ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΚΡΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ GOLDEN BOY ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ – ΔΕΙΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

    Κοινοποίηση:
    πλασ

    Περίπου 31.00 «κίτρινα γιλέκα» διαδήλωναν σήμερα το μεσημέρι στη Γαλλία στο πλαίσιο της τέταρτης ημέρας δράσης που έχει οδηγήσει ήδη σε περισσότερες από 700 προσαγωγές, 575 από τις οποίες στο Παρίσι, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εσωτερικών Λοράν Νουνιέζ.

     

    «Σε εθνικό επίπεδο, μαζί με τους Παριζιάνους, έχουμε ξεπεράσει τις 700 προσαγωγές για μια συμμετοχή στο κίνημα το μεσημέρι που βρίσκεται στα 31.000 άτομα σε εθνικό επίπεδο, 8.000 από τα οποία στο Παρίσι», δήλωσε στο France 2.

    Οι δυνάμεις ασφαλείας φαίνεται ότι έχουν πάρει εντολές από τον νεοταξίτη Μακρόν για χρήση κάθε μέσου που διαθέτουν. Κι όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν εύκολα ακόμη και λαστιχένιες σφαίρες.

     

    .

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΜΕ 1500 ΕΥΡΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΟΙΣΘΟ ΚΑΙ 1.5Ο ΤΙΜΗ ΒΕΝΤΖΙΝΗΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΔΩ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΚΑΙ 1.65 ΚΑΙ…… ΒΕΝΤΖΙΝΗ ΤΕΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΕΓΗΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΘΗΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟς ΑΝΘΕΛΛΗΝΑς ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΜΜΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΚΑΒΑΝΤΖΟΜΕΝΟΥς……… ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΣΤΙΝ ΠΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΛΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΠΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΣΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥς ΤΟΥς ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΜΩς ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ………. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

    2. μην ξεχνάτε ότι αυτός που υπερασπιζόταν με τα χίλια τον Μακρον μετά την εκλογή του ήταν ο Μητσοτάκης (λέγε με κουλη). Όταν θα είναι ο Κούλης πρωθυπουργός σε λίγο καιρό και αυτά που έχει να κάνει στην Ελλάδα ,θα είναι πολλάκις χειρότερα,να δω ποσες κοτουλες θα βγουν με διάρκεια στους δρόμους για να τα σπάσουν.Την απάντηση την ξέρω όπως και σεις.θα βγαίνουν μια στο τόσο και μετά θα κρύβονται.Οι Γάλλοι απέδειξαν πως δεν είναι κοτουλες….με σχέδιο δείχνουν την αντίθεση τους σε τέτοιου είδους πολιτικές ακριβείας και κεφαλαίου.Βιβα λα Φρανς.

    3. εκει δεν πηγε να μεινει ο τραγκας φοβουμενος το μαγαλο μπαμ στην ελλαδα;
      αν τετοια γινονται με μακρον σκεψου με λεπεν τι εχει να γινει

    4. Ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε ηγεσία χώρας μετά τον Τσίπρα είναι η ξεκολι@ρα Μακρόν.

    5. oute o TRUMP goustarei ton makron..prin merikous mhnes ton esprokse ki olas, kai an mporouse tha tou rixne kai fapes..

    6. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ (ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ) ΘΑ ΑΠΑΤΑΧΘΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ , ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ , ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    7. Πουτανας γιε μακρον τελειωμενη αδερφαρα αγαπητικε των αρσπαδων

    8. Κατα τα αλλα, η Ευρωπη εχει δημοκρατικες κυβερνησεις και βριζουν τα Εθνικιστικα κομματα. ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    9. Ζω σε μια παραλιακή πόλη της νοτιας Γαλλίας εδώ και δέκα χρόνια περίπου.Τα γεγονότα είναι πολύ ποιο σκληρά απ όσα γράφετε και λέτε.Εδω και δυο μέρες ειδικά γίνεται ο μεγάλος χαμός.Ενωθηκαν με τα κίτρινα γιλέκα και βόρειο Αφρικανοί και κάνανε κοινό μέτωπο.Λεηλασιες παντού,καμένα σπίτια μαγαζιά κτλ.Κανενας γάλλος δεν βγαίνει από το σπίτι.Ολοι έχουμε προμηθευτεί τρόφιμα κρασιά τηλ για μια εβδομάδα περίπου.Ετσι και γω,τι να κάνω…είμαι κλεισμένος στο σπίτι εδώ και δυο ημέρες με ένα διάμετρο κόκκινομάλλικο εικοσιδύο χρόνων γαλλακι που ψάρεψα πρόσφατα…τι να κάνω όλη μερα το τσιμπολογαω και το γλυφω για να περάσει η ώρα μου…έρεψα δεν αντέχω άλλο!Σε τι κόσμο ζούμε;;ποτέ θα περάσουν όλα αυτά να πάμε στις δουλειές μας και στην ήσυχη ζωή μας;;

    10. …θα τον τηλεφωνησει το αφεντικο του ο Rothschild… και θα σταματησει….Ελα Πατερουλη πες μου τι να κανω?…θα μας πνιξουν τα κιτρινα γιλεκα?

    Comments are closed.