ΕΚΤΑΚΤO: H ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ MΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΓΙΝΕ “ΝΤΟΥ” – ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!

    Κοινοποίηση:
    POLICE

    Επιχείρηση αντρών της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ και της Ασφάλειας στα Εξάρχεια είχαμε πριν λίγο για τον εντοπισμό του οπλισμού που εκλάπη από την βάση του ΠΝ στη Λέρο.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική ακολουθώντας τα «ίχνη» ενός εκ των όπλων έφτασαν στα Εξάρχεια.

    Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκαν δύο κατ΄οίκον έρευνες.

    Οι έρευνες επικεντρώνονται σε ομάδες νεοτρομοκρατίας αλλά και σε ομάδες αλλοδαπών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται συγκεκριμένοι Έλληνες αλλά και άτομα κουρδικής καταγωγής.

    Oπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, πλέον το μεγάλο ζητούμενο είναι να πάρουν πίσω τα όπλα αυτά, τα αντιαρματικά, τις νάρκες κατά του προσωπικού καθώς και τον υπόλοιπο οπλισμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Η εκκαθαριση των εξαρχειων εχει να κανει με την αγορα φθηνων ιδιοκτησιων απο κινεζους και ισραηλιτες.τα νεα αφεντικα εοεωαλαν σταδιακα νεα καθεστωτα.

      1. σιγα ρε σκληρε….. ο κουλης θα τα κανει όλα αυτά?…….ΕΛΕΟΣ! χαχαχαχαχα που ζουνε τα ατομα οι ψευδοδεξιουληδες ρεεεεεεεε χαχαχα

        1. Έχεις δίκιο φίλε (αναρχάκι, αναρχάκι;) καμιά κυβέρνηση δεν τα κάνει αυτά, όχι γιατί δεν μπορεί, αλλά γιατί δεν θέλει.
          Αν δεν δίνουν ανασφάλεια, πανικό και φόβο στο πόπολο πώς θα μπορούν να δικαιολογούν την ύπαρξή τους για να μας κυβερνούν;
          Γιατί αν ήθελαν, έχουν τα μέσα να επιβληθούν σε αναρχικές ομάδες ανεξαρτήτως αριθμού.

    Comments are closed.