ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΣΙΟΡΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ: ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ –ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Κοινοποίηση:
    1

    Την εκτίμηση ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε κρούσμα κορωνοϊού έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας, καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΟΔΥ.

    Μάλιστα, ο κ. Τσιόδρας ορίστηκε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, όπως προκύπτει από το σχέδιο δράσης του υπουργείου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, o κ. Τσιόδρας είπε αρχικά ότι «ο ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό κρουσμάτων», για να συμπληρώσει: «Στην Ελλάδα δεν έχουμε κρούσμα, αλλά αναμένεται να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες μέρες, είναι πάρα πολύ πιθανό με βάση την παγκόσμια εξάπλωση του ιού».

    Ο ίδιος συμβουλεύει καλό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό για 20 δευτερόλεπτα και χρήση αντισηπτικού, ως μέτρα ατομικής υγιεινής για τον κορωνοϊό. Επίσης, να μην αγγίζουμε το πρόσωπό μας όσο γίνεται, ενώ καλό είναι να υπάρχουν συνθήκες απομόνωσης σε περίπτωση άλλη ίωσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Εμενα με απασχολει ο ιος των τροχαιων θανατων στην Ελλαδα παρα ο coronavirus.
      Καθε χρονο στη χωρα οι νεκροι απο τροχαια ειναι 60-80 και πιο πανω.Και οι πιο πολλοι ειναι νεοι,ασε που μερικοι που τη βγαζουν καθαρη απο τροχαια εχουν κινητικα προβληματα.
      Σε ολη την Ευρωπη ειναι χιλιαδες.
      Και βγαινουν τα καναλια και λενε 200 νεκροι σε ενα πληθυσμο ενος δις τριακοσιων ογδοντα εκατομυριων κατοικων που ζουν και δουλευουν σε (μερμυγκοφωλιες)
      Δεν μας λενε ομως τι προβληματα υγειας ειχαν αυτοι που πεθαναν.Ηταν νεοι, γεροι, καρκινοπαθεις ,καρδιοπαθεις ,τι?
      Αλλα καθε μερα σπερνουν τον πανικο τα καναλια μεχρι να ανακοινωσουν το εμβολιο σε λιγες εβδομαδες και να τρεξουν ολοι να τρυπηθουν και να τα κονομησουν καποιοι.
      Ετσι λειτουργει το συστημα.
      Πιστευω πως αν το ανοσοποιητικο τους ηταν τελειωμενο η ειχαν προβληματα υγειας τοτε και ενα κρυολογημα να παθαιναν
      το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο.
      Οσο για τα εμβολια δεν εχω καμια εμπιστοσυνη ουτε για τα ηδη υπαρχον του H1N1 κλπ.
      Ειδα μια μανα σε ενα φαρμακειο και λεει στο φαρμακοποιο, ασε ο αντρας μου ειχε γριπη,κολησε και τα παιδια κολησε και εμενα κολησε και το μωρο.Ασε του λεει το μωρο ειναι χαλια,ψηνεται και εχει φλεματα.
      Ο φαρμακοποιος τη ρωταει αν ειχαν κανει το εμβολιο και αυτη του λεει το ειχαν κανει.
      Δεν καταλαβαινω το εμβολιο πως σε προστατευει.Πραγματικα δλδ αν ειναι να ταλαιπωρηθει το παιδι ετσι και να το εχει κανει, ποιος ο λογος να του ριξεις τη χυμεια.
      Και εγω ειχα περασει γριπη με πυρετο,κρυαδες,πονο στα κοκκαλα,πονολαιμο κλπ.και τη περασα σπιτι με αποχρεπτικα αντιπυρετικα και ζεστα ροφηματα και σουπες.
      Και οταν φταρνιζομουν εβαζα παντα το εσωτερικο μερος του αγκωνα στο στομα στη μπλουζα δλδ ,με αυτο το τροπο προστατευεις καλυτερα τους γυρω σου παρα να φταρνιστεις σε χαρτομαντιλο γιατι ψεκαζεις και τα χερια και μετα πιανεις χερουλια πομολα πορτας και βρυσες κλπ και κολανε ολοι ενας ενας με τη σειρα.
      Θα πουν μερικοι τι αηδια να φταρνιζεσαι στη μπλουζα.
      Κιομως αυτος ειναι ο πιο καταληλος τροπος προστασιας των γυρω σου.
      Ασε που δε προλαβαινεις να βγαλεις χαρτομαντηλο.Εναι κι’αυτο.
      Εχω δει και αλλους οταν ειμαι για ψωνια και αφηνουν τα πνευμονια τους σε καταστηματα και σε πεζοδρομια.
      Ελεος!!!
      Αφου εισαι κοματια που πας και πως φταρνιζεσαι ετσι μεσα στον κοσμο.
      Με αυτες τις συμπεριφορες που να δεις τωρα που θα ερθει ο κιτρινιαρης τι εχει να γινει.
      Τον πουλο αρμ.

    2. το γεγονός ότι νομίζουν πως μιλούν με ιθαγενείς δεν μας ενοχλεί … το ότι δεν μας λένε την αλήθεια δεν μας ενοχλεί … το ότι τα κρούσματα αλλάζουν τα ποσοστά επικινδυνότητας επίσης … το ότι γνωρίζουν δε ότι θα έρθει και πανικοβάλλουν τον κόσμο ενώ τον σκοτώνουν σιωπηλά από το 2009 και δώθε δεν μας ενοχλεί εεε ;;; άντε να γίνει τρίτος να ησυχάσει ο πλανήτης από τα χειρότερα του ζώα – παράσιτα τους ανθρώπους και κυρίως αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να πάρουν την θέση της φύσης, της ζωής του Θεού …

    3. εχουμε την χειροτερη γριπη,την ισλαμογριπη αυτην δυσκολα θεραπευεται,

    4. Καλα δεν ντρεπεσαι κε καθηγητα που παιζεις το παιχνιδακι της διεθνους ψωροελιτ? 2 % θνησιμοτητα εχει και αυτη σε ατομα μεγαλης ηλιιας και με προβληματα Ξερεις τι θνησιμοτητα εχει ο ο Η3Ν2 που κυκλοφορει τωρα στην Αθηνα ???????? Γιατι δεν βαζετε τη χωρα σε καραντινα τοτε???

    5. …δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο και γενικά στα απανταχού παγκόσμια ιατρικά χρονικά,ιός που να έχει 28 μέρες ανθεκτικότητα…πλην χημικών – βιολογικών όπλων….για ρωτήστε,στην πόλη αυτή που υποτίθεται ξεκίνησε το κακό..εεε …συγνώμη,η διαρροή ήθελα να πω, τί εργοστάσιο υπήρχε στα περίχωρά της…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ…αλλιώς,καθήστε να σας εμβολιάσουν με ό,τι σκ@τ@ θέλουν αυτοί,για κάθε κατασκευασμάνο ιό που δημιουργούν (μιλάω σωστά κύριε Bill Gates?)…όπως για τη γρίππη των πουλερικών,τη γρίππη των χοίρων,τη γρίππη της φάλαινας,τη γρίππη του τσαλαπετεινού,τη γρίππη της σαλαμάνδρας και τη γρίππη της καμηλοπάρδαλης…πού υπάρχουν ελεύθεροι στη φύση ρε αυτοί οι ιοί…ΞΥΠΝΗΣΤΕ…

    6. Μερικοί γελάνε και πιστεύουν πως δεν θα πάθουν τίποτα αλλά η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο γένος του ιού προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες στους πνεύμονες. Όσοι δηλαδή νοσήσουν και δεν πεθάνουν, θα αποκτήσουν χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα λόγω του ιού. Ο ιός αυτός δεν φαίνεται να έχει μεγάλη θνησιμότητα, αν πιστέψουμε τα στοιχεία που δίνουν οι Κινέζοι (πράγμα δύσκολο αν σκεφτεί πως μιλάμε για κομμουνιστικό καθεστώς) αλλά ουσιαστικά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ποιότητα ζωής του πρώην ασθενή. Επίσης αν τον περάσεις δεν σημαίνει πως δημιουργούνται ικανά αντισώματα ώστε να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον, κάτι που γίνεται σε άλλες περιπτώσεις. Υπάρχει γενικότερα η υποψία πως είναι ανθρώπινο δημιούργημα και πως ο σκοπός του ήταν ο βιολογικός πόλεμος.

    7. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΠΑΝΙΚΟ. ΕΥΓΕ. ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ; ΠΟΤΕ.

    8. όπως με τα εμβόλια που κανείς δεν ξέρει τι έχουν μέσα και πως φτιάχνονται αλλά όλοι είναι σίγουροι ότι είναι ασφαλή επειδή το λέει το φυλλάδιο οδηγιών. Έτσι και τώρα το κομματικό λαμόγιο της φωτογραφίας δεν έχει ιδέα για τι μιλάει, ούτε έχει δει κανέναν άρρωστο αλλά λέει αυτά που διάβασε στο ίντερνετ και λέει τα αυτονόητα, να αποφεύγεις τον κόσμο και να πλένεσαι.

      1. Χαχα, άλλος ένας ψεκασμένος αντιεμβολιαστής που πιστεύει πως οι γιατροί δεν ξέρουν τι έχουν τα εμβόλια μέσα ενώ εμπιστεύονται απατεώνες με ψεύτικους τίτλους σπουδών που παρουσιάζουν ανύπαρκτες ειδικότητες όπως ομοιοπαθητικής κβαντικής ιατρικής που σου διαβάζουν και τα ταρώ άμα λάχει…

        1. Καλά, πήγαινε τώρα να κάνεις το εμβολιάκι σου, πάρε την αντιβιωσούλα σου και να έχεις ένα καλό και βαθύ ύπνο….

    9. Ελπιζω αυτός ο κορωνοϊός, να μην εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα.

    Comments are closed.