ΕΚΤΑΚΤΟ – ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ! ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ, ΦΩΤΙΕΣ, ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! – BINTEO – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κοινοποίηση:
EPEISODIA

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μοιραία νύχτα, όταν ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά. Στο Κερατσίνι, αλλά και επαρχιακές πόλεις, πραγματοποιούνται αντιφασιστικές πορείες στη μνήμη του 34χρονου.

f1 f2 f3 f4

PEIRAIAS

Επεισόδια αυτή την ώρα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, κοντά στο Δημαρχείο Πειραιά, με νεαρούς να πετούν πέτρες και μολότοφ σε άνδρες των ΜΑΤ, που απάντησαν με κρότου λάμψης και χημικά. Οι νεαροί έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν βάλει φωτιές σε κάδους…

Επεισόδια όμως έχουν ξεσπάσει και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα Βενιζέλου, στην Εγνατία, εκεί όπου κατέληξε η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Τότε, άρχισε η ρίψη αντικειμένων και βομβών μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταμένες κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε αντεπίθεση των αστυνομικών και άρχισε κυνηγητό στη γύρω περιοχή. Λίγο νωρίτερα επεισόδια είχαν ξεσπάσει και στο κέντρο της Πάτρας.

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ κουκουλοφόρων στην οδό Ερμού

Άτομα που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο πέταξαν μολότοφ και πέτρες στην Ερμού ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδο στην Κορίνθου έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η δικη Ρουπακια δεν τελειωνει γιατι κρυβονται πολλα πισω απο αυτη τη δολοφονια.Ο Ρουπακιας ειναι σπιτι του γιατι ισως καψει κοσμο εαν τον καψουν.Δεν ποστευω οτι σκοτωσαν τον Φυσσα για τα πολιτικα του πιστευω κατι αλλο κρυβεται απο πισω.Οπως και με τους Φουντουλη Καπελωνη.Πρακτορες ισως;Καποια προβοκατσια ;Μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε.

Comments are closed.