ΕΛΛΑΣ, ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ! ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ – ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ – ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ritso1212

    Ένα ολόκληρο αυτόνομο χωριό δημιουργείται στη Ριτσώνα για λαθρομετανάστες…

    Κατασκευάζονται 222 πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα 30-35 τ.μ. το καθένα, ενώ θα έχει γήπεδα, παιδικές χαρές μέχρι και σχολείο.

    Η κατασκευή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και θα έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του Δεκέμβρη.

    Για τους λαθροεισβολείς λεφτά υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Δουλέψτε Έλληνες για πενταροδεκάρες, να σας τα τρώνε μετά οι φόροι για να ζουν οι λαθροπίθηκοι ζωή χαρισάμενη…

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΖΩΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑ….ΖΩΑΑΑ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΧΑΧ

      ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΥΣ

    2. Ντροπή τους οι ρατσιστές. Άκου μονο 35τμ διαμέρισμα. Δεν ντρέπονται καθόλου;;; Δώστε στα παιδια 100τμ τουλάχιστον. Εξ αλλου τόσα παιδια εχει ο καθένας, που θα τα ΒΑΛΟΥΝ;;;; Να μην εχει το καθε φύλο το δικο του δωμάτιο;;; Ετςι, οπως τα ειχαν και στις πατρίδες τους.
      Μωρε καλα μας κανουν αφου δεν μπορουμε να οργανωθούμε και να σταματήσουμε να πληρωνουμε φόρους. Σταση πληρωμών προς το ανθελληνικο κράτος πρεπει να κανουμε, αλλα πουουου!!! Φοβόμαστε, τρέμουμε και δεν καταλαβαίνουμε πως η ισχύς εν τη ένωση βριςκεται. Δεν ξερουμε την δύναμη μας και δεν καταλαβαίνουμε πως ολα αυτα τα σκουπιδια που μας κυβερνανε, ειναι υπάλληλοι μας. Εμεις τους βάζουμε εκει, εμεις τους πληρωνουμε και εμεις εχουμε μονο το δικαιωμα να στείλουμε σπιτια τους, για να μην πω στον διάολο. Τωρα πως γύρισαν τα πραγματα και απο υπάλληλοι μας έγιναν δυνάστες, δεν ξερω. Μαλλον εμεις τους αφήσαμε. Ειμαστε τοσο άχρηστοι που ουτε εναν λογιστικό έλεγχο του χρέους δεν απαιτήσαμε. Απλως πληρωνουμε οτι μας ζητάνε, χωρις να ξερουμε τι πληρωνουμε, σε ποιον, ποσα και κυριως ποιος φταίει για αυτα τα χρωστούμενα. Δεν θα επρεπε;;; Δεν πρεπει να το απαιτήσουμε;;; Εχουμε καθε δικαιωμα να το κανουμε. Δυςτυχως ομως δεν μπορουμε να ενωθουμε. Αληθεια σκέφτηκε ποτε κανεις ποσα λεφτά μαζεύονται στο κράτος;;; Για σκεφτείτε μονο ο ΦΠΑ ποσα ειναι. Και ναι μεν καποιο ποσο μπορει να πηγαίνει στην πορνη ΕΕ αλλα μένουν και εδω. Σκεφτείτε τον φορο που μαζεύουν μονο απο τα καύσιμα. Καθε μερα. Ποσα γαλόνια την ημέρα διακινούνται;;; Ξέρει κανεις;;; Μας έδωσαν ποτε λογαριασμό;;; Μπααα, μονο ζητάνε να πληρωνουμε. Κι εμεις τρομοκρατημένοι πληρωνουμε ξανα και ξανα και ξανα. Και ουτε ασφάλεια εχουμε, ουτε παιδεια, ουτε υγεία, ουτε, ουτε, ουτε.

    3. ΝΔ και Κουλη θελατε,γιδια νεοελληνες…στηθητε τωρα στα τεσσερα και πληρωστε φορους και γαμησιατικα για να ταχουν ολα τζαμπα οι λαθρο.Δε σας αρεσε η Χρυση Αυγη ητανε ρατσιστες και φασιστες,ωραια φατε τωρα ολο το ισλαμ στη μαπα και σκασμος,οτι ψηφισατε παιρνετε.

    4. αν δεν σας κανει η Χρυση Αυγη μαγκες μου, συντονισθειτε με το ΕΛΑΣΥΝ του Λαγου. Ανοιγουν γραφεια σε ολη την επικρατεια, τι αλλο να πω. αν βαλω λινκ ο Χιος θα πει οτι κανω ψηφοθηρια. Δεν πιστευω οτι με ψηφους θα κερδισουμε τιποτε, εκλογονωθεια κλπ., αλλα για κατι περαν του πληκτρολογιου, μια καλη αρχη θα ειναι.
      Ιδου η Ροδος Ιδου Η Ελασυν…

    5. Ε ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ…ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ..ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΩΚ ΡΙΞΤΕ 2-3 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    6. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.

    7. ποσα υπεροχα μαναρακια θα στεγαστουν εκει μεσα…μμμμ

    8. Κούλης στο μεταναστευτικό είναι στον ίδιο ακριβώς δρόμο με Τσίπρα. Δεν το μάθατε το Μητσοτακέϊκο 100 χρόνια τώρα.

    9. Τα ξαναγραψαμε,οι λαθρο ειναι η νεα μπιζνα για να πλουτισουν ορισμενοι (κατασκευες,υλικα,προμηθειες,υπαλληλοι και δεν υπαρχει τελος).

    10. ΚΟΥΛΗ ΘΕΛΑΤΕ ΝΔ ΠΑΡΤΕ ΛΑΘΡΟ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟΛΕΓΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ

    11. To μεγα προβλημα της Ελλαδας ειναι το δημογραφικο.Τα απανωτα μνημονια απο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ υποβιβασαν το βιωτικο επιπεδο των Ελληνων , αυξησαν την ανεργια και εδιωξαν την Ελληνκη αφροκραμα στο εξωτερικο.Δεν βλεπω ανασχεση των φαινομενων αυτων.Η ανετη και ελευθερη εισαγωγη της πανσπερμιας απο ολες σχεδον τις ηπειρους επιλυει μονοσημαντα το παραπανω προβλημα.Δηλ. μετα απο λιγα χρονια η Ελλαδα θα αποτελει ενα διεθνη “αχταρμα”.Η Ελληνικη γλωσσα, ανεξαρτητα απο τα παραπανω, φθινει συνεχως .Στο τελος,επειδη ειναι και δυσκολη, θα εχουμε αναμνησεις.Η χωρα θα γεμισει, κυριως απο μουσουλμανους διαφορων ειδων, και τεμενη.Δεδομενου οτι η νεα εισαχθεισα μαζα απολαμβανει ολα τα προνομια των ΜΚΟ , θα εχουμε απεργιες,διαμαρτυριες,κ.α’.Τελος, στις εκλογες θα κατεβουν αυτοτελως.Αντιλαμβανεσθε τι σημαινει αυτο.Ο ερντογανης αποδεικνυεται ιδιοευφυια.Κ.Χιο, παρα’ολη την προσπαθεια σας να διεγειρετε τον νεο Ελληνικο ανδρικο πληθυσμο για αναπαραγωγη με γυμνες φωτογραφιες , κ.λπ το αποτελεσμα ειναι μηδεν ..

      1. Δε διεγείρεται ο ανδρικός πληθυσμός να κάνει παιδιά με φωτογραφίες. Το πορνό έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως έχει πάντα το αντίθετο αποτέλεσμα, καταστρέφει κάθε όρεξη για σεξ ή δημιουργία οικογένειας. Οι οικογένειες κάνουν παιδιά, όχι οι οι πόρνοι. Στο Ισλάμ νομίζεις βλέπουν πορνό και κάνουν 10 10 τα παιδιά;

    Comments are closed.