ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΚ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Ερντογάν κατά Μητσοτάκη: Παίζει λάθος το παιχνίδι – Έχουμε τρελάνει την Ελλάδα

    Την ενόχλησή του για την επίσκεψη του Χαφτάρ στην Αθήνα, έδειξε ο Τούρκος πρόεδρος πριν την αναχώρησή του για το Βερολίνο – «Θα κάνουμε όσα χριαστούν σε διπλωματικό επίπεδο για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο» πρόσθεσε


    «Επίθεση» κατά της ελληνικής κυβέρνησης και του στρατάρχη Χαφτάρ με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα, εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο.

    Ο Ερντογάν αναγνώρισε τη δυσαρέσκεια της Αθήνας για τη μη πρόσκληση στο Βερολίνο και τόνισε πως «ο Μητσοτάκης παίζει λάθος το παιχνίδι».

    «Οι επαφές του πραξικοπηματία Χαφτάρ στην Αθήνα… Μάλιστα. Η Ελλάδα δεν προσκλήθηκε στη Λιβύη και ενοχλήθηκε γι’ αυτό. Είχε ήδη ενοχληθεί από τις συμφωνίες μας με τη Λιβύη. Προσκάλεσαν τον Χαφτάρ στην Αθήνα με μια προσέγγιση ρεβανσισμού. Έκαναν συζητήσεις που δεν είχαν καμία αξία. Φυσικά, περιμένουμε να δούμε τι θα μας πει ο Χαφτάρ στη Γερμανία. Ωστόσο, ο Μητσοτάκης παίζει λάθος το παιχνίδι. Τα βήματα που κάνει είναι λανθασμένα, δεν ξεκίνησε καλά τη διαδικασία» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, δείχνοντας με τη σειρά του τη δική του δυσαρέσκεια για την επίσκεψη του στρατάρχη Χαφτάρ στην Ελλάδα.

    Αναφερόμενος στην επικείμενη σύσκεψη, είπε: «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε από τώρα τι θα γίνει. Πρώτα, πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις, μετά θα δούμε το αποτέλεσμα και θα το αξιολογήσουμε. Όλες μας οι ενέργειες εναντίον των πραξικοπηματιών και των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη, είχαν αγνοηθεί. Φυσικά, προκαλεί τη σκέψη το γεγονός πως η διάσκεψη αυτή πραγματοποιείται εννέα μήνες μετά την έναρξη των εχθροπραξιών. Πάντα λέγαμε πως η μόνιμη λύση θα επιτευχθεί μέσω πολιτικού διαλόγου. Ενισχύσαμε τη συνεργασία μας με τη Λιβύη με δυο μνημόνια κατανόησης. Η Τουρκία πρέπει πάλι να κάνει όλο το έργο που απαιτείται στο διπλωματικό πεδίο, ώστε να επιτευχθεί ειρήνη στη Λιβύη. Με αυτά τα βήματα, διασφαλίζουμε τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο και παίζουμε καθοριστικό ρόλο για την ειρήνη στη Λιβύη. Ελπίζουμε πως η εκεχειρία και η διάσκεψη της Λιβύης δεν θα θυσιαστούν για τις φιλοδοξίες μισθοφόρων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ,Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ? ΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΕΙΡΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΟΖΑΝΗΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ

    2. Εχει ανοιξει τοσα μετωπα πλεον ο Τσογλανοσουλτανος που δεν θα προλαβαινει να τα κλεινει,εχει τα κολυβα στην @ολαρα του μεσα βαθια πλεον.

    3. Καλησπέρα Στέφανε,
      Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ της Τουρκίας Έχει Ξεπεράσει Κάθε Όριο. Ο Λόγος που Γϊνεται Αυτό Είναι το Έδαφος που Παραχώρησαν στον Ερντογαν οι Αναρχοκομμουνιστές την Τετραετία που Πέρασε. Ο ΣΥΡΙΖΑ Πούλησε ότι Ιερό Είχαμε Μέχρι και το Όνομα.
      Από την Άλλη, ο Κυριάκος ΟΥΔΕΠΟΤΕ Εξαπάτησε τους Έλληνες Πατριώτες Ψηφοφόρους που τον Στήριξαν στις Τελευταίες Εκλογές. Ο Μητσοτάκης Όπως Έχω Γράψει Πολλές Φορές Είναι από τους Λίγους ΕΝΤΙΜΟΥΣ Πολιτικούς της Χώρας με Βαρύ Όνομα Πίσω του.
      Όσον Αφορά το Θέμα της Προκλητικότητας των Γειτόνων μας, Όπως Έως Τώρα Έχει Χειριστεί Κατά τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Τρόπο το Μεταναστευτικό, Έτσι θα Καταφέρει να Ελέγξει και τον Ερντογάν.
      Ο Κυριάκος στην Τουρκία Πάτησε Πόδι και Κατάφερε να Δείξει Ποιοι Πραγματικά Είμαστε σαν Χώρα και σαν Έθνος. Ο Τούρκος Πρόεδρος θα Έχει Απέναντί του Έναν ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΙΚΤΗ με Γνώσεις και Μόρφωση Αλλά Κυρίως Επίπεδο, Κάτι που Σίγουρα θα τον Αναγκάσει να Αλλάξει Στάση.
      Όπως Εγώ Έχω Γράψει και σε Άλλες Αναρτήσεις μου, ο Μητσοτάκης, με την Άριστη Επιλογή του Δένδια, ο Οποίος Γνωρίζει Άριστα την Διπλωματία, θα Καταφέρει Όχι Μόνο να Αναγκάσει τον Ερντογάν να Κλείσει την Κάνουλα των Μεταναστών-Προσφύγων ΑΛΛΑ και να Βάλει και τους ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ μας στο Παιχνίδι ΥΠΕΡ της Πατρίδας μας.
      Ο Χρόνος θα με Επιβεβαιώσει Πλήρως σε Αυτό που Εγώ Πάντα Υποστηρίζω.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΩ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΣΑ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ (ΤΟΥΡΚΙΑ) Ε ΤΙ ΝΑ ΜΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    4. Εάν σας είναι εύκολο βάλτε τώρα άρθρο για την σημερινή συγκέντρωση στο σύνταγμα. Στις 13.00 είναι. Η συγκέντρωση γίνεται για το λαθρομεταναστευτικο. Μια ωραία ευκαιρία να τα ακούσει και η τρεμουλιαρα μογγολα η μερκελ. Τέλος στην παρούσα φάση αυτά που λένε οι δολοφόνοι των λαών μερκελ και ερντογαν γιατί παρέα στήνουν την δουλίτσα στην Λιβύη, δεν στρέφονται εναντίον του Μητσοτάκη αλλά εναντίον όλου του λαού μας. Προσπαθήστε όσοι μπορείτε σε 2 ώρες σύνταγμα.

    5. Έχουν ήδη προαποφασίσει και μακάρι να πέφτω έξω:

      1.ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ
      2.ΜΟΓΓΟΛΟΣΥΜΦΩΝΙΑ
      3.ΕΛΛΑΔΑ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΕΤΑ ΧΑΓΗ ΓΙΑ
      ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ

      19-01-2020 (ΛΊΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΟΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ)

    6. ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ. Ο ΘΕΟΠΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.

    7. Νέο ερώτημα (κουίζ) :

      1.Θα ακυρώσουν ξεκάθαρα τη μογγολοσυμφωνία ή θα βολέψουν το φιλαράκι τους το μογγολοπαίδι τους όπως είχαν προσχεδιάσει????

      2. Θα διαμελίσουν οριστικά, όπως είχαν προσχεδιάσει , την Λιβύη και τον πλούτο της ???

    8. Αυτο δειχνει οτι Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ …..Τωρα πρεπει να προσεξουμε τον ρολο της φιλοτουρκης Γερμανιας και το σωσιβιο που ριχνει στον Ερντογαν , μια ειρηνευση στην Λιβυη θα νομιμοποιησει την παρανομη τουρκολυβικη συμφωνια και αυτο επιδιωκει η Μερκελ.

    9. Σήμερα στις 13.00 συγκέντρωση στο σύνταγμα εναντίον της εισβολής που δέχεται η χώρα. Όλα δείχνουν πως Τούρκοι και Γερμανοί από κοινού οργανώνουν την εισβολή. Ήδη έκλεισαν τον σταθμό του μετρό στο σύνταγμα οι ξεφτίλες. Όσοι μπορείτε να δώσετε το παρών, σήμερα σύνταγμα.

    10. Εκτός του διαμελισμού της Λιβύης και του πλούτου της (που είναι το βασικό ζητούμενο τους),
      Δεν θα βγάλουν ένα ξεκάθαρο κείμενο ακύρωσης της μογγολοσυμφωνίας .
      Θα αναφέρουν απλά ότι όλοι πρέπει όλοι να σέβονται το δίκαιο της θάλασσας αόριστα και ουσιαστικά θα προσφέρουν στο μογγολοπάιδι τους αυτά που του έχουν τάξει.
      ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ….

    11. Μπορεί εμείς να είμαστε οπισθόβουλοι και να μην μπορούμε να τα βάλουμε με την βρώμικη λέτσα σου. Έλα όμως που υπάρχει και θέος. Αν ο Χαφτάρ κερδίσει την εξουσία θα ειναι το τέλος σου! Τι θα πεις στους πεινασμένους Μογγόλους σου Βρωμιαρη? Θα σε φανε ζωντανό. Θα βγούνε οι “πραξικοπηματίες” απο την φυλακή και θα σε κάψουν βρωμιάρη. Η ώρα σου έρχεται. Έλα που ξέρουμε τι προσπαθείς να κάνεις στην Λιβύη. Να κηρύξεις μουσουλμανικές μειονότητες και να τις κάνεις “κράτη” όπως έκανες και στην κύπρο. Έρχετε η ώρα σου βρωμιάρη. Τα παράλια σου θα κοκκινίσουν με αίμα μογγόλων.

    12. Ελλαδίτσα μου για άλλη μια φορά πάνε να σε καρφώσουν,

      τα συμμαχάκια σου και γενικά όλα τα φίδια που υπηρετούν τον παγκόσμιο σατανά.

    Comments are closed.