτερο τουλάχιστον μέρος αυτών των χρημάτων προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Χωρίς να αμφισβητούμε ότι αρκετές ΜΚΟ προσφέρουν όντως έργο, δημοσιεύουμε τον ακόλουθο πίνακα μηνιαίας μισθοδοσίας για να δείξουμε ότι πολλές φορές πιθανόν τα κίνητρα βοήθειας στους πρόσφυγες μπορεί να μην είναι μόνο ανθρωπιστικά.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Σιγα να μην ασχολουνται ολοι αυτοι οι αλητειριοι με το λαθρομετα….κο για ανθρωπιστικους λογους, το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η τσεπη τους, γιατι τα λεφτα ειναι πολλα και ηρθαν εδω και παιζουν….μπιλιαρδο στις πλατες της χωρες!!!!!!!!!! Επρεπε ηδη στα νησια να τους εχουν πεταξει στην θαλασσα, χωρια που καποιες απο τις ΜΚΟ κανουν λαθροδιακινιση!!!!!!! Να πανε στις πατριδες τους να κουβαλουν λαθρο και να τις ξεκουμπισει ο κοσμος απο την Ελλαδα!!!!!!Αλωνιζουν ανεξελενκτα και το παραλυτο και υποτεταγμενο ….κρατος παρακολουθει θυμιαζοντας τους!!!!!!!!!

    2. Αγαπητέ Στέφανε,

      Ασφαλώς και τα Χρήματα Είναι Πάρα Πολλά, ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. Είναι Ένας Ολόκληρος Χορός Εκατομμυρίων που Αναπτύσσεται Γύρω από το Λαθρο-Μεταναστευτικό Πρόβλημα.

      Διαφορετικά ΔΕΝ θα Έμπαιναν σε Αυτήν την Ιστορία. Δεν Ειναι η Αλληλεγγύη, Ούτε για τους Πραγματικούς Πρόσφυγες, Ούτε για τους Λαθρο-Μετανάστες, Πολύ Απλά Είναι το Εύκολο Χρήμα και ο Τζίρος Εκατομμυρίων.

      Και σε Αυτήν την Ιστορία με τις ΜΚΟ που Εμπλέκονται στο Λαθρο-Μετανατευτικό, Σίγουρα Έχει το Δικό του Μερίδιο και το Κράτος, Εξάλλου Βλέπουμε τι Γίνεται με τη Μανία για τη Μεταφορά των Λαθρο-Μεταναστών στην Ενδοχώρα, για τη ΔΗΘΕΝ Αποσυμφόρηση των Νησιών, την Ιδια Στιγμή που οι Μεταναστευτικές Ροές από την Τουρκία Συνεχίζονται με Αμείωτη Ένταση.

      Στην Ιταλία ο Σαλβίνι, τις Είχε Περιορίσει σε Πολύ Μεγάλο Βαθμό, για να μην Πούμε Ότι επί Σαλβίνι στην Κυβέρνηση ( και δεν θα Είναι Υπερβολή ) οι ΜΚΟ ΔΕΝ Είχαν Καμία Πρόσβαση στην Ιταλία. Αλλά ο Σαλβίνι Είναι Ένας Αληθινός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, και σε Καμία Περίπτωση Ακροδεξιός Όπως τον Αποκαλούν στην Ελλάδα τα Κανάλια,

      Υπάρχει Ακροδεξιό Κόμμα στην Ιταλία, και δεν Είναι η Lega Nord, το Κόμμα του Σαλβίνι. Αυτή τη Στιγμή το Ακροδεξιό Κόμμα που Υπάρχει στην Ιταλία και που Όμως Έχει Πολύ Χαμηλά Ποσοστά έως και Αμελητέα Είναι το Movimento Sociale Fiamma Tricolore, το Οποίο Δημιουργήθηκε Έπειτα από τη Διάσπαση του Τότε Εθνικιστικού Κόμματος, Movimento Sociale Italiano, σε 2 Κόμματα, το Movimento Sociale Fiamma Tricolore και την Alleanza Nazionale, από τα Οποία Μετά από Λίγα Μόλις Χρόνια η Alleanza Nazionale Επίσης Διαλύθηκε και Έμεινε ΜΟΝΟ το Movimento Sociale Fiamma Tricolore. Αλλά Μήπως Γνωρίζουν τα Ελληνικά Κανάλια, σε Όποιον Έχει Αντίθετη Άποψη, του Κολλούν την Ταμπέλα του Ακροδεξιού και του Φασίστα.

      Βλέπουμε Ότι και στην Ελλάδα, Ξεπετάγεται Σιγά Σιγά ο Σαλβίνι της Ελλάδος, ο Κυριάκος Βελόπουλος με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, Μόνο που Όπως Έχω Πει ο Βελόπουλος Έχει Ακόμη Αρκετό Δρόμο Μπροστά του Ώστε να Μπορέσει να Χαρακτηρισθεί ως ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    3. Παντως και εμεις καποτε ειχαμε ασχοληθει με το προσωπικο των ΜΚΟ και ηταν και αρκετα ψηλοτερα απο οτι λεγανε χωρις φυσικα να θελω να αμφισβητησω την ειδηση.Βαλτε σε πολλους απο αυτους και τσαμπα εισητηρια για τις χωρες τους οταν πηγαιναν επειδη οπως διαδιδονταν ηταν κατι σαν διπλωματικα προνομια εφοσον ειναι σε αποστολες πχ του ΟΗΕ.Ολοι βασικα τα κονομανε απλως καποιοι τα κονομανε ξυνοντας τα και αλλοι τα κονομανε κανοντας κατι.Πως αλλιως καποιοι θα ζουσαν σε ενα ξενο κρατος χωρις να εχουν εισοδηματα για ενα χρονο?

    4. Μονον ο σαλβινι στην ιταλια ειχε τα κοτσια και τους εκπαραθυρωσε με τις κλωτσιες.Εδω τους θελουν γιατι παιρνουν μεριδιο.

      1. “” Εδω τους θελουν γιατι παιρνουν μεριδιο.”” οπου απατεωνια και ελληνας….ολεεεεεεεεεε

    5. Θα ειμασταν αφελεις να πιστευαμε ,οτι τα κινητρα των ΜΚΟ ειναι ανθρωπιστικα.
      Αυτοι ουτε τη μανα την ιδια που τους γεννησε , και η μανα ουτε τα παιδι που γενμνσε δεν λυπατε ,θα λυπηθουν τους δυστυχισμενους λαθρο.
      Κοκοδειλισια δακρυα ,που πρεπει να πεσουν παλλες εκατονταδες χιλιαδες Ευρω για να τρεξουνε.

    6. Φυσικα θανε ΟΙ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ μετα του Ιουδαιου παχυσαρκου κηριου ΔΡΕΣΝΑ της κηριας ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ξαδελφης του βλαμαινου πουχουμε για πρωθυπουργο της κηριουλας ΑΛΕΞΙΑΣ κορουλας της φακλανας Ντορακλας Μητσοτακη και ο καταλογος συνεχιζεται………………

    Comments are closed.