ΕΤΣΙ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ’ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΟΣ. ΔΕΝΔΙΑΣ- ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ

    Κοινοποίηση:
    limeniko-lathroopla

    Όταν ο φωτογραφικός φακός αιχμαλωτίζει την ωμή αλήθεια που πολιτικοί όπως ο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτης, σημερινός αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών δεν έχουν το ανάστημα να ομολογήσουν και αρκούνται από βήματος βουλής μόνο σε κάποια «μπράβο» προ τις διωκτικές αρχές, αρνούμενοι να τα βάλουν ή έστω να αναδείξουν τους Τούρκους λαθρέμπορους όπλων, που τελούν υπό τις οδηγίες του Ερντογάν. Ο Μ. Βαρβιτσιώτης, με τον πλέον επίσημο τρόπο γνώριζε εδώ εννέα ολόκληρα χρόνια πως οι Τούρκοι έχουν καλά χωμένοι την μύτη τους στις εμφύλιες συρράξεις της Μεσογείου, διοχετεύοντας τόνους όπλων και εκατομμύρια σφαίρες, κυρίως με βαπόρια. Και αν αυτό που έγινε στα Ίμια τον Νοέμβριο 2013, δεν το ανέδειξε τότε ως αρμόδιος υπουργός ναυτιλίας, δεν το έπραξε ούτε τώρα ως αν. ΥΠΕΞ και κυρίως για τα όσα ευθαρσώς και σκανδαλωδώς παζαρεύουν οι Τούρκοι με τη φλεγόμενη κυβέρνηση της Λιβύης.

    Στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για να αντιληφθείτε ότι οι ελληνικές αρχές, γνωρίζουν, παρακολουθούν και ενημερώνουν τους πολιτικούς κι αυτοί ξύνουν τα…χέρια τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. The mongrel greeks χωρίς τιμή καί ἀξία,ἄτιμοι καί ἄχρηστοι γραικούλιακες.

    2. ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ……
      ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…
      ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…

      ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    3. Οι υποστηρικτές της νέας δημοκρατίας τουμπεκί βλέπω σε συγκεκριμένες δημοσιεύσεις που αφορούν στο βρώμικο κόμμα που ψήφισαν….

    4. ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ

    Comments are closed.