ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ! ΠΟΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΡΕ; “ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ” – ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Τα ελληνικά ομόλογα δεν πληρούν τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δήλωσε ο Μάριο Ντράγκι.

    Σε ερώτηση για το πότε θα αγοράσει η ΕΚΤ και ελληνικά ομόλογα, ο Ντράγκι- μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων του ευρωκοινοβουλίου- ανέφερε ότι αυτό θα γίνει όταν γίνουν επιλέξιμα και σήμερα, σημείωσε, δεν πληρούν τα κριτήρια της ΕΚΤ.

    b5c42dd16f674d75801158edf3894a0e

    Σε ό,τι αφορά τα «κόκκινα» δάνεια, ο επικεφαλής της ΕΚΤ επισήμανε ότι το ζήτημα αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό στις κοινωνικές ανάγκες, αλλά χωρίς να καταστραφεί το τραπεζικό σύστημα.

    Ο Ντράγκι, απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, σημείωσε ότι το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων είναι αντικείμενο των εν εξελίξει διαβουλεύσεων της Αθήνας με τους Θεσμούς.

    Σε γενικές γραμμές, όμως, η ΕΚΤ δεν είναι ούτε υπέρ ούτε κατά ενός διακανονισμού που θα βοηθούσε όσους όντως έχουν πρόβλημα αποπληρωμής, ωστόσο έγκειται στην Επιτροπή να αποφανθεί εάν η όποια λύση βρεθεί είναι σύμφωνη με τους κανόνες για τις κρατικές ενισχύσεις, ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

    «Από τη μια υπάρχουν όσοι πραγματικά έχουν πρόβλημα φτώχειας και από την άλλη οι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Οσοι βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία θα πρέπει να βοηθηθούν, χωρίς όμως να καταστραφεί το τραπεζικό σύστημα», είπε ο Μάριο Ντράγκι

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Έξοδο στις αγορές και έκδοση ομολόγων θέλανε τα κοκκινα φαστιστάκια.

    2. “σεβασμό στις κοινωνικές ανάγκες, αλλά χωρίς να καταστραφεί το τραπεζικό σύστημα.”

      Μάριο σάλτα και αγαπήσου.

    3. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΚΑΝΤΕ ΠΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ BRETTON WOODS ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ?????ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ….ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!!!

      https://youtu.be/sOF61Yy0GLs

    Comments are closed.