ΕΚΤΑΚΤΟ! ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ! ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ! ΦΩΝΑΞΕ «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΖΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! – ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΡΥ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Το απόγευμα θα κληθεί στο ελληνικό ΥΠΕΞ για εξηγήσεις η πρέσβης της Αλβανίας – Θα γίνει διάβημα διαμαρτυρίας από την Ελλάδα για την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες – Ο 35χρονος Έλληνας έπεσε νεκρός την Κυριακή μετά από καταδίωξη των αλβανικών αρχών.

    Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το αιματηρό περιστατικό στην Αλβανία με θύμα τον 35χρονο Έλληνα Κωνσταντίνο Κατσίφα, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είχε κάνει σαφή την πρόθεσή του να ζητήσει εξηγήσεις από τις αλβανικές αρχές. Και αυτό θα κάνει το απόγευμα της Δευτέρας (29.10.2018).

    Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι το απόγευμα πρόκειται να κληθεί στο υπουργείο Εξωτερικών η πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να της επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας από την ελληνική πλευρά για το θάνατο του Έλληνα ομογενούς.

    Σε αποθήκη κοντά στο υδραγωγείο του χωριού εγκλωβίστηκε ο ήρωας ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις και εκτελέστηκε με ριπές στο κεφάλι και στο στήθος φωνάζοντας λίγο πριν: «Ζήτω η Ελλάς»!

    Θλίψη και αγανάκτηση είναι τα αισθήματα που χαρακτηρίζουν την ΕΕΜ μετά το θλιβερό τέλος της επιχείρησης των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην οποία έμεινε νεκρός ο Βουλιαρατινός Κωνσταντίνος Κατσίφας.

    Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι αστυνομικές δυνάμεις παραβλέποντας κανόνες ακινητοποίησης μεμονωμένου ατόμου οδηγήθηκαν στην εκτέλεση του.

    Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλα συνέβησαν ενώ συνεχιζόταν οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ και στην Τελετή Μνήμης στους Βουλιαράτες υπήρχε επίσημη εκπροσώπηση Ελληνικής και Αλβανικής Κυβέρνησης. Προφανώς δεν είναι μόνο  ζήτημα παραβίασης του βασικού δικαιώματος του ανθρώπου, αυτό της ζωής. Είναι το όλο ψυχολογικό κλίμα βίας που συντελείται εις βάρος της ΕΕΜ.

    Ελπίζουμε το όλο ανθελληνικό κλίμα που προπαρασκευάζονταν προπαγανδιστικά  απ’ την ώρα του πρώτου διαξιφισμού του συγχωρεμένου με την τοπική αστυνομία, οι εκκλήσεις άμεσα ανθελληνικών κομμάτων και οργανώσεων, αλλά και η αγωνιώδης προσπάθεια αλλαγής πολιτικής ατζέντας στα Τίρανα να μην ήταν λόγοι που επηρέασαν τη συμπεριφορά των δυνάμεων που κατέφθασαν απ’ την πρωτεύουσα.

    Το μήνυμα προς την εδώ διαβίωσα ΕΕΜ και τους εκατοντάδες φιλοξενούμενους σήμερα απ’ την Ελλάδα είναι δυστυχώς δυσάρεστο.
    Εμείς όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσουμε να επιμένουμε ότι δεν θα πτοηθούμε στην καταγγελία της αδικίας απ’ την ασφυκτική πίεση που ασκείται απ’ τα ΜΜΕ λειτουργώντας δυστυχώς ως βενζίνη στη φωτιά.

    Συλλυπητήρια στους οικείους του Κωνσταντίνου! Ο Θεός να τον συγχωρεί και αναπαύει στους ουρανούς!

    Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

    Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας
    «ΟΜΟΝΟΙΑ»

    Θάνατος αντάξιος των μεγαλύτερων ηρώων του Εθνους!

    Λίγο πριν είχε πάρει το όπλο του γιατί οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν τολμήσει να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία από το σπίτι του!

    Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε πάει στην Αλβανία στις 2 Οκτωβρίου, είχε σημαιοστολίσει τους Βουλιαράτες.
    Η αλβανική αστυνομία πήγε στο χωριό, εντόπισε τον 35χρονο και κατέβασε την σημαία από το σπίτι του χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα.

    Ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς πυροβόλησε στον αέρα και τράπηκε σε φυγή. Οι Αλβανοί αστυνομικοί τον καταδίωξαν καλώντας τον να παραδοθεί Αυτός τους απάντησε: «Οι Ελληνες δεν παραδίδονται»!

    Κάλεσαν τις ειδικές δυνάμεις. Τον καταδίωξαν και βρήκε καταφύγιο σε μια αποθήκη κοντά σε ένα υδραγωγείο.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με ειδικές και τελικά, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Κωνσταντίνο Κατσιφά, ο οποίος φέρεται ότι πριν πεθάνει φώναξε «Ζήτω η Ελλάδα».

    Οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν τολμήσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από το σπίτι του Κατσίφα  και αυτό ήταν που τον ανάγκασε να την υπερασπιστεί.

    Αλβανοί αστυνομικοί μπήκαν και στο σπίτι της οικογένειας, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τη μητέρα του Κώστα με το κοντάκιο όπλου. Για να ομολογήσει το που κρύβεται το παιδί της ενώ οι γονείς δεν γνώριζαν κάτι.

    Ο Κωνσταντίνος ήταν πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού και η πρώην του από την Κρήτη. Εργαζόταν ως σιδεράς και στα αλουμίνια και δούλευε και Ελλάδα και Αλβανία.

    Ένας άνθρωπος που γνώριζε καλά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ήταν ο Λεωνίδας Παππάς, πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 35χρονος πλήρωσε με τη ζωή του την «τρέλα, την αγάπη που είχε για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Βόρεια Ήπειρο».

    Διέψευσε πληροφορίες που «ακούστηκαν» πως είχε ψυχολογικά προβλήματα ή τις αναφορές αλβανικών ΜΜΕ πως ανήκε σε ακραίες ομάδες.

    Σημείωσε ότι ο 35χρονος ήταν μεν οπλισμένος αλλά δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανέναν. «Αν ήθελε να το κάνει, θα το έκανε. Αντίθετα, η αλβανική αστυνομία, εν ψυχρώ τον εκτέλεσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Υπήρχε τρόπος να συλληφθεί», είπε.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ . Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ , ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΑΣ .ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΗΤΑΝ .αλεκσι ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ , ΛΥΓΟΥΡΗ .

    2. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ … ετσι για να τα παρετε στο κρανιο….
      ” Το φασιστακι νομιζε οτι θα κανει εξωτερικη πολιτικη με μια σημαια… τον διορθωσαν ομως οι Αλβανοι. ” !!!!!!!

      1. Toυ Πολακη θα του Γαζωσουμε το ωλαρακι.

    3. ΘΑ ΑΥΤΟΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ!!!ΗΡΩΑΣ!!!

    4. Επί εποχή Γεωργίου Παπαδόπουλου, ρωτήθηκε ο πρόεδρος του Πακισταν ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας, με ποιανού το μέρος θα πήγαιναν οι πακιστανοί.
      Φυσικά απάντησε, με το μέρος των μουσουλμάνων.
      Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος έλληνας ηγέτης-πατριώτης μάζεψε όλα τα πακιστανοπιθήκια , τα έβαλε στο αεροπλάνο και τους έστειλε πακέτο στον πρόεδρό τους.

      Δυστυχώς ο βορειοηπειρώτης αδερφός μας δεν ήταν Ζακ για να ξεσηκωθεί ο μουρόχαβλος νεοέλληνας

    5. Εάν υπήρχε ένας αρχηγός κράτους και μια βουλή με @@ρια θα έδιωχναν όλα τα αλβαναριά από την Ελλάδα και αυτός θα ήταν ένας σπουδαίος λόγος . Έτσι και αλλιώς όλοι τους μια μεγάλη μαφία είναι και το δείχνουν και τα αστυνομικά δελτία .Τον πούλο κωλοαλβανοί από την χώρα μου . Τους έχω και πάνω απ το σπίτι μου στο Περιστέρι και μου έχουν κάνει την ζωή κόλαση . Έτοιμος είμαι για τα χειρότερα .
      Χίο μην το κόψεις και αυτό γιατί δεν με ξαναβλέπεις και θα τα κάνω γιατί ανεβάζεις επιλεκτικά σχόλια .Τόλμα πατριώτη κατά τα λεγόμενα και το θέλω πλήρες όπως γράφτηκε .Το emaI ΑΛΗΘΙΝΟ
      Κρητικός

      1. Συμφωνώ απολύτως σύντεκνε,
        Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία επιτέλους να ξυπνήσουμε…. σε όλα τα ζητήματα που αιωρούνται,
        και να δώσουμε ενα μάθημα σε όλους τους προδότες που μας έχουνε ρημάξει !!!
        Γενικός ξεσηκωμός και να βγάλουμε ενα “πατριωτικό κόμμα” !!!
        ΕΝΩΘΕΙΤΕ ρε και κάντε ένα πατριωτικό κόμμα επιτέλους… και μην κοιτάτε τα αρχηγηλίκια ,
        δεν βλέπετε τι γίνετε…. χάνετε η πατρίδα…. τι στον μπ@@τσο περιμένετε ??????
        ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!
        Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ !!!

    6. Αφου ετσι πουστικα παιζουν τα τηγανοκεφαλα,ας παιξει πουστικα και η ΕΛ.ΑΣ,στο ψαχνο κατευθειαν, οταν εχει να κανει με αλβανα κακοποια στοιχεια.Αλλα ξεχασα,η ΕΛ.ΑΣ. ειναι ευνουχισμενη,και καποιοι καποιοι αξιωματικοι της χαριεντιζονται με λαθρομεταναστες κατω απο τη Σημαια.

      1. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟ ΛΩΛΗ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΙΣ.

    7. Είναι ενθαρυντικό ότι υπάρχουν άνθρωποι ακόμα που για την γαλανόλευκη δίνουν τη ζωή τους.
      Αυτή τη σημαία που κάποιοι πολιτικοί για να αποφύγουν ευθύνες δεν δίστασαν να υποστείλουν στα ίμια. Και είδαμε τι κερδίσαμε. Ο πόλεμος θα γίνει κάποτε, απλά μετατέθηκε. Ας ευχηθούμε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα να υπάρχουν τέτοια παλληκάρια για να υπερασπιστούν την πατρίδα και τις οικογένειες μας. Καλό ταξίδι στο παλληκάρι που έργαψε με το αίμα του πάνω στη Βόρειο Ήπειρο ότι και εκεί ζούν ΕΛΛΗΝΕΣ!

    8. αμεση απελαση ολων των τηγανοκεφαλων λαθροεποικων!
      ουστ να ξεβρωμισουμε…

    9. Οι Αλβανοί είναι σιγουρότατα ορκισμένοι εχθροί μας, όπως είναι και οι Τούρκοι, και οι Σκοπιανοί, και οι Βούλγαροι και λειτουργούν υπέρ των εθνικών τους συμφερόντων.

      Οι κύριοι υπεύθυνοι της χθεσινής δολοφονίας δεν είναι άλλοι από τους «Έλληνες» προδότες, αυτούς που μας κυβερνούν και τους υπόλοιπους που παριστάνουν την «αντιπολίτευση»!

      Διότι, η εντολή της δολοφονίας του Ήρωα Κατσίφα, δεν θα δινόταν ΠΟΤΕ αν οι Αλβανοί φοβόντουσαν τις συνέπειες που θα υπήρχαν από μία τέτοια ενέργεια. Γνώριζαν όμως πολύ καλά, πως οι κυβερνώντες την χώρα -στην οποία κατοικοεδρεύουν εκατοντάδες χιλιάδες ομοεθνείς τους και με το συνάλλαγμα που στέλνουν την κρατούν οικονομικά ζωντανή- πέραν από κάποιες χλιαρές ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου, δεν πρόκειται να προβούν σε πράξεις αντιποίνων, όπως θα προέβαινε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος της περιοχής!

      Ίσα-ίσα, κάποιοι στην Αθήνα χάρηκαν κι όλας, που απηλλάγησαν από έναν θερμό πατριώτη, τον οποίο σίγουρα θα εύρισκαν μπροστά τους στην επικείμενη προδοσία του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού!

      Οι πραγματικοί δολοφόνοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα βρίσκονται ΕΝΤΟΣ των συνόρων! Το αίμα του ΗΡΩΑ να πέσει σ’ αυτούς και στα παιδιά τους!

      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

      1. Μπράβο φίλε ΛΟ, πολύ σωστά όσα είπες! Με κάλυψες απόλυτα! Πολύ φοβάμαι όμως, ότι αυτοί οι αλήτες που μας κυβερνούν (και που τα έχουν ξεπουλήσει όλα), στο τέλος θα ρίξουν το φταίξιμο στο άτυχο παλικάρι! Εδώ ήδη έστειλαν την ΕΛ.ΑΣ. να φυλάει αλβανικές επιχειρήσεις, για να μη γίνουν στόχοι ακραίων Ελλήνων! Το διανοήστε? Εκεί καταντήσαμε! Αυτά τα αποβράσματα (οι Τσιριζαίοι – και γενικότερα – οι αριστεροί) χάρηκαν για το θάνατο του ήρωα Κατσιφά! Όνειρό τους, δυστυχώς, είναι να πεθάνουν όλοι οι Έλληνες!!!

    10. Περιμένω σοβαρή έντονη αντίδραση από το ελληνικό κράτος. Όχι ένα διάβημα της κακιάς ώρας.μετρα τωρα

    11. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΆΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΤΟΥ Η ΕΛΛΆΔΑ ΈΧΕΙ ΜΑΖΈΨΕΙ ΦΊΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΌΡΦΟ ΤΗΣ

    12. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ,.,.,.,

      Τον Αύγουστο του 1996, η Κύπρος συγκλονίστηκε από τις άγριες δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και του ξάδερφού του, Σολωμού Σολωμού, οι οποίοι συμμετείχαν στην αντικατοχική πορεία των μοτοσικλετιστών και σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, κοντά στην νεκρή ζώνη και στο οδόφραγμα της Δερύνειας, αντίστοιχα.

      Αρχικά, οι «Γκρίζοι Λύκοι», στις 11 Αυγούστου 1996, δολοφόνησαν τον Τάσο Ισαάκ, ο οποίος συμμετείχε στην αντικατοχική πορεία των μοτοσικλετιστών. Στη συνέχεια, στις 14 Αυγούστου, ημέρα της κηδείας του πρώτου, ο ξάδερφός του, Σολωμός Σολωμού, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε, όταν ανέβηκε στον ιστό για να κατεβάσει την σημαία του ψευδοκράτους, στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

      Ποια σχεση μπορει να εχουν αυτοι οι ηρωες με την κοκκινη τσογλανοπουστοπαρεα του θλιβερου θιασου ?

    13. Αμεση απελαση του πρεσβη ως και καθε κολοαλβανου που βρωμιζει με την παρουσια του τον ιερο αυτον τοπο.

    14. Τσιπραααααα, βλέπεις τι σημαίνει να εισαι άντρα με παπαρια και οχι τσογλανακι που πετάει μολότοφ ? καταλαβαίνεις την διαφορά ? τι σχέση μπορεί να εχει ο ΦΥΣΣΑΣ και ο ΡΟΥΦΑΣ με αυτό το παλικάρι ?

    Comments are closed.