“ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ”: ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ – ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ…

    Κοινοποίηση:
    eb-copy

    Την νέα αμυντική συμμαχία του άξονα Ελλάδος-Ισραήλ Κύπρου και Αιγύπτου προαναγγέλλει ισραηλινό THINK TANK.

    Η κατάσταση με την Τουρκία χειροτερεύει ημέρα με την ημέρα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς και πολύ σύντομα οι χώρες της περιοχής θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το «θηρίο» που έφτιαξε ο Τούρκος πρόεδρος για να ικανοποιήσει τα απύθμενα νεο-οθωμανικά όνειρα του.

    Τι αναφέρουν Ισραηλινοί ειδικοί:

    «Μόνο του το Ισραήλ είναι απίθανο να αντιταχθεί στους Τούρκους εννοιολογικά, αλλά μπορεί να δράσει μέσω αμυντικών συμμαχιών και να συνεργαστεί σε μια κοινή ισορροπία με χώρες και δυνάμεις που δεν ενδιαφέρονται για τη νέα υπερ-ισχυρή Τουρκία», σημείωσε ο εβραϊκής καταγωγής Ρώσος ειδικός  Μιχαήλ Τσέρνοφ.

    Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόσφατα κατηγόρησε το Ισραήλ για την απελευθέρωση «ενός νέου κύματος τρομοκρατίας εναντίον των Παλαιστινίων».

    Η δήλωση του Τούρκου ηγέτη ήταν αντίδραση στην κατεδάφιση κατοικιών στην συνοικία Wadi al-Hummus κοντά στην Ιερουσαλήμ.

    «Όποιος στέκεται στην πλευρά του Ισραήλ, πρέπει να ξέρει ότι είμαστε εναντίον του. Δεν θα σιωπήσουμε όταν οι Παλαιστίνιοι γίνονται θύματα του ισραηλινού τρόμου. Διότι η σιωπή είναι ένα σημάδι συγκατάθεσης», είχε αναφέρει πρόσφατα ο Ερντογάν.

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ;

    Ο Μιχαήλ Τσερνόφ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος για την υποστήριξη και την ανάπτυξη του εβραϊκού πολιτισμού, των παραδόσεων, της παιδείας και της επιστήμης, απάντησε σε σχετική ερώτηση:

    «Η δήλωση του Ερντογάν είναι σύμφωνη με τα βασικά στοιχεία της πολιτικής του, με την αναθεώρηση της στάσης και του ρόλου της Τουρκίας στην περιοχή και στον κόσμο. Η νέα Τουρκία πλησιάζει την οθωμανική Τουρκία, θέλοντας να γίνει μια περιφερειακή δύναμη στην Α.Μεσόγειο και ταυτόχρονα  «ηγέτης και προστάτης» όλων των μουσουλμάνων του κόσμου, που είτε πραγματικά είτε φανταστικά καταπιέζονται από άλλα καθεστώτα. Ως εκ τούτου, η Συρία του Άσαντ, το Ισραήλ και το ίδιο Ιρακινό Κουρδιστάν θεωρούνται εν γένει από τη μία πλευρά, ως το έδαφος ευθύνης της Μουσουλμανικής Τουρκίας, στο οποίο  υπάρχει «χάος» από την άποψη των Τούρκων μουσουλμάνων και επομένως των «νόμιμων» αρχών.

    Μια αυταρχική Τουρκία που βρίσκεται στη Συρία, πιο κοντά σε αυτό που ονομάζει Παλαιστίνη, καθώς και στη Μέκκα και τη Μεδίνα, θα γίνεται όλο και  πιο σκληρή έναντι του Ισραήλ.

    Η Άγκυρα διαθέτει ήδη ΜΚΟ στο ανατολικό τμήμα της Ιερουσαλήm. Η κύρια προσπάθεια της Τουρκίας είναι πλέον οι σύμμαχοι ή οι αντισυμβαλλόμενοι του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, να αναγκαστούν τουλάχιστον να λάβουν υπόψη τη θέση της Τουρκίας. Την ίδια στιγμή  το Ισραήλ ετοιμάζεται για μια πιθανή λέμε, στρατιωτική σύγκρουση με το Ιράν.

    Το Ισραήλ, η Κύπρος, η Ιταλία και η Ελλάδα δημιούργησαν ένα φόρουμ των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου στον τομέα της παραγωγής φυσικού αερίου, ενεργώντας ενάντια στα τουρκικά συμφέροντα, σύμφωνα με τον Ισραηλινό πολιτικό αναλυτή Amr Eldiib.

    Μόνο του το Ισραήλ είναι απίθανο να αντιταχθεί στους Τούρκους, για αυτό θα ενεργήσει μέσω συμμαχιών με χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ιταλία κατά του Τούρκου ηγέτη», καταλήγει ο Ισραηλινός ειδικός και σύμβουλος της ισραηλινής κυβέρνησης που σαφώς γνωρίζει κάτι παραπάνω.

    Όλα αυτά πιθανότατα από ισραηλινής πλευράς να προεξοφλούν σφοδρές εξελίξεις το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Α.Μεσογείου και του Αιγαίου με τις τουρκικές προκλήσεις περί ΑΟΖ,  η οποία επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά,  συμπίπτει με τον αγωγό East Med και τα σχέδια του Ισραήλ να εξάγει φυσικό αέριο στην Ευρώπη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Οι παλαότεροι από μας έλεγαν”Να έχω Τούρκους αξιωματικούς και Ελληνες φαντάρους”Από στρατό δεν αξίζουν μία μπροστά στους Ελληνες στρατιώτες…Αλλά δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι να βγούμε σε αντιπαραθεση με τον Σουλτάνο για να πουλάνε όπλα Αμαρικάνοι και οι κλπ….Να πάνε αυτοί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα αφού έχων γνώση οι πονηρίδηδες…

    2. Ναι το σωστό στα ελληνικά είναι …pitbull …ναι..στα ελληνικά…..Βλ@κ@ ε βλ@κ@!!! Που το παίζεις και διορθωτής

    3. Το πολυ να καταφερουμε να φερουμε παλι την ελλαδα με συνορα στον Δομοκο.

    4. ,,Καλύτερο στρατό μπορεί να έχουν οι Εβραίοι και μετά οι Τούρκοι από εμάς αλλά τα 400 χρόνια σκλαβιάς εμείς τα είχαμε και ρίξαμε μια ολόκληρη Οθωμανική αυτοκρατορία εξάλλου το να πουν και οι δύο εμείς έχουμε αληθινό ΘΕΌ (ΑΓΙΑ ΤΡΙΆΣ) ΟΜΟΟΎΣΙΟ ΚΑΙ ΑΧΏΡΙΣΤΟ!

      1. Ελπίζω να μην υπάρχουν πολλοί σαν και σένα στην Ελλάδα.ελπιζω..ειναι απίστευτο να εχεις τόση μακακια μαζεμένη πάνω σου ..

    5. Από την μια θελεις βριζεις τους καραβαναδες που δεν χτυπουν τους τουρκους και από την άλλη δεν θελεις φασαρίες και δεν θα σκοτωθείς για τον αμερικανο ,δεν πας στον διαολο εσυ ???αφου δεν ξερεις τι σου γινεται και τι θελεις σκασε να μας τα πριζεις βλακα.

    6. Σοβαρα, ε;;; Ρε, δεν αφηνετε, τα σαπια;;; Και δεν μου λετε, ωρε ο.β.ριοι, η συμφωνια, για το φυσικο αεριο, της Κυπρου, που εχετε, απο χρονια υπογραψει, με τους Μογγολους, θα μπει, στους κ@λους;;; ( Κανω, ριμα) .

    7. O μεμετης είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού. Με την ψόφια Κύπρο την ανύπαρκτη Αίγυπτο και την χρεωμενη Ελλάδα συμμαχίες δεν γίνονται. Άσε που θα μαζέψει και το ιρανικό πετρέλαιο που οι κότες της περιοχής δεν σκέφτηκαν να αγγίξουν

    8. Οι Τούρκοι,ως γνήσιοι και ακραιφνείς απόγονοι ανθρωποφάγων,αγροίκων αξέστων,απολιτίστων αγρυπανθρωποειδών τουρκοτουρανικομογγολοταταρικών φυλών,ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕ”ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ”,ΜΕ ΤΗΝ”ΑΙΣΘΗΣΗ”ΔΙΚΑΙΟΥ,ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ(ΤΟΥ) ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ως στοιχεία Πολιτιστικής-Πολιτισμικής,Παράδοσης της Επιστήμης και του Έθους του Δικαίου.Άλλωστε εκ του “Λυκαυγούς” της εφήμερα συντόμου αλλά πλήρους θηριωδιών,Εγκλημάτων,Γενοκτονιών,Δηώσεων,Λεηλασιών,Κακουργημάτων,”Βεβαρημένου Ποινικού Μητρώου”,Αίματος και”Αιματοχυσιών”,”Ιστορίας τους”(“ποία Ἱστορία”;…”ἱστορική”{κατά το ποιητική…}ἀδείᾳ),”ἄχρι τοῦδε”,του λυκόφωτός της δηλαδή(τις ημέρες μας…)ΑΥΤΗ”ΔΙΑΝΘΙΖΕΤΑΙ”ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ(κατά πως”το ορίζει”και το”νομίζει”,το πρεσβεύει και το”ακολουθεί”…)ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ,εν κατακλείδι ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ!!!ΘΑ”ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ”ΣΥΤΝΤΟΜΑ ΑΙΜΑΤΗΡΟΤΑΤΟ,ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΑ,ΑΧΡΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΕΩΣ…

    9. Την Ελλάδα, στρατό και πολιτικούς λογικά τους θέλουν για να φτιάχνουν καφέδες,και τη λάντζα στα διαλείμματα των επιχειρησεων

    10. Ο καλύτερος στρατός στον κόσμο είναι των εβραίων. Πάντα ετοιμοπόλεμοι και έχουν άριστη πολεμική αεροπορία. Οι Αμερικάνοι έρχονται δεύτεροι. Οπότε σε μια σύρραξη με τους Τούρκους καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει. Αν συγκρίνει κάποιος τα μεμέτια με τους Εβραίους θα δει την διαφορά και στα όπλα αλλά κυρίως στον έμψυχο υλικό.

    11. Το λογαριασμό στο τέλος δεν μας είπε ο μάγκας ποιος θα τον πληρώσει;

    12. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.

    13. Δεν χρειαζετε να σκοτωθούν οι λαοί.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ.

    14. Δηλαδή θα μας βαλουν οι Εβραίοι να σκορωθουμεμε τους Τούρκους και θα κερδισουν αυτοι και οι Αμερικανοί, ρε δεν πατε στο διαλο

      1. Βαλε ενα ονομα στα Ελληνικα ρε Pitboul To σωστο ειναι Pitbull και μετα γραψε τη γνωμη σου.

        1. Και εσύ τι θα κάνεις μετά μια και από όλα αυτά μόνο για διόρθωση είσαι.βλ@κ@ ε βλ@κ@!

    Comments are closed.