“ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ” – ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ – ΕΤΣΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ…

    Κοινοποίηση:
    corvette_YT_alpha_2202_1

    Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί προσπαθεί να συμμαζέψει ο 40χρονος που τα ξημερώματα της Τετάρτης χτύπησε με το αμάξι του έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, τον σκότωσε και εξαφανίστηκε για 3 μέρες.

    “Ήμουν σε κατάσταση σοκ γι αυτό και εξαφανίστηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε” είπε σύμφωνα με πληροφορίες.

    Ο 40χρονος κατοικεί στον Χολαργό Χαλάνδρι, και πληροφορίες αναφέρουν πως είναι συλλέκτης παλιών πολυτελών οχημάτων.

    Εμφανίστηκε 3 μέρες μετά

    Οι πληροφορίες έλεγαν πως ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις κι έτσι έγινε. Το απόγευμα του Σαββάτου, 22.02.2020, εμφανίστηκε με την δικηγόρο του ο ιδιοκτήτης και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Το τροχαίο στην Γλυφάδα συγκλόνισε την κοινή γνώμη, με την οικογένεια του αδικοχαμένου θύματος να κάνει από την πρώτη στιγμή έκκληση για την οποιαδήποτε πληροφορία.

    Στα πλαίσια της Προκαταρκτικής αναμένεται να δώσει κατάθεση ο οδηγός της μαύρης Corvette, με την δικηγόρο του να είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε εμφανιστεί το απόγευμα, λίγες ώρες νωρίτερα, στην Τροχαία Ελληνικού.

    Η γυναίκα ζητούσε τα στοιχεία της δικογραφίας, χωρίς όμως να δίνει τα στοιχεία ούτε τα δικά της, ούτε του ανθρώπου που έλεγε πως εκπροσωπούσε.

    Ως εκ τούτου η δικογραφία δεν της δόθηκε και λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε μαζί με τον πελάτη της και οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο στην Γλυφάδα.

    Οι μαρτυρίες για το τροχαίο στην Γλυφάδα και ο θρήνος για το 25χρονο παλικάρι

    Την ίδια ώρα, εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν πως η Corvette έκανε σφήνες, ενώ την ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο.

    Επιπλέον, υπάρχει μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία -αμέσως μετά τη σύγκρουση και την παράσυρση του 25χρονου- ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και μία νεαρή γυναίκα, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

    Το χρονικό

    Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν το όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα.

    Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά. Κι αυτό, γιατί, αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε.

    Το βίντεο ντοκουμέντο με το τροχαίο στη Γλυφάδα

    Στο συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

    Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει, ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.

    Νωρίτερα, ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος πήγε στο σπίτι του κ. Κουκουλομάτη και ζήτησε να μιλήσει μαζί του. Στο θυροτηλέφωνο βγήκε μία γυναίκα. Δείτε τι είπε στον δημοσιογράφο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ο jampo και ο βουβος συνοδηγος που δεν ανοιγε το στωμα του να του πει να μην τρεχει, την πληρωσαν την μ@λακια τους με την ζωη τους, σκοτωσαν ομως μια μανα και το παιδακι της που περιμενε τον συζυγο της απο την τουαλετα!!!!!!!!!! Οταν τρεχεις με τετοιες ταχυτητες ειναι επομενο να γινονται αυτα, το θεμα ειναι οτι οι σκοτωμοι αυτοι δεν ειναι εξ αμελειας και πρεπει να θεωρουνται κακουργηματα και ο πελεκυς να ειναι βαρυς, για να ξερουν ολοι αυτοι οι ψευτομαγκες οτι δεν θα την βγαλουν καθαρη, οπως δυστυχως γινεται τωρα, γι’ αυτο και δεν φοβουνται!!!!!! Κοι του Μακελειου κρεμαστε ολους αυτους τους ασυνειδητους και την πολιτεια για τους απαραδεκτους νομους της, στα μανταλακια!!!!!! Φτανει πια η ατιμωρισια!!!!!!!!!

    2. Ο Jumbo τους πήρε παραμάζωμα.Μπηκε το χρήμα στην μέση.Ο άλλος πάλι πακέτο πάτησε την γιαγιά μπήκε το χρήμα πάλι στην μέση.Αυτός πάλι τα ίδια πάλι τα άρπαξαν ξανά οι Εισαγγελείς.Αχρηστο διευθαρμενο κράτος.

    3. Το καθίκι πού σκότωσε γιαγιά καί εγγονάκι στις Καμαρες Αιγίου, γύρισε με ιλλιγιωδη ταχύτητα στό σπίτι του στο διπλανό χωριό, στο Βαλτακι τού Λογγου Αιγίου και μπαίνοντας στην οδό Αφροδίτης ένα στενό μονοπάτι στην παραλία που είναι το σπίτι του, παρ’ολιγον νά σκοτώσει ενα κοριτσάκι, που τράβηξε την τελευταία στιγμή Γερμανίδα τουρίστρια. Αυτα μού είπε γείτονας τού καθικιου με την BMW , τού οποίου το ιδιο καθίκι κτύπησε το παιδί επάνω σέ ποδήλατο στο παρελθόν. Ο αμετανόητος αυτός δολοφόνος, πού όταν έμπαινε στό αμαξι του απογειωνοταν, κυκλοφορεί ελεύθερος !!!

    4. Γιατί ξεχνάει κανείς το σκάφος στην Αιγινα που θέρισε τόσους ανθρώπους; Γόνοι τότε κυβερνώντων ειπώθηκε κ έμεινε στην αφάνεια κι αυτό….

    5. Ωραία δικηγόρος. Ζητούσε δικογραφία χωρίς διαπιστευτηρια. Πλάκα μας κάνουν; καμία ειδικευμένη θα ναι μεγάλου δικηγόρου.

      1. Δεν ξερεις ποιο λαμογειο δολοφονο εκπροσωπει…. για να εχει και τεττοιο θρασσος σιγουρα παντος δεν ειναι ειδικευμενη νασε σιγουρος γι αυτο…….Ποιος ξερει ποσα φραγγα εσκασε το λαμογειο στους λοιγδες μπατσους της τροχαιας Γλυφαδας και οχι μονο για να φυγει απο το τμημα σαν κηριος

    6. Έτσι έλεγε και εκείνος στις καμάρες Αιγίου που σκότωσε γιαγιά και εγγονακι,έπαθα σοκ έλεγε και είχε τρέξει να κρυφτεί στο σκάφος του,

    Comments are closed.