ΕΛΕΟΣ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ@Λ@ – ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ…

    Κοινοποίηση:
    simantik

    Από την 1η Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να τρέχουν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Διότι για ακόμη μία φορά, τα λάθη των χαραμοφάηδων πολιτικών, συνδικαλιστών και λοιπών εμπλεκομένων θα τα πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζεται έκτακτη γενική συνέλευση της Επιχείρησης στις 30 Αυγούστου ώστε οι αυξήσεις οι οποίες αναμένεται να αποφασιστούν να ενεργοποιηθούν άμεσα.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ , Γιώργος Στάσσης αποκάλυψε ότι το ταμειακό έλλειμμα της εταιρείας αυξάνεται δραματικά με αποτέλεσμα η μαύρη τρύπα στο ταμείο να έχει ξεπεράσει τα 750 εκατ. ευρώ και να οδεύει για τα 800 με 900 εκατ. ευρώ.

    Εκτίμησε δε ότι χωρίς άμεσα μέτρα τα δάνεια της εταιρείας κινδυνεύουν να εγγραφούν από τις τράπεζες ως μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

    Συνολικά η νέα διοίκηση δρομολογεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 10 μέτρα ώστε ο ορκωτός λογιστής να μην προχωρήσει σε παρατηρήσεις στον εξαμηνιαίο ισολογισμό, ο οποίος δημοσιεύεται στις 24 Σεπτεμβρίου. Εκτός από αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος καταργείται η οριζόντια έκπτωση συνέπειας 10%, ενώ επιστρατεύεται και “τεράστιο κυνήγι” των στρατηγικών κακοπληρωτών. Προχωρούν επίσης η τιτλοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών για την άντληση ρευστότητας, το κλείσιμο κοστοβόρο λιγνιτικών μονάδων και κυρίως η εκπόνηση νέου επιχειρησιακού σχεδίου που θα καθοδηγήσει τις δράσεις εξοικονόμησης δαπανών και τις επενδυτικές της δραστηριότητες.

    Έλεος πια! Κάντε το όπως η Ολυμπιακή. Κλείστε την και ανοίξτε την με άλλο όνομα. Ο λαός δεν αντέχει άλλο “Χρυσό” ρεύμα… Και φυσικά δεν φταίει που κατά κύματα στρέφονται σε ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτροδότησης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μαγκες στην Γερμανία δίνω 20 ευρώ το μήνα ρεύμα σε ένα χρονο πήρα επιστροφή 38.40!
      Εδώ μόνο αν έχεις μεγάλη επιχείρηση πληρώνεις παραπάνω ρεύμα!

    2. Ποιος τρελος ακομη πληρωνει και ειναι πελατης στην ΔΕΗ . ΗΡΩΑΣ Η ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    3. Στο προσφατο παρελθον, γραφτηκε, οτι αυξησεις, θα γινονται, εως το 2030.

    4. Γιατι κλαιγεστε για τη ΔΕΗ;
      Εκατομμυρια λαθρο που εχουν μπει ολοι παρανομα στη χωρα,σε ολη την ελλαδα και ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους ΔΕΝ πληρωνει τιποτε,ουτε ρευμα ουτε νερο ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ,απολυτως τιποτε.Ποιος τα πληρωνει για αυτους,για να τα εχουνε ολα ΤΖΑΜΠΑ; ΕΣΕΙΣ !
      Χιλιαδες μη πληρωνοντες “στρατηγικους κακοπληρωτες” εχει η ΔΕΗ οχι τωρα,εδω και δεκαετιες και τι εκανε γι’αυτους ,μηπως τους εκοψε το ρευμα; Οχι βεβαια,αφου τα χιλιαδες τα κοροιδα πληρωναν κανονικα !
      Τι εκανε η ΔΕΗ για τα εκατομμυρια ευρω που χρωστανε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,τους κυνηγησε δικαστικα,η τους εκοψε το ρευμα; Οχι βεβαια,αφου τα χιλιαδες κοροιδα πληρωναν κανονικα !
      Τι εκανε η ΔΕΗ για τους χιλιαδες γυφτους που κλεβουν ρευμα απο τις κολωνες σε ολους τους καταυλισμους των γυφτων και δεν πληρωνουν τιποτε εδω και δεκαετιες; Τους κυνηγησε δικαστικα,η τους εκοψε το ρευμα; Οχι βεβαια αφου τα χιλιαδες κοροιδα πληρωναν κανονικα.
      Και τι εκαναν τα χιλιαδες ΚΟΡΟΙΔΑ που χρηματοδοτουσαν τη ΔΕΗ για να παρεχει ΤΖΑΜΠΑ ρευμα εσαει σε ολους τους παραπανω; Αντεδρασαν σε κατι ; Απεναντιας,ψηφισαν και εξακολουθουν και ψηφιζουν τα διεφθαρμενα κομματα που δημιουργησαν,ανεχτηκαν και διαιωνισαν αυτο το συστημα: οι μαλ πληρωνουν και τα λαμογια τα εχουν ολα τζαμπα εσαει στο μπουρδελο το ελλαδισταν ! Μετα απο 10 χρονια χρεοκοπιας τα ΚΟΡΟΙΔΑ συνεχιζουν να ψηφιζουν τα κομματα που χρεοκοπησαν τη χωρα,δηλαδη τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
      Μετα σας φταιει η ΔΕΗ ετσι,αμα εσεις εισαστε ηλιθιοι….

      1. Δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα τη χρεοκοπία της μεταπολιτευτιής δημιοκρατίας μας…

    5. Ο αχρηστος Χατζηδακης ξεπουλαει και τη ΔΕΗ μετα την Ολυμπιακη. Ποσα χρωσταει το σκατοκομμα του στη ΔΕΗ δε μας λες ρε ΧΙΟ? Ξεπουληθηκες κι εσυ στον Κουλη ρε ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!

    6. ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΕΝΩ.
      ΤΥΠΟΣ ΑΝΕΤΟΣ ΜΕ BMW 520, ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ ΚΑΙ 2 ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΑΝ ΦΙΛΟΙ-ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ.
      ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ, ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.
      ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΜΑΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
      ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΥΝΑΝΤΩ 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ. ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΥΠΟ.
      ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ.
      ΤΟ ΠΟΣΟ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ.
      ΡΩΤΗΣΑΝ Δ,Ε ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2μμ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ.
      ΣΗΜ. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ.
      ΜΕΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    7. Θα ήθελα να ε ρωτήσω.
      Τα χρήματα που χρωστούν όλα τα κομματα (εκτός ενός ,που το άφησαν εκτός βούλής με ανεξήγητους; Τρόπους)και ανέρχονται όλα αυτά τα χρόνια σε εκατομμύρια ευρώ θα πληρωθούν; Και πότε;;(ποτέ)
      Είναι υποκριτικό και ανήθικο να κόβουν το ρεύμα σε αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας και οι εκάστοτε κυβερνώντες που είναι οι υπεύθυνοι να γράφουν εις τα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους νόμους της Πατριδος μας;
      Ένας Εισγγελεας που τιμά τα παντελόνια του δεν υπάρχει; Και να τους εξευτιλησει όλους τους υποκριτές και τσαμπατζήδες που είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους νόμους και να δίνουν το καλό παράδειγμα;!!

    8. Noname το ειπες μονος σου αυτο θελουν.γνωριζω ατομα που χρωστανε 2000 και 3000 ευρω ουτε τους νοιαζει.δεν τους το κοβουν χρονια τωρα.εγω χρωστουσα 550 δεν πληρωσα 4 μηνες μετα το λογαριασμο που ηρθε λογω οτι εμεινα ανεργος και μου το κοψανε.πηγα βρηκα δανεικα και εδωσα 350 για επανασυνδεση αλλιως δεν θα μου το συνδεανε.

    9. Να την ξεπουλήσουν θελουν και βρίσκουν διαφορες χαζές δικαιολογίες. Μηπως δεν το ξέραμε;;; Οοολα θα τα ξεπουλήσουν. Την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, ολα τελος παντων. Η Ελλαδα δεν θα εχει τιποτα και οταν ενα κράτος δεν εχει τιποτα, δεν ειναι κράτος. Μια ανώνυμη εταιρία θα την κανουν με πολλούς και θα φόρους μετόχους. Οι μονοι που δεν θα ειναι πλεον μέτοχοι στην εταιρία Ελλαδα, θα ειμαστε εμεις. Εμεις απλως θα ειμαστε οι υπάλληλοι. Υπάλληλοι στην δικη μας ξεπουλημένη εταιρία. Κι αυτο γιατι βάλαμε σε διευθυντικές θέσεις, λαθος ανθρωπους και δεν τους ελέγξαμε ποτε. Δεν τους τιμωρήσανε ποτε. Σε ποια εταιρία θα κρατούσαν ανίκανους, βρώμικους και προδοτες διευθυντές;;; Σερβιτόροι, καθαρίστριες και εργάτες, αυτο θα γίνουμε. Εξ αλλου αν δεν κανω λαθος, (κάπου το ακουσα), ο Καραμανλής μας εβαλε τοτε στην ΕΥρωπη με αιτιολογία την παροχή υπηρεσιών. Δεν ξερω αν ειναι ετςι, αλλα αν ειναι, τοτε μια χαρα το πανε. Μονο παροχή υπηρεσιών θα προσφέρουμε. Τωρα γιατι καθομαςτε και τους βλεπουμε να ξεπουλανε την περιουσία μας, λες και ειναι δικη τους, ειναι αλλο θεμα. Σ αυτο δεν φταίνε αυτοι αλλα εμεις.

    10. Λεχρίτες όλοι μη μας απειλή τε φέρτε τα λεφτά που χρωστούν τα κόμματα σας να την σώστε. Καραγκιόζιδες.

    11. Ο Κούλης γιατί δεν ξεκινάει προανακριτική στη Βουλή κατά του Τσίπρα που χρεοκόπησε την ΔΕΗ;

      1. Γιατι ειχαν τον ιδιο Δασκαλο,τον Απατεωνα,τον Κλεφτη,τον Ψευτη, τον Λαμογιαρη.

    12. Πως να μη μπει μέσα η ΔΕΗ όταν παρέχει τσάμπα ρεύμα στους γύφτους και τα 5 εκατομμύρια λαθροόρκ που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας και τους τα παρέχουμε όλα δωρεάν… Έχετε δει αλλοδαπό να πληρώνει ποτέ ρεύμα σε ταμείο της ΔΕΗ; Και όσοι νοικιάζουν ρεύμα, φουσκώνουν τους λογαριασμούς και το σκάνε ένα βράδυ με φεγγάρι ή χωρίς και άντε να τους βρεις με τα πλαστά στοιχεία και δεκάδες ταυτότητες που κυκλοφορούν… Συνεχίστε να ψηφίζετε πούστηδες προδότες και ελληνοφοβικούς.

    13. Αυτό είναι το σχέδιο ότι θέλουν να πουλήσουν στρέφουν με διάφορους τρόπους το κοσμακη εναντίον κ μετά κάνουν πάρτυ τα λαμόγια.αλλα κ ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πας 6 μήνες στα λαμόγια κ μετά αρχίζει το γλέντι ειδικά αν τύχει βλάβη τη γαμησες ο πάροχος λέει τις βλάβες ηΔΕΗ και η ΔΕΗ σταρχιδια της ότι κάνουν και οι εταιρίες της τηλεφωνιας

    14. Επί χρόνια, επέτρεψαν οι πονόψυχοι κυβερνώντες την μισή Ελλάδα να μην πληρώνει και μείναμε λίγα κορόιδα που πληρώναμε και το δικό μας ρεύμα και το ρεύμα που οι πολιτικοί χάριζαν στους δήθεν άπορους. Και τώρα βούλιαξε η ΔΕΗ. Κι αντί να σφυρίξουν λήξη στο πάρτυ των κακοπληρωτών και να καλέσουν τους ΠΑΝΤΕΣ να πληρώσουν αλλιώς θα τους κόψουν το ρεύμα, κόβουν στα κορόιδα και το ελάχιστο μπόνους που είχαμε ως καλοπληρωτές. Αυτό το μικρό κέρδος κρατούσε στην ΔΕΗ τους καλούς πελάτες της που μ’ αυτό πάτσιζαν τις χαμηλότερες χρεώσεις των ιδιωτικών εταιρειών. Κάποιος από εκεί μέσα δεν έχει το λίγο μυαλό που χρειάζεται για να σκεφτεί ότι θα φύγουμε σε άλλες εταιρείες και θα πάει ακόμα πιο βαθιά; Εκτός αν αυτό θέλουν.

    Comments are closed.