ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΞΑΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ – ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΙΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    merkel_stainmayer-768x444

    Τα ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας της Άνγκελα Μέρκελ εντείνεται καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος καταγράφηκε να τρέμει για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

    Πριν από μερικές μέρες, το τρέμουλο της Μέρκελ κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής στο Βερολίνο του νέου προέδρου της Ουκρανίας. Τότε η ίδια η καγκελάριος είχε φροντίσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας πως… ήπιε τρία ποτήρια νερό και συνήλθε.
    Όμως δεν κατάφερε να καθησυχάσει τους φόβους για την υγεία της. Και η παρουσία της το πρωί της Πέμπτης (27.06.2019), δίπλα στον πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, ήρθε να προκαλέσει νέα ανησυχία.
    Η Μέρκελ στεκόταν δίπλα στον Σταϊνμάγερ κατά τη διάρκεια τελετής στην προεδρική κατοικία και ενώ κρατούσε τα χέρια της σφιχτά για να μην φαίνεται το τρέμουλο, δεν μπορούσε να σταματήσει το τρέμουλο στα πόδια της.

    merkel_hands-768x481

    Φωτογραφία Reuters

    Όλα έγιναν κατά την τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία παραιτήθηκε γιατί εξελέγη ευρωβουλευτής.
    Δείτε την εικόνα στο 08:00 του video


    Για να συνέλθει, υπάλληλος της προεδρίας της προσέφερε ένα ποτήρι νερό.

    merkel_hands1-768x504

    Φωτογραφία Reuters

    Και αυτή τη φορά, πάντως, η Μέρκελ επιχειρεί να ρίξει τους… τόνους. Εκπρόσωπός της δήλωσε ότι η καγκελάριος θα βρεθεί κανονικά στην ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης, αργότερα μέσα στην ημέρα.

    Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Όλα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».
    Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που η Μέρκελ εμφανίζεται δημόσια να τρέμει. Στις 18 Ιουνίου η εικόνα της είχε προκαλέσει σοκ. Κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι η Μέρκελ δεν μπορούσε να σταματήσει να τρέμει την ώρα που οι δυο ηγέτες στέκονταν προσοχή για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων.

    Ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε εμφανώς να τρέμει.

    Στην αρχή είχε τα χέρια σταυρωμένα μπροστά της, ενώ στη συνέχεια τα άφησε να πέσουν, στα δευτερόλεπτα που στέκεται δίπλα στον Ουκρανό πρόεδρο.

    Αμέσως μετά φάνηκε να συνέρχεται και επιθεώρησε κανονικά το τιμητικό άγημα μαζί με τον προσκεκλημένο της. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, όταν ερωτήθηκε για το περιστατικό, δήλωσε γελώντας: «Στο μεταξύ ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό και είμαι πολύ καλά»!

    Δείτε το video

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Ετσι τιμωρεί ο Δίας τούς εχθρούς τής Ελλάδας.Τρέμει η μεγαλύτερη μισέλλην τού κόσμου σάν
      τό ηλεκτοφόρο χέλι.Θά έχουμε συνέχεια.Καλή πρόοδο καί “καλά αποτελέσματα”.
      Γιάννης

    2. Μπορεί να κάνει τα τελευταία τιναγματα της γάτας,πάντως βλέποντας την να τρέμει μπροστά σε τόσο κοσμο απορω γιστι δεν παει στο σπιτι της να ξεκουραστει;Μήπως υπάρχει κσποια δέσμευση που την υποχρεώνει να δει όλος ο κόσμος την σωματική της κατάρρευση;

    3. Σαν τον αναδευτήρα για το φραπογαλο κανει

    4. ΧΑΑ χα ΧΑΑ ! Θελω να την δω να πέφτει κάτω , να χεζεται και να κατουριόταν μπροστά σε ολόκληρη την υφήλιο πριν τα τινάξει βγάζοντας αφρούς από το βρωμοστομα της …. ωραιο!!!

    5. Όταν πουλάς την ψυχή σου στον διάολο για λίγα φράγκα και δημοσιότητα, κάποια στιγμή πληρώνεις και το αντίτιμο !!!
      Εύχομαι να υποφέρεις και να είσαι μόνη σου όταν θα βγαίνει η ψυχή σου….
      Σκατόγρια!!! Δεν θα πεθάνεις ποτέ !!! Θα ψοφήσεις !!!!

    6. Μου κανουν εντυπωση καποιες ομοιοτητες..Για παραδειγμα ο Αδολφος Χιτλερ οταν ηταν στα τελευταια του,
      ετρεμαν τα χερια του οταν χαιρετουσε τους τελευταιους εθελοντες που πολεμαγαν εναντιον των Ρωσσων στο Βερολινο…Υπαρχει και το σχετικο βιντεο που τρεμουν τα χερια του σαν να εχει Παρκινσον και δινει χειραψιες με τους τελαυταιους στρατιωτες.
      Τα ιδια και η Μερκελ με το σχετικο τρεμουλο…Υπαρχουν πιθανοτητες να ειναι συγγενεις και να φουντωνουν τα σεναρια περι πρωτου βαθμου συγγενειας,οπως εχει ακουστει και παλιοτερα..
      Βεβαια δεν επιθυμω τον θανατο της Μερκελ γιατι δεν μου φταιει αυτη…Υπαρχουν εδω καθαρματα που εφεραν την χωρα στη χρεοκοπεια και ειναι αμετανοητοι…Εχθες για παραδειγμα ειχε ο Χατζηνικολαου τον Τζεφρυ
      και τον “ξεπλενε” για κανα μισαωρο κανοντας του ερωτησεις λες και τον βλεπουμε πρωτη φορα…
      Κατα τ αλλα η Χρυση Αυγη ειναι εγκληματικη οργανωση και αυτοι οι αμεμπτοι Δημοκρατες καθαροι…

    7. … Δεν είναι τίποτα…Το αφεντικό της , ο διάολος/ σατανάς είναι που έχει πουλήσει την ψυχή της σ΄αυτόν όπως και πολλοί άλλοι σκ@τοψυχοι κηφήνες και της υπενθυμίζει με κάθε τρόπο την παρουσία του (τώρα πια και δημόσια) ταρακουνώντας την. Έχουν υπάρξει και άλλες περιπτώσεις μπροστά στο φακό , σκ@τοψυχων κηφήνων αρχηγών με άλλα συμπτώματα.Το youtube είναι γεμάτο βιντεος από δαύτους …

    8. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ…ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΙΔΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ DRONE VRIL

    9. Χίο, αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Μην μπλέκεις την πολιτική με ένα πιθανό πρόβλημα υγείας. Οι ναζήδες κατηγοριοποιούσαν τους ανθρώπους ανάλαγα με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν. Μην πέφτεις τόσο χαμηλά. Όσο για το σχολιό σου, δεν φταίνε οι ξένοι. Και την δεκαετία του ’90 που δεν είχαμε ευρώ, μήπως δούλευε τίποτε σωστά στη χώρα; Μήπως δεν γίνονταν κομπίνες τότε;

    10. Μην ειναι κολλητικη μονο η δυσλειτουργια και αρχισουν οι βιολογικες μαριονετες στο G20 να τρεμουν ο ενας μετα τον αλλο.

    11. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ , ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ , ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !

      1. Αυτό θα έπρεπε να ισχύει και για τους Έλληνες βουλευτάδες, αλλά εγώ βλέπω ότι οι ίδιοι και οι ίδιοι ξαναβγαίνουν επειδή αρκετά ζώα τους ξαναψηφίζουν.

    Comments are closed.