ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ” ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ” ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΚΥΠ. Ο ΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ “ΕΡΩΤΟΧΤΥΠΗΘΗΚΕ” ΠΟΛΙΤΙΚΑ Κ’ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕΙ “ΣΦΑΙΡΑ” ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ; ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ…ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    familia-mitsotaki

    “…Έχουν περάσει 30 χρόνια αλλά κάποιοι θα θυμούνται την Κατερίνα από την Θεσσαλονίκη. Ήταν μια επινόηση της Αυριανής. αντιπερισπασμός στις αποκαλύψεις για την σχέση του Ανδρέα με την Μιμή. Η Κατερίνα, αγνώστου επωνύμου, υποτίθεται ότι ήταν γκόμενα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την οποία επισκεπτόταν κάθε εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη. Η σχέση Μητσοτάκη, Κατερίνας κράτησε μέχρι την επιστροφή του Ανδρέα από το Χέρφιλντ. Μετά το νόημα του Ανδρέα στην Δήμητρα να κατέβει δίπλα του από το αεροπλάνο, το σενάριο δεν υπήρχε λόγος να διατηρηθεί. Η σχέση του Μητσοτάκη με την Κατερίνα τελείωσε και η σχέση Ανδρέα, Μιμής έγινε επίσημη. Διανθισμένη με ελληνοπρεπή στοιχεία, όπως την ικανότητα της Ελληνίδας να ικανοποιεί τον Έλληνα γραμμένη σε πρωτοσέλιδο editorial, που μεταξύ άλλων έγραφε «τουλάχιστον η Μιμή θα του τηγανίζει ένα αυγουλάκι. Όχι όπως η Αμερικάνα…».

    Είναι έτσι, όπως τα έγραψε το 2017, εφημερίδα που την πληρώνει η ΝΔ και πουλάει 500 φύλλα; Λίγο μπορεί να ενδιαφέρει, σήμερα, για την Κατερίνα που παρακολουθούσαν οι αντίπαλοι του Κ.Μητσοτάκη και έτυχε να μην την δούμε ποτέ.

    Τώρα, ένα άλλο “πολιτικό ειδύλλιο” γεννήθηκε.

    Είναι η ξανθιά υποψήφια βουλευτίνα που με “άκρες” τον γιο Κυριάκο Μητσοτάκη, “προκρίθηκε, σε νομό της Ελλάδος να πάρει έδρα στη Βουλή.

    Το θέμα δεν είναι σκανδαλοθηρικό. Δεν μας αφορά αυτή η πτυχή. Ή άλλη μας νοιάζει. Το “βίσμα” και πως γίνεται μια προσωπική συμπάθεια να λειτουργεί με χυμούς αξιοκρατίας, για να μπει στη Βουλή, μία άσχετη, που απλώς είναι όμορφη.

    Θα το διασκεδάσουμε στο πρωτοσέλιδο της Δευτέρας. Και έχουμε ακόμααα. Ουουουυ. Οι πολιτικοί , τελικά, είναι και μεγάλα νούμερα και μεγάλα “λιγούρια” αλλά και μεγάλοι τεμπέληδες.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. O “Koύλης” σας έριξε στο κεφάλι μόνο 9 μονάδες και #ερχεται_μεγαλύτερη
      Ξιδάκι ζουλιάρηδες

    2. Ο Κούλης έχει την φάτσα του κλασσικού καθυστερημένου!
      Προσβάλεις τους ντελιβεράδες που είναι μια χαρά μεροκαματιάριδες άνθρωποι και κινδυνέυουν κάθε μέρα την ζωή τους για να φάμε εμείς οι χοντροκοιλαράδες!
      Συγκεντρώσου!!

    3. Από την φάτσα και μόνο ο κουλης θα είχε φάει πολύ φατουρο αν πήγαινε σε δημόσιο σχολείο στα δυτικά προάστια… Τον έσωσε που πήγε σε ιδιωτικά κολέγια και πλήρωνε ο μπαμπάκας του….. Ούτε για ντιλιβερας δεν κάνει…. Θα έχανε τον δρόμο…. Μια φάτσα χίλιες λέξεις….

    Comments are closed.