Ε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

    Κοινοποίηση:
    Erntogan-1021x576

    Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις από τις Βρυξέλλες για τήρηση της Κοινής Δήλωσης ΕΕ – Τουρκίας για το Μεταναστευτικό, ο Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να μετακινείται από την προκλητική θέση του, προκαλώντας την οργή Ευρωπαίων αξιωματούχων.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που επικαλείται διπλωματικές πηγές, σε συνάντηση που έγινε αυτή την εβδομάδα μεταξύ πρεσβευτών της ΕΕ, υπήρξε έκρηξη οργής για την απόπειρα του τούρκου Προέδρου να εκβιάσει την κοινότητα επιτρέποντας σε μετανάστες να εισβάλουν μαζικά στην Ελλάδα.

    Ωστόσο πολλοί από τους συμμετέχοντες ομολόγησαν ότι ο Ερντογάν κρατά δέσμια την Ευρώπη επειδή τα κράτη μέλη της δεν μπορούν να συμφωνήσουν πώς να αντιμετωπίσουν το προσφυγικό και προκειμένου να αποφύγουν μία επανάληψη της κρίσης του 2015/2016, πρέπει να «σπρώξουν» και άλλα χρήματα στη Τουρκία έτσι ώστε να βάλουν ένα «ταβάνι» στις αφίξεις μεταναστών στην Ευρώπη.

    «Η ΕΕ είναι στόχος εκβιασμού», δήλωσε ένας διπλωμάτης κατά τη διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών συνάντησης στις Βρυξέλλες», λεπτομέρειες της οποίας γνωστοποιήθηκαν στο Reuters από διάφορες διπλωματικές πηγές.

    «Κοιμάσαι με τον διάβολο και ξυπνάς στη κόλαση, σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα», δήλωσε ένας από τους πρέσβεις κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

    Κορυφαίος Ευρωπαίος διπλωμάτης είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κατασπατάλησε το χρόνο από τη συμφωνία του 2016 έως και σήμερα βάζοντας το πρόβλημα κάτω από το χαλί, με το να πληρώνει ώστε πρόσφυγες και μετανάστες να παραμένουν στην Τουρκία.

    Μεταξύ των αντιπροσώπων που πρότειναν την περαιτέρω χρηματοδότηση ώστε να βοηθηθούν οι πρόσφυγες στην Τουρκία και με την ελπίδα του κατευνασμού του Ερντογάν ήταν αυτοί της Ολλανδίας, της Ιταλίας της Γαλλίας και της Γερμανίας.

    Την ίδια στιγμή, όσο λογικό είναι για την ΕΕ να συνεχίζει να υποστηρίζει τους Τούρκους πρόσφυγες στη Συρία, άλλο τόσο σημαντικό είναι να μη δημιουργήσει την εντύπωση ότι υποκύπτει στον εκβιασμό, είπε ένας από τους διπλωμάτες, σύμφωνα με τις πηγές.

    «Είναι τόσο ανέντιμο εκ μέρους του Ερντογάν. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να εκβιαζόμαστε οπότε η όποια νέα χρηματοδότηση δεν πρέπει να έλθει πολύ σύντομα. Αλλά στο τέλος ίσως αναγκαστούμε να πληρώσουμε. Τι άλλο να κάνουμε;», είπε ένας ακόμη διπλωμάτης που μίλησε στο Reuters.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΩΡΑΊΑ ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΆ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΈΝΗ

    2. Η ΕΕ ενωση υποστηρίζει τις τράπεζες και τους μεγάλους επιχειρηματικους κολοσους. Στην πραγματικοτητα δινει λεφτα στον Ερντογαν και αυτος στέλνει ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. Με λιγα λογια δουλεμποριο

    3. Δέν είναι γερμανική ένωση αλλά γερμανική κατοχή καί αιχμαλωσία.Ανέκαθεν εποφθαλμιούσαν τήν ημετέρα Πατρίδα οι βρωμογερμαναράδες καί ευρίσκοντάς την εν ποικίλας ανάγκας, μέ δόλιους, πανούργους τρόπους, ουτοπικές υποσχέσεις καί μέ τήν αγαστή συνεργασία τών προδοτών πολιτικών καί λοιπών αρχόντων κατάφεραν νά τήν εγκλωβίσουν εις τήν μέγγενη καί παγίδα των καί οδηγώντας την εις τό θλιβερό κατάντημα νά μήν δύναται νά ξεφύγη αλλά νά είναι πισθάγκωνα αναγκασμένη νά υποστεί όλα αυτά καί τά πολύ χειρότερα έποντα δεινά τά οποία απεργάζονται διά τήν Αγιωτάτη Πίστη καί Πατρίδα ημών αυτοί οι δαίμονες μεταμορφωμένοι.Επί εποχής τού γερμανόφαρα Όθωνος, υπουργός παιδείας καί Θρησκευμάτων ήτο (τί κατάπτωση αλήθεια διά τήν Ελλάδα!!!!!) προτεστάντης άθεος, ο Μάουρερ ο οποίος ήτο αιτία νά κλείσουν καί ερημώσουν πολλές Ιερές Μονές καί νά λεηλατηθούν καί κατεδαφιστούν Ιεροί Ναοί. Οι προδόται ελληνόφωνες πολιτικοί, ενώνοντας τήν Πατρίδα μέ τήν γερμανοευρώπη υπέγραψαν τήν καταδίκη της.Αλοίμονο εις τόν λαόν ο οποίος ψήφιζε καί ακόμη ψηφίζει λεχρίτας άθεους καί άσπονδους εχθρούς τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού καί τής Πατρίδος.

    4. Η κόρη του Χίτλερ με τον ντοκτορ μεγκελε κάνουν εν έτη 2020 πειράματα μετάλλαξης του ευρωπαϊκού πληθυσμού !!!! Και όλος ο υπόλοιπος πλανήτης καθετε και τους κοιτάει !!! Φτου σας ξεφτυλες σύμμαχοι !!! Όλοι κομπλεξικοι θασασται απέναντι στην Ελλάδα !! Απιθμενο μίσος για τη χώρα που δίδασκε διδάσκει και θα διδάσκει πάντα !! Κομπλεξικοι κολοσσοί όσα καινούργια κρατη και να αγοράσετε η ιστορία της Ελλάδας από μόνη της σας κάνει φτωχαδακια !!!! Αν είχαμε και ένα Πατριώτη μπροστά δεν θαμασταν έτσι !!! Αλλά με ροζ ροδελες που να πας !!!!!

    5. 46 χτονια κανουν οτι δεν ειδαν τι εγινε στη Κυπρο….οτι εγινε στη Κυπρο θα κανουν σε Εβρο κ Ανατολικο Αιγαιο…ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑ

    6. ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε, & ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΥΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,
      GREXIT ( TΩΡA ) ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η Ε.Ε. , ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ !!

      1. και τους κωλοαμερικανους πρεπει να διωξουμε απο την χωρα δεν δινουν τιποτα μονο παιρνουν στα τσακιδια και αυτοι AMBROSA

    7. ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

      1. Α, όχι! Καλοί σ’ αυτά (ως προς την αποτελεσματικότητα) είναι και οι Ρώσοι που κάνουν και θεαματική δουλειά, αργή και οδυνηρή… Δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα τον ανεχθούν. Ωραία αδειάσματα έχουμε αρχίσει να βλέπουμε! Οψόμεθα…

    8. Να κοπει η διελευση στις τουρκικες νταλικες ατον εβρο,να δουμε τοτε τι θα κανει τα προιοντα του ο βρωμιαρης,αλλα ποιος εχει τα κοτσια να το κανει.Αυτο ειναι το υπεροπλο της ελλαδας.

    9. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ….ΤΕΛΕΙΩΣΕ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

      1. ΣΩΣΤΟΣ – ΕΠΙΣΗΣ : ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΟΛΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ -ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ -ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ -ΚΑΡΤΕΣ -ΠΛΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ) ΓΙΑ ΝΑΞΕΧΥΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ΄ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΆ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ – ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ (ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ) – ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 700.000 ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΦΕΔΡΟΥΣ -ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ) -ΓΟΥΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΟΠΛΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ -ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΙ 8 ΜΗΝΝΕς ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ) ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗς ΕΞΟΥΣΙΑς ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ – ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗς ΠΟΙΝΗς ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

        1. Δοκίμασε Imodium®. Είνα η ιδανική λύση για τα συμπτώματα της λογοδιάρροιας…

    10. ανατριχίλα!
      Αντί να εφαρμόσουν τις “αποφασισμένες” κυρώσεις εναντίον του, κι από χειρότερη θέση, θα του πληρώσουν του αλήτη προστασία κι από πάνω;!;
      Τι σκατά διπλωμάτες του κ@λου είναι αυτοί;;; Οταν γεννήθηκαν ο πατέρας τους κέρναγε; Από ποιά σκιτζήδικη σχολή αποφοίτησαν;
      Να προειδοποιούσαν έγκαιρα οι άχρηστοι τον κόσμο, για να ξέρει ακριβώς με ποιούς είχε να κάνει…

    11. Τι άλλο να κάνετε ??
      Να πάτε να γαμηθείτε , αυτό που κάνετε πάντα

    12. Μην το δίνεται χρήματα, αφήστε τον ρακένδυτο, να μείνει μόνος του χωρίς κανένα σύμμαχο, μόνο έτσι θα βάλει μυαλό αυτό το ζώο.

    13. ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΕΙ Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ . ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΜΕ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ Ν Ε Α ΣΥΓΧΡΟΝΗ Χ Ω Ρ Ο Φ Υ Λ Α Κ Η. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

      1. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    14. Εάν η Ευρώπη θέλει να την πηδαει ο ερντογαν δικό της πρόβλημα. Σε δύο χρόνια πάλι τα ίδια θα έχουμε, πάλι θα απειλεί πάλι θα ζητάει. Έτσι θα ζήσει η Ευρώπη, με τις απειλές μια ζωή του ερντογαν που χρησιμοποιεί ανθρώπους λες και είναι όπλα μαζικής καταστροφής? Ούτε κουβέντα με τον σφαγεα των λαών. Όχι άλλο θύματα εκβιασμού. Φτάνει.

    15. Ναρκοπεδια θερμοκαμερες και νομοθετικο πλαισιο για βροχη απο μολυβι και εμπορικο αποκλεισμο της Τουρκιας.Συντομα ολο αυτο το θεμα θα καταντησει φαγωμαρα και καταστροφη της ΕΕ εαν δεν δωσουν να καταλαβουν οτι δεν μπαινει κανεις σε ευρωπαικη χωρα παρανομα

    Comments are closed.