ΕΤΣΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ “ΚΑΜΑΚΩΣΕ” ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΦΗ ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ – ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΟΥΣΕ, ΤΗΝ ΦΙΛΟΥΣΕ! ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    elena-rapti-1-696x391

    Σιγά, σιγά έρχονται στο φως περισσότερα στοιχεία από τον γάμο της Έλενας Ράπτη με τον Κίμωνα Μπάλλα, τον οποίο η βουλευτής κράτησε για μήνες κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Η βουλευτής Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Έλενα Ράπτη, ξάφνιασε τα social media το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν με ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωνε τον γάμο της που έλαβε χώρα σε απροσδιόριστο χρόνο στο παρελθόν.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάλι καλά που δεν λιποθύμησε ο παπάς! Η Ε.Ράπτη αποκαλύπτει για πρώτη φορά το «καυτό» νυφικό της (ΦΩΤΟ)

    Εκεί, η Έλενα Ράπτη έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου» σημείωσε πλάι σε μια φωτογραφία της με νυφικό, που όπως η ίδια σημειώνει είναι της Σήλιας Κριθαριώτη.

    «Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη» κατέληγε στην ανάρτησή της η Έλενα Ράπτη.

    Αρχικά κανείς δεν γνώριζε ούτε πότε έγινε ακριβώς ο γάμος, ούτε όμως και το όνομα του γαμπρού. «Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα». Με αυτή τη φράση, ο οίκος Celia Kritharioti μοιράστηκε λίγο αργότερα τη φωτογραφία της Έλενας Ράπτη και του συζύγου της από την ημέρα του γάμου της. Ο λογαριασμός του οίκου, σημείωνε πως η πρώτη σε σταυρούς στη Βόρεια Ελλάδα κράτησε την ξεχωριστή ημέρα της μακριά από τη δημοσιότητα ώσπου να περάσουν οι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

    Σύμφωνα με την ανάρτηση του οίκου, γινόταν γνωστό πως ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και σε ναό, κάπου στη Θεσσαλονίκη. Λίγο αργότερα, αποκαλύφτηκε πως το μυστήριο ανάμεσα στην Έλενα Ράπτη και τον αγαπημένο της έλαβε χώρα στις 18 Μαΐου, αλλά και πως το όνομα του γαμπρού είναι Κίμωνας.

    Εφημερίδα αποκάλυπτε τη Δευτέρα πως ο άνδρας που συνόδευσε την Έλενα Ράπτη στην εκκλησία ανήκει στην προσωπική της ασφάλεια και μάλιστα πως ήρθαν πιο κοντά όταν η βουλευτής έκανε διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2017.

    Τελικά λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε το πλήρες όνομα του συζύγου της Έλενας Ράπτη. Πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλλα. Σύμφωνα με τα τρικαλινά μέσα ενημέρωσης, και συγκεκριμένα με το trikala-enimerosi.gr, ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, είναι αστυνόμος Α’ και όντως ήταν στην προσωπική φρουρά τής Έλενας Ράπτη.

    ast 2 exo

    Ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, είναι αστυνόμος Α’ και έχει ως χόμπι την αγιογραφία
    Ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη υπήρξε μέλος της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο κ. Μπάλλας ασχολείται με την αγιογραφία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Πολύ καλά έκανε κ παντρεύτηκε εναν ωραίο άντρα να περνάει καλά μαζί του κ να έχει και τη σιγουριά της ασφάλειας. . Διπλό το καλό
      Τουλάχιστον πήρε “άντρα “… ο καλύτερος απ όλους τους προηγούμενους!
      Προς τι, ο υποτιμητικός χαρακτηρισμός του ανθρώπου στον τίτλο? ? Μήπως ειμαστε εμπαθείς..?

    2. Μια χαρα παιδια ειναι, βιο ανθοσπαρτο και και καλους απογονους.

      1. Ειδικά οι απόγονοί τους θα κατακτήσουν τη Γη.

    3. ΘΕΙΚΟΣΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ αχχααχαχ !!!!

    4. Χαχαχαχααχα και γαμώ τους τίτλους ρε μακελιό διαβάζω τι γράφετε και έχω σκάσει στα γέλια λολ δεν παίζεστε !

    5. Μια νέα γυναίκα είναι 44 χρόνων. Σημερα οι γυναίκα έχει καριέρα να κοιτάξει και όχι μόνο σπιτι,άντρα και παιδιά από πολύ μικρή ηλικία. Μπορεί να μην είναι 20 αλλά η κοινωνία έχει αλλάξει δεν ζούμε στο 1950 που αν ήσουν 20 χρονών κοριτσάκι και ήσουν ανύπαντρη ήσουν γριά και στα 40 έπρεπε να είσαι γιαγια. Καλά έκανε. Αρκεί βέβαια τους γάμους των βουλευτών να μην τους πληρώνει ο ελληνικός λαός. Κατά τα άλλα αξιοπρεπέστατη είναι η κύρια και πανέμορφη.

      1. Στα 44 δεν είναι νέα γυναίκα, είναι μεσήλικη και οδεύει ολοταχώς προς το γριά. Σύντομα θα έχει και εμμηνόπαυση…. Τι νέα γυναίκα λέτε ρε, ούτε εσείς τα πιστεύετε αυτά…

    6. ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΑΠΊΘΑΝΟΙ ΤΎΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΘΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΟΜΟΘΕΣΊΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΑΞΙΏΜΑΤΑ ΌΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΆ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΝΑ ΕΠΑΝΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΎΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    7. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ….ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΟΥΝ….ΟΜΟΡΦΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ….ΔΕ ΖΗΛΕΥΩ…ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ;;

    8. Η Ράπτη νομίζει ότι είναι η Γουιτνει Χιούστον και ο σκατομπατσος ο Κέβιν Κοστνερ στον σωματοφυλακα.. Μετά έχουμε την Μπαλατσινου που την αποκαλούν Τζενουλα και κοντεύει τα 50 το τσολι και τον αμπαλο τον Κικιλια (αντε υπουργός αθλητισμού να το καταλάβω αλλά υπουργός υγείας από που και ως που;) Και η πρώην escort Girl Νόνη Δουνια που λέει ότι δεν θέλει ακόμα υπουργείο!!! Έλεος ρε!!!

      1. Δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα. Το 80% της πολιτικής στις χώρες της ΕΕ αποφασίζονται από 2-3 μη εκλεγμένους σκατόγερους κάπου στις Βρυξέλλες. Τα υπόλοιπα τα αποφασίζουν ξανά 2-3 σκατόγεροι στις επί μέρους χώρες. Οι βουλευτές και οι υπουργοί είναι απλές γλάστρες για να νομίζει ο λαουτζίκος πως έχει δημοκρατία.

      2. Βασίλης Κικίλιας
        Φοίτησε στο Λεόντειο Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2002. Συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Διοίκησης & Οργάνωσης Μονάδων Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, από όπου έλαβε Μάστερ το 2008. Το 2011 αναγορεύτηκε σε διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
        https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82

    9. Αφού δεν ντρέπεται αυτή η ό,τι να ‘ναι που βολτάρει με έναν χωροφύλακα ο,τι να ‘ναι, θα ντραπούμε εμείς; Πήρε το επίπεδό της, δεν μου φαίνεται περίεργο. Τέτοιες ψηφίζουν οι Σαλλλονικείς.

    10. Πονάτε ; Έτσι της γούσταρε και πήρε όποιον ήθελε. Εσείς μείνετε στα φαρμακερά σας σχόλια και τις μίζερες ζωούλες σας.

      1. Κανένας δε πονάει. Και καλά έκανε και πήρε όποιον ήθελε, αρκεί να μη τον πληρώνουμε εμείς. Ας τον πληρώνει αυτή. Από κει και ύστερα, δημόσιο πρόσωπο είναι η τύπισσα, βουλευτής κιόλας πολλά χρόνια, και γουστάρουμε να τη σχολιάζουμε, ειδικά όταν εκείνη δίνει δικαιώματα…

        Εσύ κοίτα πόσο σκατόψυχος (σκατόψυχη μάλλον) είσαι που θεωρείς πως όσοι σχολιάσαμε ζούμε “μίζερες ζωούλες”. Μας ξέρεις κι από χτες; Αυτή σε πληροφορώ, ζει πιο μίζερα από εμάς, παρά τα φράγκα της. Και στο υπογράφω, κάντο σκρινσοτ να το έχεις, αυτός ο γάμος δε θα κρατήσει… Να δω τι θα λες τότε.

        1. ζμπουτσα μας αν κρατησει ζμπουτσα μας κι αν δε κρατήσει. και μονο που το λες αυτο φαινεται οτι σταζεις μιζερια ρε κακομοιρη. και ναι, πονάς γιατί είναι ωραία ο,τι κι αν λετε. λιγουρια.

          1. Α καλά εσύ είσαι αλλού. Χεσμένη την έχω ρε, απλά δε μου αρέσει που τα νέα κορίτσια παίρνουν πρότυπα από αυτή τη θεία. Και το ποιός πονάει φαίνεται, που έρχεσαι στα σχόλια και βρίζεις όποιον δε συμφωνεί με το μοντέλο γυναίκας που πλασάρει ΔΗΜΟΣΙΑ. Τι έγινε, πρακτικάριος στο πολιτικό της γραφείο είσαι;

    11. Συνηθως ειναι οι φιλιπινέζες τους για ολες τις δουλειες (ψωνια, παιδια στο σχολειο, σωφερ κτλ) τωρα και σε αλλες υπηρεσίες.

    12. Σιγά να μην περιμένει ο Κιμωνας τα 1.300 συν τις υπερωριες το μήνα να ζησει… καλά ξηγηθηκε!!! Ελενίτσα βάλε μπροστά για κανένα μικρό γιατί στα 45 πας!!!

      Σας αφιερώνω το τραγούδι του Πάριου «εγώ και εσυ»!!!

      1. Ποια είναι η κοπέλα; Το 1975 είναι γεννημενη!! Μεγαλοκοπελα θέλεις να πεις!!!

    13. Απορία 1η: Δεν υποτίθεται πως έπρεπε να δημοσιευτεί αγγελία του γάμου; Ο γάμος, δεν είναι ένα μυστικό γεγονός, ο γάμος αφορά τη κοινωνία, είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, δεν είναι ιδιωτικό… Είναι επισημοποίηση της σχέσης… Πως κρατήθηκε μυστικός;

      Απορία 2η: Πόσα κιλά σοβά σπαταλάει η Ράπτη κάθε μέρα;

      Τυχερός ο μπαγάσας, τον ζηλεύω. Όχι για τη γκόμενα, σιγά τη θεία. Αλλά για τα φράγκα που θα τσεπώσει.

    14. Έχει βαμμένα τα μάτια του και βγαλμένα φρύδια ή μου φαίνεται;

    Comments are closed.