ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ – ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ: ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Το makeleio.gr μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

    ΩΡΑ 21:38 – Οι Αίαντες έπιασαν δουλειά

    Στο μεταξύ οι δύο Αίαντες της Αστυνομίας που πραγματοποιούν ρίψεις νερού βρίσκονται επί ποδός στις οδούς Τοσίτσα και Μερκούρη.

    3

    Untitled-1

    ΩΡΑ 21:35 – Τουλάχιστον 10 προσαγωγές

    Οι αστυνομικές δυνάμεις μέχρι τώρα έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον δέκα προσαγωγές πέριξ της πλατείας Εξαρχείων.

    ΩΡΑ 21:26 – Περιπολίες από την ομάδα ΔΙΑΣ για κρυμμένους αναρχομπαχαλάκηδες

    ΩΡΑ 21:17 – Προσαγωγές από τις δυνάμεις των ΜΑΤ

    Σε προσαγωγές έχουν προχωρήσει οι δυνάμεις των ΜΑΤ για τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά από την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλο.

    Τα ΜΑΤ προχώρησαν σε ντου σε ομάδα αντιεξουσιαστών στην οδό Σολωμού και προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων.

    Την ίδια ώρα επεισόδια με μολότοφ και δακρυγόνα εξακολουθούν να σημειώνονται στα Εξάρχεια.

    ΩΡΑ 21:04 – Τα πυροσβεστικά οχήματα σβήνουν τις φωτιές που έχουν δημιουργηθεί από τις μολότοφ

    ΩΡΑ 20:51 Δείτε βίντεο από τα Εξάρχεια που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο

     

    ΩΡΑ 20:48 Ελικόπτερο στα Εξάρχεια φωτίζει τις ταράτσες για τυχόν αναρχομπαχαλάκηδες 

    Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι πολύ ισχυρές στην περιοχή ενώ το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ παρακολουθεί με προβολέα από αέρος την κατάσταση και έχουν μεταφερθεί προληπτικά στο σημείο οι δύο μικροί «αίαντες» εκτόξευσης νερού .

    ΩΡΑ 20:28 – Μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια

    Kουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επιθέσεις με μολότοφ κατά των ΜΑΤ στις οδούς Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση, καθώς απάντησαν με την χρήση χημικών.

    Σημειώνεται ότι η πορεία μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 21:00 στην οδό Τζαβάλλα και Μεσολογγίου όπου έπεσε νεκρός ο 15χρονος μαθητής.

    2 Untitled-1

    ΩΡΑ 20:11 – Άρχισαν τα όργανα με τους αναρχομπαχαλάκηδες

    Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του makeleio.gr αυτή την ώρα προσπαθούν να σπάσουνε προστατευτικές λαμαρίνες στο Παλιό Χημείο  επί της οδού Σόλωνος, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται στην οδό Ακαδημίας. Από το “πανηγύρι” δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα κοσμητικά επίθετα που ακούγονται προς τους αστυνομικούς από τους μπαχαλάκηδες, του τύπου: “ελάτε εδώ ρε μ@@νι@, σας περιμένουμε”

    Untitled-1

    ΩΡΑ 19:22 -Μικρή φωτιά στα Εξάρχεια

    Μία μικρή φωτιά καίει στα Εξάρχεια ενώ είναι σε εξέλιξη η πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

    Αυτό μετέδωσε πριν από λίγο το κεντρικό δελτίο του Open, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται για επεισόδια.

    ΩΡΑ 19:08 – Δεν κουνιέται φύλλο στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο

    Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του makeleio.gr εκτιμάται πως περίπου 4.000 χιλιάδες άτομα συμμετέχουν στην πορεία.  Η εντολή που έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις είναι να μη δείξουν καμία ανοχή και να μην πέσει ούτε πέτρα.

    Με κεντρικό σύνθημα «αυτή η σφαίρα δεν έπεσε τυχαία, κάτω τα χέρια από τη νεολαία», οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή.

    Untitled-1

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας καθώς  ξεκινούν οι συγκεντρώσεις διαφόρων συλλογικοτήτων, αντιεξουσιαστών και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς για την πορεία στην μνήνη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

    ΩΡΑ 18:18 Έκλεισε η οδός Πανεπιστημίου

    ΑΛΕΞ

    Με εντολή της αστυνομίας, ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» είναι κλειστός από τις 10 το πρωί και οι συρμοί διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

    Αυτήν την ώρα, μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, στη Λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της Καισαριανής και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, καθώς και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

    Λόγω των συγκεντρώσεων και των πορειών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχει προγραμματίσει σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ τα μέτρα της Τροχαίας θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 7 το πρωί του Σαββάτου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. μαγκες οποιος παει σε τετοια επεισοδια ( και τοτε το πιτσιρικι σε επεισοδια πηγε) πρεπει να ειναι ετοιμος για ολα δεν ειδα ποτε ξαφνικα απο το πουθενα οι μπατσοι να ριχνουν χημικα απεναντιας οι αναρχομαλακες ξεκινουν τα επεισοδια.πας εκει να περιμενεις και ξυλο να φας και να σε πιασουν να σου ανοιξουν το κεφαλι και στην τρελλη λογικη των στιγμων εκεινων να σε σκοτωσουν οτι και να λεμε δεν θα το κανουμε και εθνικη επετειο ενα φονο (αν ηταν φονος) και τα παιδια αυτης της ηλικιας δεν πανε σε τετοια

      1. Πες τα ρε PPE Σωστός !!
        Όταν σε τέτοιες συμπλοκές πας γυρεύοντας μην περιμένεις 100% πως δεν θα πάθεις κάτι
        Αδικαιολόγητος ο αστυνομικός, για μένα μπάτσος ο συγκεκριμένος, όμως αδικαιολόγητη και η παρουσία του πιτσιρικά μέσα στο κέντρο των άγριων συμπλοκών αστυνομίας-μπαχαλάκιδων.
        Σε καμία περίπτωση δεν θα συγκρίνω το αδικοχαμένο παιδί με τους ήρωες που πέθαναν για την ελευθερία και τα ιδανικά της Ελλάδας το 40 και παλιότερα μα με την ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ και δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλέσω αυτό το αδικοχαμένο παιδί ήρωα του έθνους, ή της κοινωνίας ούτε να τιμήσω την μνήμη του με δόξα και τελετές-πορείες, γιατί πολύ απλά και να το εμπεδώσουν κάποιοι στενοκέφαλοι ότι εκατοντάδες και παραπάνω πεθαίνουν καθημερινά για διαφορετικούς λόγους, ο Γρηγορόπουλος δεν αποτέλεσε και δεν αποτελεί εξαίρεση γιατί δεν θυσιάστηκε και δεν σκοτώθηκε ούτε για την πατρίδα ούτε για τα ιδανικά της.

    2. Επειδη εγινε δυστυχως ενα ατυχες γεγονος και σκοτωθηκε ο Γρηγοροπουλος, που αντι να κοιταζει τα μαθηματα του, γυριζε στα Εξαρχεια, γιατι αραγε, πρεπει καθε χρονο να γινεται ανω κατω ολη η Ελλαδα;;;;;;;; Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;;;;;;;; Γιατι δεν συλλαμβανονται αυτοι που φορουν κουκουλες και κρανη που πανε μονο για να σπασουν και να ρημαξουν!!!!!!!!! Σπαστε τα κεφαλια των απλυτων να τελειωνουμε μ’ αυτους, φτανει πια!!!!!!!!!!

    3. Τιποτα δεν σας εμαθε ο μεγιστος στρατηγος των στρατηγων και υπερπατριώτης Αουγκουστο Πινοσετ; δεν είναι δυσκολο να μπει λιγη ταξη ,ελικόπτερα εχουμε θαλασσα εχουμε ,τα τσιμπας τα καλοπαιδα τα πας σε μια βιλλα Γκριμαλντι,και βιλλες εχουμε τα περνας ένα πασο τους κανεις εξτρα μασαζακι και μετα βολτα με το ελικοπτερακι πανω απ το αιγαιο , ενταξει ο στρατηγος το παρακανε λιγο παρα πανω εμεις δεν θα τους πεταμε ολους….να δειτε μετα πως καθονατι σουζα,κλαρινο τα παιδακια!!! Α και βεβαια ο λογαριασμος για τα εξοδα παει στους γονεις των λουλουδιών ,αρκετα βαλαμε μεσα το κρατος.

    4. Αν δεν ειχα την υποψια ότι το κρατος με της ευλογιες του αφηνει μερικα μπουμπούκια να σπανε και να καταστρεφουν σκοπιμα ιδιωτικη και δημοσια περιουσια θα τα μαζευα όλα αυτά τα καλοπαιδα θα τους ψυθιριζα στο αυτακι οτι από εδώ μεσα θα φυγουν η σαν φιλοι η σακάτηδες ,και μετα θα τους κερνουσα λιγο φαλαγγα και κανενα βραστο αυγο στην μασχαλη και θα τους αφηνα να φυγουν,να δω μετα ποιοι και που και πως θα βγουν εξω να κανουν καφρίλες!!!! Οι μαστορες που τα εκαναν τοτε αυτά στα αναρχοκομμουνια ηξεραν καλα την τεχνη και ολοι οι δηθεν επαναστατες ηταν ησυχοι σαν κοριτσακια !!!!τι ψεματα;

    5. ισλαμικό λεπίδι θα πέσει τυχαία και άπλυτους, ομοφυλόφιλους και κομμουνιστές…..

    6. Μετά το 1821 το έθνος των Ελλήνων είχε τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα γίνει Ελλάς ή ελλαδισταν. Δυστυχώς επέλεξε το δεύτερο. Αυτοί είμαστε αδέρφια, γιατί κλαιγομαστε;;

    7. Για τον Σαλβινι που εκοψε την πραλινα που ετρωγε λογο των τουρκικων φουντουκιων σε αντιδιαστολη με τουρκοσπορους Ελληνες που πηγαινουν στην Τουρκια και αφηνουν τον παρα τους δεν γραψατε.
      Σας φταινε οι λαθρο μετα.Πρωτα πρεπει να φυγουν οι ¨’Ελληνες” που εχουν Τουρκικο αιμα και μετα οι Λαθρο.Ο Σαλβινι που σας αρεσει δεν ειναι μουλος ειναι Λευκος

      1. Καλα αμα σου ζητησει αυριο μεθαύριο τα δωδεκανησα και τα επτανησα ο Σαλβινι να δω μετα τι θα πεις . Ασε τα φουντουκια και κοιτα την ουσια , ίνδαλμα του Σαλβινι είναι ο εχθρος μας Μουσολινι . ο Μεταξας ο εθνάρχης μας τον γλεντησε αυτόν τον κατσαπλια τον κρυφοκομμουνιστη !!!

    8. Τα αποβρασματα της κοινωνιας ξανα μανα για καψιμο,για καταστροφή,για επισοδεια.

    9. και ολα αυτα για ενα παλιοπαιδο κακομαθημενο

      1. Αυτό το παλιοπαιδο βλακα ηταν 15 χρονων πιτσιρικι ο άλλος ο αρχιδας ηταν μπατσος 35 χρονων και τον πυροβολησε βλακα χωρις λογο,θα μπορουσε απλα να τον συλλαβει ηλιθιε ,τιποτα δεν θα γινοταν μετα μπετοβλακα ,κοψε τον αλβανικο μπαφο κρετινε και βαλε το μυαλο σου να δουλεψει,εξ αιτιας του κορκονεα πηραν πατημα οι αντιεξουσιαστες και οι μπαχαλακηδες , τι δεν καταλαβαίνεις ρε ηλιθιε;

        1. εθνικος μαλακας εισαι εσυ και ολοι σας αυτο το κωλοπαιδο δεν ειχε καμια δουλεια εκει 15 χρονων μαμοθρεφτιο και ολα αυτα που λες αποβλητο του νεροχυτη στασου σε ενα καθρεφτη και πες τα στην κουτρα σου . με τους αληταραδες αυτο το παιδακι κανανε ληστειες βουλωστο λοιπον βδεληγμα και δεν το πυροβολησε χωρις λογο εχουμε δει τις κινησεις που κανουν τα υπουλα ανθρωπακια του μπαμπα και της μαμας βεβαια μονο απο αποσταση γιατι ειναι δειλα παρασιτα

      2. Και για έναν βλάκα αστυνομικό.
        Να τα λέμε όλα …

      3. Μην λες μαλακιες ρε πανοραμιξ δεν υπηρχε λογος ενας 35χρονος εκπαιδευμενος αστυνομικος να πυροβολησει έναν 15 χρονο πιτσιρικα,ολοι περασαμε απ την εφηβεια τα μυαλα είναι πανω απ το κεφαλι ,θα μπορουσε να τον συλλαβει, να τα αποτελέσματα μετα δωσαν πατημα στους μπαχαλακηδες και τους αντι εξουσιαστες να τα σπανε και να τα καινε όλα ,την γλωσσα σου να την βουτας πρωτα στο μυαλο και μετα να μιλας !

    Comments are closed.