ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΛΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Δύο οι δράστες – Χτύπησαν τον επιχειρηματία με λοστό – Έφυγαν χωρίς, τελικά, να πάρουν το παραμικρό


    Κοσμηματοπωλείο στην οδό Κυψέλης 20 έβαλαν στο στόχαστρο δύο άγνωστοι το πρωί της Τρίτης.

    Οι δύο άγνωστοι που κρατούσαν όπλο και λοστό επιτέθηκαν στις 9:30 στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης τον οποίο και τραυμάτισαν.

    Μετά την επίθεση, όμως, οι δύο επίδοξοι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να πάρουν το παραμικρό από το κοσμηματοπωλείο.

    Όσο για τον επιχειρηματία οδηγήθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ή Ελλάδα είναι υπό κατοχή… χιλιάδες αλλοδαποί τό 95% από αυτούς,εγκληματιες, έχουν μπει στη χώρα μας και περιμένουν πότε θα βρουν ευκαιρία να κλέψουν, βιάσουν, σκοτώσουν τους ανεγκεφαλους Έλληνες… ξένες γυναίκες είναι αποκλειστικές σέ πολλά σπίτια ηλικιωμένων, και παρακολουθούν τό σπίτι που δουλεύουν και όλη τή γειτονιά παρέχοντας πληροφορίες σέ οργανωμένες εγκληματικές ομάδες συμπατριωτών τους,ποτε θα πάνε νά κλέψουν το βιος τού νοικοκύρη Έλληνα ό όποιος κοιμάται… Με συνεργασία με ΜΚΟ και το μεγαλύτερο ποσοστό δημοσιογράφων και με την ανοχή των 300 χάνεται μέρα με τη μέρα ή καψερη ελλαδιτσα… χιλιάδες γερο μπαμπαληδες χώρισαν τίς Ελληνίδες γυναίκες τους και έχουν παντρευτεί νεαρές αλλοδαπές που παρακαλάνε ποτε θά ψοφισει ό γέροντας νά τού πάρουνε τή σύνταξη και μετά νά πάνε στις πατρίδες τους και να περάσουν ζωή χαρισάμενη… και αν είναι ό γέροντας γερός και δεν ψοφαει τότε ψάχνουν ευκαιρία να τόν ξαποστειλουν και νά τόν βάλουν σέ κανένα καταψύκτη…. είναι οργανωμένο σχέδιο καταστροφής από την καταραμένη νέα τάξη πραγμάτων, και με συνεργασία της καταραμένης γενιάς τού Πολυτεχνείου… δυστυχώς θα χαθούμε…

    2. ΗΡΩΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΙΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ …………ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΗΡΩΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΟ ΖΑΚ…………ΚΟΥΝΙΣΤΟ….

    3. Κυψέλη κάθεται ακόμα ο χριστιανός? Φύγε άνθρωπε μου θα σε σκοτωσουν

    4. ΕΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ Ή ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΗΤΑΝ?

    Comments are closed.