ΕΚΤΑΚΤΟ! ΝΕΑ ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟΒΙΒΑΣΕ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σοβαρότατη εξέλιξη με άμεση ελληνική αντίδραση.


    Οι Τούρκοι ψάχνουν τρόπο για να οδηγήσουν σε κλιμάκωση ή απλά δοκιμάζουν αντανακλαστικά και αντιδράσεις μας.

    Όπως και να ΄χει πολλά “μικρά” αλλά όχι ασήμαντα επεισόδια γίνονται κάθε μέρα στο Αιγαίο και στη περιοχή του Καστελόριζου.
    Το πρωί ,με τη συνοδεία σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής (!!!) , 20 άτομα αποβιβάστηκαν στη Στρογγύλη, που είναι ένα από τα ανατολικότερα σημεία του ελληνικού αρχιπελάγους και στο οποίο  υπάρχει φυλάκιο του Ελληνικού Στρατού.

    Μεταξύ των οποίων και 3 παιδιά.Αμέσως μετά τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής απομακρύνθηκαν.

    Η παρουσία τους έγινε αμέσως αντιληπτή από τις ελληνικές αρχές και σκάφος του Λιμενικού Σώματος βρέθηκε πολύ γρήγορα στη Στρογγύλη.

    Οι Τούρκοι επέστρεψαν με στόχο να κάνουν “διάσωση”! Σ΄ αυτούς που οι ίδιοι είχαν “βγάλει” στη Στρογγύλη!

    Το σκάφος του Λιμενικού Σώματος δεν ήταν μόνο του… Στη Στρογγύλη εμφανίστηκαν ταχύπλοα σκάφη του Στρατού τα οποία με τον τρόπο τους έδωσαν στα τουρκικά πληρώματα να καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία δουλειά στη περιοχή. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να παρενοχλήσουν τις ελληνικές δυνάμεις, χωρίς να τολμήσουν να κάνουν ακρότητες κι αυτό οφείλεται στην πραγματικά αποφασιστική στάση των στρατιωτικών δυνάμεων που έσπευσαν στη Στρογγύλη.

    Αν επρόκειτο για “δοκιμή” από την πλευρά των Τούρκων, θα πρέπει να ΄χουν λάβει το μήνυμα…

    Τα 20 άτομα που βγήκαν στη Στρογγύλη, μεταφέρθηκαν στο Καστελόριζο.

    Λ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ποσο μπ@ρδελο εχουμε γινει;
      Το λιμενικο αντι να φυλάει τα θαλασσια σύνορα μας, κανει την φιλιππινεζα στους λαθρο.

    2. Μηδέν από μηδέν, μηδέν. Και μπήκαν στην πατρίδα μου ανενόχλητοι και μετέφεραν λαθρο παράνομα με το ανάλογο τίμημα ανενόχλητοι και έφυγαν ανενόχλητοι και έγινε ο στρατός μας ταξί για τους λαθρο για να ξεκουρασου στο Καστελόριζο. Μα είναι πράγματα αυτά για μια υποτίθεται σοβαρή χώρα;;;;;;

    3. αφηστε τα λαθροπιθηκια εκει να τελειωνουμε ..,

      με τα κινητα θα ενημερωσουν τα πατριωτακια τους στην μογγολια απεναντι οτι το παιχνιδι αλλαξε .,.,

      εχετε τα κοτσια ομως ?

    4. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ!!!!! ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ !!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΙ ΨΕΥΤΙΑ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ????? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΩ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ Η ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΤΗΝΗ ΤΕΡΑΤΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    5. Σκαψε επιτελους μωρη πατσαβουρα ,ολο της ιδιες κι της ιδιες βλακείες λες κάθε μερα,αντε σφουγγαρισε το σαλονι σου !

    6. ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ!!ΠΑΡΑΤΑΤΑ!!Η ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΑΣ!!ΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ ΕΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ!!!

    7. Οι ακατανομαστοι την δουλεια τους την εκαναν..
      Εμεις δεν κανουμε τιποτα οπως παντα …
      Καθομαστε και χαζευουμε γυρο μας τα γεγονοτα…Επομενο ειναι να κανουν οτι γουσταρουν …Πιστευω ομως οτι θα ερθει η μερα της θΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ…

    8. Οι ασκήσεις και η αγορά όπλων για το θεαθήναι μας μάραναν. Σε καμιά χώρα δεν γίνεται αυτό, ακόμα και οι πιο μικρές χώρες υπερασπίζονται τα εδάφη τους και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να εισβάλλει και μάλιστα να πιάσει στεριά για να αμολήσει παράνομους. Ουσιαστικά μας λένε πως είμαστε ηλίθιοι και κάνουν ό,τι γουστάρουν σε δικό τους έδαφος. Δεν αναγνωρίζουν ελληνική γή, μείνανε στην οθωμανική αυτοκρατορία και εμείς είμαστε απλοί τουρίστες-καταληψίες.

    9. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ!!!!

    10. Αμα τους αποβιβαζουν στις ακτες μας τοτε ποιος ο λογος να κανει βολτες το Λιμενικο,να καιμε βενζινη;
      Χαχαχαχαχα
      Ποσο μπ@ρδελο εχουμε γινει;

    11. Ο πατριώτης Γκούλης τι λέει γι’αυτό?Είπε,καλώς τα παιδιά ή ότι πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους?

    12. Μόνο ο στρατός αν αναλάβει…
      Αλλά χρειάζονται @ρχιδι@…
      Έχει καταλυθεί το σύνταγμα…

      Ναι ξέρω… είμαι χουντικός και ρατσιστής και φασίστας…

      Όχι δεν είμαστε μπουρδέλο…

      1. Ντροπή σου να αγαπάς την οικογενεια σου, την πατριδα σου, τα παιδια σου και την ζωή σου. Εκει φθάσαμε. Να μην μπορουμε να πούμε πως δεν θελουμε να …βιάσουν…. την ζωή μας. Αλλα καλα μας κανουν, αφου δεν κανουμε τιποτα. Πολεμο εχουμε, αλλα δεν εννοούμε να πολεμήσουμε. Εξακολουθούμε να καθομαςτε στον καναπε. Καποια στιγμη βεβαια θα αναγκαστούμε να κανουμε κατι. Αλλα τοτε μπορει να ειναι αργα.

      2. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ!!!!

    13. ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ!!ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ!ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΘΕΝ!!ΓΑΜΩ!!ΤΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΜΟΥΓΓΑ!!ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!!ΤΩΡΑΠΟΥ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!

    14. Τώρα που φυλάνε τα σύνορα κοιμόμαστε ήσυχοι !

    15. Οπως πανε τα πραγματα σε λιγο θα βλεπουμε να τσακωνονται οι ΜΚΟ της ΝΔ και το Συριζα ποιος θα τους αναλαβει πρωτος, να τους δωσει ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και να τους καταγραψει για να παρει το παραδακι απο τους Γερμανους…δεν υπαρχει σωτηρια …θα γεμισουμε Μαχμουτηδες και Μαντηλες….

      1. Δυστυχώς οι δήμοι τα τσέπωσαν για να πνίξουν τυχόν διαμαρτυρίες σε τοπικό επίπεδο…
        Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ είναι χειρότερο και από τα camps κάθε είδους και προωθείται πολύ και πολλοί δεν έχουν ιδέα τι είναι.
        Σε συνδυασμό με τους πλειστηριασμούς είναι δούρειος ίππος…
        Πουλάει και πλασάρεται πολύ στην Κρήτη.
        Χίο ψαξτο θα βγάλεις λαβράκι.
        Εμείς αυτό που θα κάνουμε, είναι όταν θα είναι πλέον πολύ αργά, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, όταν αυτοί που θα έχουν “προσγειωθεί” ανώμαλα θα έχουν κρυφτεί.
        Και μιλώ για αριστερούς, κομματόσκυλα παντός είδους και χρώματος και φυσικά τους ” ανθρωπιστές”…
        Τα πετρέλαια και τα λεφτά είναι πολλά…
        Πάντα για τα πετρέλαια και μόνο για τα πετρέλαια….
        Η κωλοτηλεοραση με τους κωλοδημοσιογραφους κοιμίζουν τα ζώα και οι προδότες κάνουν τη δουλειά τους.
        Όποιος περιμένει κάποιο κόμμα να τον σώσει αν δεν ετοιμαστεί από τώρα… μακαρία του η μνήμη!!!!

    16. Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για να καταλάβουμε ότι το προσφυγικο είναι σχέδιο δικό τους; Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε! Εάν δεν ξυπνήσουμε σήμερα αύριο θα είναι πολύ αργά!

    17. Για να λαβουν το μηνυμα θα επρεπε να ειχαν βυθισθει, οχι μας αφησαν τους λαθρο και εφυγαν ανενοχλητοι!!!!!! Τα χαλια μας δεν εχουν ορια!!!!!! Οποιος θελει, ερχεται ξεφορτωνει και φευγει σαν κυριος !!!!!!!! Ρε καραγκιοζηδες θα κανετε το καθηκον σας να προστατευτε την χωρα;;;;;; Φτανει πια αυτο το χαλι!!!!!? Αν δεν μπορειτε, αντε στο σπιτι σας!!!!!!!

      1. Θα επρεπε να τους αφήσουν εκει μέχρι να ζητήσουν να πανε πίσω στην Τουρκια. Αυτοι αντιθέτως έστειλαν το λιμενικο να τους παραλάβει. Το λιμενικο αντι να φυλάει τα θαλασσια σύνορα μας, κανει τον ταξιτζή στους λαθρο.

    Comments are closed.