ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Η ΔΟΥΡΟΥ – ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΜΙΝΙΩΝ! ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΕΛΟΥΣΕ! ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Η ΥΠΟΔΙΚΗ;; ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

    Κοινοποίηση:
    Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου (Κ), απευθύνει ομιλία στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου του συνδυασμού "Δύναμη Ζωής" στην Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, Κυριακή 12 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

    Άγριο γιουχάισμα πριν λίγα λεπτά στη Λαϊκή Αγορά των Καμινίων στον Πειραιά

    – Η Ρένα Δούρου με τη συνοδεία της αναγκάστηκαν σε φυγή με τη συνοδεία της ΕΛΑΣ– Δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους του Πειραιά

    …του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press
    Οι Πειραιώτες και οι εργαζόμενοι στη Λαϊκή αποδοκίμαζαν τη Ρένα Δούρου και εκείνη γελούσε!

    Η οργή του κόσμου ξεχείλισε από το ειρωνικό ύφος της απερχόμενης Περιφερειάρχου και της συνοδείας της, η οποία επίλεξε να περιοδεύσει με τον Νίκο Μπελαβίλα στη Λαϊκή των Καμινίων, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό.

    Ενώ τα πράγματα έμοιαζαν να ξεφεύγουν, καθώς οι αποδοκιμασίες γίνονταν ολοένα και πιο έντονες, 10 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνόδευσαν προς «την έξοδο» την Περιφερειάρχη Αττικής, η οποία όπως φάνηκε είναι ανεπιθύμητη στα Καμίνια.

    Σαφώς και τέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα από όλους μας, αλλά είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία για τη Ρένα Δούρου, η οποία έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής, παρά τη διπλή εθνική τραγωδία που βιώσαμε επί των ημερών της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. απο εδω κι περα μια λεξη………
      .
      ΝΕΜΕΣΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    2. ” Σαφώς και τέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα από όλους μας ” – Οριστε;;;;;
      .
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ, καταδικαστεο, το να ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ελευθερα ο κυριαρχος λαος, ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ;;;;;;;

      – Συνταγμα
      ” Άρθρο 1
      1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
      2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
      3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. ”
      .
      .
      Ο Κυριαρχος Λαος εαν δεν το εχουν καταλαβει μερικοι εχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ εαν κι εφοσον ειναι η Βουληση του να ΕΠΙΒΑΛΕΙ κι ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΙΟΙΝΗ στους πρωην αντιπροσωπους τους !!
      .
      ΠΟΤΕ ειπαμε πως ενεργοποιειται το Αρθρο 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 του Ελληνικου Συνταγματος, εε;;;;;;

      ” Άρθρο 120
      1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

      2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

      3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

      4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»”
      .
      υ.γ.
      .
      Η Δουρου κι η καθε δουρο κι ο καθεις πολιτικος αντιπροσωπςος ειναι Υ-ΠΑ-ΛΛΗ-ΛΟΣ του Ελληνικου Λαου κι αμα λαχει κι ΘΕΛΗΣΕΙ ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τον/την στειλει να αγναντευει τα ραδικια ΑΝΑΠΟΔΑ !!

    3. Φτηνά την γλύτωσε η καργιολα.Καποια στιγμή δεν θα υπάρχει συνοδεία και τότε θα τα πούμε ξευτιλισμενη.Στον Πειραιά ούτε να σε βλέπουμε βρωμιάρα.Τι τα πέρασες τα Καμίνια ζώον;

    4. φημες λενε οτι ο ξεσκιστης συμμετειχε σε οπεν μαιντ οργια με συντονιστρια την συντροφισσα δουρου

    5. Τι πλήθος, τι πάθος, τι παλμός!
      Μωρέ οπαδοί ένας κι ένας, συγγνώμη ένα κι ένα τα διαφυλικά ζόμπι των τοιούτων.
      Χιπ χιπ ούρα, χιπ χιπ ούρα, … βρε δεν πάτε για απολύμανση με teza κωλοβακτηρίδια του ΣΥΠΡΑΛΕΞΗ.
      ΟΥΣΤ, διαφυλικά Συριζο ζόμπι, ούστ συριζοκαρκινώματα, χαλάστηκα, μλιάχ.

    6. Πάντως στη φωτο ρε Στέφανε δεν ξέρω τη σπάνε τη μέση όλοι οι άαανδρες, και τον φυστικώνουν όλες οι γυναίκες, αν τις λές γυναίκες τις φουσκωτές. Αχ καλέ μύγδαλα, όχι μύγδαλα, φυστίκια, φυστίκια …
      Πάντως την τραβεστί τη Δούρου την έφτυναν και γέλαγε γιατί ήταν βαριά χαπακωμένη, αλλιώς δε στέκεις.
      Έλα έχουμε και φουντούκια να σας φυστικώσουμε, φτερούδες.
      Ου να μου χαθείτε ΣΥΡΙΖΟξέκολα.

    7. ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΕΛΟΚΑΜΠΕΡΟ ΤΗ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ

    8. Αυτό είναι στην κυριολεξία, σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει!

    9. Εγώ ξέρω ότι όλοι οι γνήσιοι αριστεροί είναι open mind……. Και αναλ, και swingers, και dp, και threesome, και ffm…. Και gay sissy μέσα και τρανσέξουαλ….. Και πόσο μάλιστα γουστάρουν το dirty talk….. Της αρέσει

    10. Ουτε ντροπη ουτε τσιπα οι τσιπραιοι,καμια αισθηση ευθύνης και αξιοπρεπειας,απλα βοθρολυμματα

    Comments are closed.