ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ “ΘΗΡΙΑ” ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ! “ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Alvanos_Xilo

    Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί δύο από τους δράστες της επίθεσης στον 19χρονο. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

    Σύμφωνα με πηγές του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και οι δύο λένε πως δεν τους απασχολεί για το πειθαρχικό που θα φάνε. Είναι γι αυτούς “Τίτλος τιμής”. 

    Μετά το συμβάν, ο 19χρονος πάντως, αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή. Πληροφορίες λένε ότι σε όποιο σωφρονιστικό κατάστημα και να πάει θα έχει σοβαρό πρόβλημα με τους συγκρατούμενούς τους.

    Κρατούμενος φυλακών για ξυλοδαρμό 19χρονου: Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε
    «Η πόρτα ήταν ανοιχτή», είπε ένας κρατούμενος στις φυλακές Αυλώνα για την επίθεση στον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Όπως είπε ήταν παρών στην επίθεση εναντίον του κρατουμένου.

    Ο κρατούμενος των φυλακών είπε πως στην επίθεση πήραν μέρος επτά άτομα με αυτοσχέδια μαχαίρια. Αναφερόμενος στον 19χρονο κατηγορούμενο είπε ότι πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως “αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα”

    ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

    Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η διεύθυνση των φυλακών Αυλώνα, για τα βίντεο που διέρρευσαν και αποτυπώνουν τη στιγμή που ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ξυλοκοπείται από τροφίμους.

    Στο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζεται ο κατηγορούμενος καθισμένος σε ένα κρεβάτι να δέχεται αρχικά λεκτική κι έπειτα σωματική επίθεση.

    Κατά πληροφορίες ο 19χρονος είχε τοποθετηθεί σε ξεχωριστό κελί, μόνος του. Αντικείμενο έρευνας των αρχών είναι ο τρόπος με τον οποίο οι κρατούμενοι που τον ξυλοκόπησαν παραβίασαν το κελί του.

    Επίσης ερευνάται το πώς το συμβάν καταγράφηκε από κινητό καθώς όπως είναι γνωστό οι κρατούμενοι δεν έχουν δικαίωμα κατοχής τηλεφώνου αλλά ούτε και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

    Οι δράστες της επίθεσης κατά του 19χρονου φέρονται μάλιστα να προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που επιστρέψει στις φυλακές Αυλώνα ο νεαρός θα έχει την ίδια μεταχείριση.

    Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

    ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΥΛΑΚΗ

    Σε άλλη φυλακή μεταφέρεται ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για το έγκλημα στη Ρόδο, μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε χθες από συγκρατούμενούς του.

    Αν και ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη κρατούταν μόνος του σε κελί στις φυλακές Αυλώνα, άγνωστο πως συγκρατούμενοι του μπήκαν στο κελί του και τον χτύπησαν.

    Ηδη στις φυλακές Αυλώνα έχει φτάσει κλιμάκιο στελεχών του υπουργείου Δικαιοσύνης για να προχωρήσει στη διερεύνηση των συνθηκών του ξυλοδαρμού του 19χρονου. Παράλληλα έχει δωθεί εντολή για πειθαρχικό έλεγχο σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων και πειθαρχική έρευνα σε βάρος των κρατουμένων.

    ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ

    Έντονο προβληματισμό για τις συνθήκες κράτησης του 21χρονου Ροδίτη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, ήρθε να προκαλέσει στη διεύθυνση και στο προσωπικό των φυλακών Γρεβενών το περιστατικό ξυλοδαρμού του έτερου κατηγορούμενου στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αυλώνα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος ακόμη δεν έχει μεταφερθεί στο Φελλί Γρεβενών, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών, ακόμη και ωρών.

    Η διεύθυνση των φυλακών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη λάβει έκτακτα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μη συμβεί ανάλογο περιστατικό ξυλοδαρμού, ειδικά μάλιστα, μετά την έκταση που έχει λάβει η εν λόγω υπόθεση.

    Ο 21χρονος κατηγορούμενος θα παραμείνει για αρκετές ημέρες (ίσως και περισσότερο) σε ειδικό κελί των φυλακών, σχεδόν απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενους, ενώ ήδη έχουν δοθεί αυστηρές εντολές στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα.
    Τι υποστηρίζει ο 21χρονος στην απολογία του

    Μέσα από αυτή, ο Ροδίτης, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της κοπέλας. Τα ρίχνει όλα στον 19χρονο Αλβανό και υποστηρίζει πως εκείνος, περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές του. Υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια και αποφάσισε να την πετάξει στα βράχια όπου βρέθηκε νεκρή.

    Τονίζει πως υπήρξε νωρίτερα παρεξήγηση μεταξύ του 19χρονου και της 21χρονης. Όπως λέει, “τα λόγια που του είπε σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα αλλά σε εκείνον οργή”. Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα. “Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω. Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν. Πίστευε πως η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ήδη νεκρή.”
    “Ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου”

    “Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε “τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν”

    Όπως λέει ο 21χρονος στη συνέχεια επέστρεψαν στο διαμέρισμα και καθάρισαν. “Ήταν ψυχρός και απόμακρος. Είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει, θα έχω την τύχη της κοπέλας. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών φοβήθηκα. Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ” λέει μεταξύ άλλων ο 21χρονος…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ…
      ΕΤΣΙ…
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ…
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ

    2. Θανατος και στους δυο φονιαδες της κοπελας. Κανενα έλεος.

    3. Αναρχισμός σκουπίδισμος αριστερά σκατα

    4. καλα αυτος δεν ηξερε και καλα kick boxiing????γιατι δεν αντεδρασε????
      εκτος απο φονιας και κοτα λυρατη

    5. όπου και να πάει δεν το γλιτώνει το γ…….

    6. πηδηξτε τους μεχρι να ψοφησουν απο αιμοραγια. Σαν να είναι συριζαιοι πηδηξτε τους

      1. πηδηξτε τους μεχρι να ψοφησουν απο αιμορογια.Σαν να ειναι χρυσαυγιτες πηδηξτε τους

        1. σαν να ειναι αναρχοαπλυτα πηδηξτε τους… ολα τα απλυτα εξαλλου ειναι κρυφοπουστρακια αφου ολο για τα δικαιωματα των τραβεστι μιλανε

        2. εσεις ειστε συριζοαπλυτες λουγκρες που το μονο που σας ενδιαφερει ειναι τα δικαιοματα των ανωμαλων

    Comments are closed.