ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ – ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Image2

    Χρήση χημικών έχει κάνει η αστυνομία έξω από το κλειστό του Ρέντη πριν την έναρξη του ντέρμπι στο βόλεϊ.

    Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να ζητάει από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μην ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού ώστε να μην υπάρξουν επεισόδια.

    Ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων έκανε δεκτό το αίτημα τους, αλλά τα επεισόδια δεν λείπουν.

    Συγκεκριμένα, το ματς που ήταν να αρχίσει στις 19:00 δεν έχει αρχίσει ακόμη, αφού υπάρχουν προβλήματα εκτός γηπέδου με οπαδούς των ερυθρόλευκων και την αστυνομία, η οποία -σύμφωνα με την ΕΡΤ- έχει κάνει χρήση χημικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μπορει να χρωσταω πεντε νοικια,ενα χρονο κοινοχρηστα,το ντουλαπι και ψυγειο αδειο,ατσιγαρος,αλλα η αρρωστεια δεν περναει.

    2. ….ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ,ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ….ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΣΗ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ….ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑΜΑΜ!!!….ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!!!….ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ!!!

    3. Mια ζωη μαλακοκαυληδες υποχειρια του καθε μαφιοζικου εφοπ-ληστη

    Comments are closed.