ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ethimo-timis-tis-ellinikis-simeas-giati-prepi-na-vazoume-tin-galanolefki-sta-balkonia-ton-spition-mas

    Είναι πρωτοφανές-απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη! Ακούστε την αποκάλυψη που κάνουμε στην εκπομπή μας “Ανεξάρτητος Παρατηρητής” με τον Μάκη Βραχιολίδη και τον αναλυτή Παναγιώτη Αποστόλου.

    από το 57′.15”

    Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Παναγιωτόπουλος, με επίσημες δηλώσεις είπε: «Έτσι προέκυψαν οι ΜΚΟ, οι οποίες μπήκαν να προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες και τώρα λειτουργούν κατά έναν τρόπο που δεν είναι και απολύτως γνωστός. Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας είμαι υπεύθυνος για τα περιουσιακά στοιχεία της Εθνικής Άμυνας που είναι τα στρατόπεδα. Υπάρχουν στρατόπεδα στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες, δομές φιλοξενίας ή κέντρα υποδοχής, στα οποία γίνονται εργασίες για τις οποίες δεν γνωρίζω τίποτα. Αν ζητήσω να πάω να μάθω, θα μου πουν “δεν είναι δική σου δουλειά, είναι θέμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που εποπτεύει τις ΜΚΟ που δρουν στα στρατόπεδα». Και κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Και εκεί θα έχουμε πρόβλημα».

    Η περίπτωση αυτή είναι ακόμη χειρότερη από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζει ο Παναγιώτης Αποστόλου. Διότι κυρίαρχο έδαφος στην ενδοχώρα δεν μπορεί να εποπτεύσει ο ΥΕΘΑ της Κυβερνήσεως. Κάνουν εργασίες. Πού ξέρεις κ. υπουργέ τι κάνουν στις εγκαταστάσεις; Τι αλλοιώνουν; Τι δημιουργούν;Πρόκειται δηλαδή για απώλεια εθνικής κυριαρχίας και μάλιστα στα πιο ευαίσθητα σημεία της χώρας: στα στρατόπεδά μας τα οποία έχουν παραδοθεί στις ΜΚΟ και στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Ο Ερντογάν είναι ο μεγάλος κερδισμένος ο οποίος με τους μετανάστες που στέλνει, περιορίζει την εθνική μας κυριαρχία και ουσιαστικά στραγγαλίζει τα στρατόπεδά μας!

    Σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Παναγιωτόπουλος αναμένεται να παραδοθεί η εθνική μας κυριαρχία στα παρακάτω στρατόπεδα όπου πρόκειται να φιλοξενηθούν πρόσφυγες-μετανάστες:

    Τα υποψήφια στρατόπεδα τα οποία ενδέχεται να «ενεργοποιηθούν» εφόσον αρχίζουν να «γεμίζουν» τα ήδη υπάρχοντα είναι τα εξής:
    Πυροβολικού – Θήβα
    Μηχανικού – Ναύπλιο
    9ο Σύνταγμα Πεζικού – Καλαμάτα
    547/ΑΜ Τάγμα Πεζικού – Ρέθυμνο
    2/39 Σύνταγμα Ευζώνων – Μεσολόγγι
    1ο Σύνταγμα Πεζικού ΔΙΚΕ – Τρίπολη
    Υγειονομικού – Άρτα
    Εφοδιασμού- Μεταφορών – Σπάρτη
    586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού – Γρεβενά
    Υλικού Πολέμου – Λαμία
    Διακλαδικό Κέντρο – Τρίπολη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Έχει χαβαλε ,από την μια … συναινούν στην εισβολή και την εκτέλεση του σχεδίου και από την άλλη….λέει ο υπάλληλος…δεν μπορούμε να μπούμε μέσα.Βρε παπάρα….αντί να σηκωθης να τους πεταξης το τασάκι στο Δόξα πατρί,μας τσαμπουνας ότι δεν μπορείτε να μπείτε μέσα.Εεεε ….αφού ρε ,δεν μπορείτε εσείς θα ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ….Αυτό που με εξοργίζει με τους υποτακτικούς ,είναι ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μας.Ρεμπεσκεδες….θελετε να κερδίσετε χρόνο ;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΆ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΥΜΩΜΕΝΟΙ ,Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΚΟΦΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΞΙΦΗ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ.

    2. Σε λιγο, τα Μεμετια, θα θεσουν και θεμα Μειονοτητων. Τη συνδρομη, των ΗΠΑ, που οπως λεει και ενα, παλιο
      αρθρο, ανακαλυπτουν ” Μειονοτητες “, απο το πουθενα! Ποσο μαλλον τωρα, που εδεσε, το γλυκο! Βοηθεια μας!
      υ.γ. Και οπως, σοφα λεγεται. Αν δεν γνωριζεις Ιστορια, δυστυχως, θα την ξαναζησεις. Μιας και υπαρχει, η ταση, να επαναλαμβανεται.

    3. Παναγιωτοπουλε! Ετσι, ε;;; Εισαι υπευθυνος, για τα περιουσιακα στοιχεια, των Ενοπλων Δυναμεων! Ητοι, τα Στρατοπεδα. Και δε, με λες;;; Ποσα απο αυτα, ανηκουν πλεον, στις Ε.Δ;;; Γιατι, ενα πουλακι, μου ειπε, οτι και στο Ταμειο Αποκρατικοποιησεων, εχουν μπει καποια, αν οχι ολα, εδω και κατι χρονακια και οτι, ο Καμμενος, εχει ξεπουλησει, κατα την θητεια του, πολλα απ` αυτα! Και εδω, τιθεται το ερωτημα! Σε ποιους, πουληθηκαν;;; Μηπως σε αυτους, που δεν σου επιτρεπουν, να μπεις και που καλυπτονται, πισω απο τις δηθεν ΜΚΟ;;; Σαν δεν ντρεπεσαι! Ανθελληνα!

    4. Ρε απλυταριο… βελουχιωταινα,
      ο ναρκομανής Κομμουνιστής τσιπρας έκανε πίπες στους Αμερικανούς , άσε που τον ξεφτιλίζανε σαν χαζοπουτανα στην αμερικανική τηλεόραση με τον Κλίντον , μόνον ανάποδα σε γάιδαρο δεν τον βάλανε .., ΧΑΑ σας χααα!
      Και για ποια πηγάδα μας μιλάς ; Για αυτήν της μάνας σου υποθέτω…

    5. Υπάρχει μια προφητεία την οποία δεν σας την εχουν πεί.την γνωριζουν λιγοι
      —Βράδυ θα είναι όταν θα ξεσηκωθούν οι Έλληνες εφόσον θα έχουν σφαγεί άμαχοι και ανυπεράσπιστοι και θα έχουν μπεί ταυτοχρονα οι Τούρκοι μέσα ύστερα απο συννενοηση των συμμαχων μας. Αναφερει ακομα οτι οι Ελληνες θα ειναι τοσο εξαγριωμένοι που θ ανοιγουν τους ταφους νεκρών πολιτικων και θα τους κρεμανε τα λιψανα σε πλατείες για να διαποπευονται. Οσο για τους πολιτικους της βουλης θα θανατόνονται και θα καιγονται επι τοπου—.Συγκεκριμενα θα ειναι μες το Πασχα.Ανοιξη δηλαδη.
      Δεν γνωριζω πιο Πασχα ακριβως αλλα η αντιστροφη μέτρηση εχει ήδη ξεκινησει
      Απο το 2020-21 εως 2025 το αργοτερο. Ειμαστε πολυ κοντα

    6. ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3% ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

    7. Ρε με ποιο δικαίωμα απονομημοποιουν τα εθνικά μας συμφέροντα..Ρε τα κεφάλια τους στα αρχαία χρόνια αν δήλωναν κάτι τέτοιο θα Χαν ήδη φύγει απ’ την ηλίθια θέση τους

    8. POU ISE GERO TOU MORGIA NA TOUS PARIS OLOUS TOUS POLIKITOUS STO KINIGI…GIATI OPIOS KINIGISI TOUS POLITIKOUS AFTOMATA KINIGAI TOUS LATHROISBOLIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9. ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

      Αθώους κήρυξε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον Σταύρο Ψυχάρη και τα 10 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Alpha Bank οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες σχετικά με τη χορήγηση δανείων στον ΔΟΛ χωρίς τις κατάλληλες εγγυήσεις.
      Συνολικά τα δάνεια ανέρχονταν στο ποσό των 44,7 εκ ευρώ.

      Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    10. Εκει καταντησαμε,αντι να εχουν φανταρους τα στρατοπεδα,θα εχουν λαθροπιθηκους,που θα τρωνε τον δικο μας κοπο.

      1. Σιγά που έχεις δουλέψει, φασιστάκο, για να έχεις “κοπιάσει” κιόλας. Μια ζωή στο payroll των μυστικών υπηρεσιών. Τώρα που τού κόπηκε η χρηματοδότηση του χοντρού κλαψουρίζεις, γιατί κόπηκε κι η δική σου. Μαζί με τα ταξικά μας αδέρφια θα σας εκτελέσουμε όλους.

        1. Εσύ όμως από ποιον πληρώνεσαι….δεν μας είπες…έλα βάλτο στη φόρα….βγαλτο ρε..

        2. Ελα παρε φορα με την οπισθεν να μας κλασεις το δεξι μαλεα πσιλε και αχαρε.

    11. Για αυτό και η Χ.Α υπέβαλε μήνυση κατά Μητσοτάκη, Χρυσοχοϊδη, Παναγιωτόπουλου για παράβαση καθήκοντος και μη εφαρμογή των νόμων.
      Η μήνυση θα περάσει από τη Βουλή.

    12. στα Ελληνικα στρατοπεδα δεν θεωρησαι κατασκοπος αν αρχιζεις και βγαζεις φωτογραφιες απο μεσα?

    13. απου που κι ως που επιτρεπεται η οργανωση στρατου λαθροεισβολεων στα Ελληνικα στρατοπεδα?

    14. Μα αυτή είναι η περηφάνια του Έλληνα …η λογική της τρουμπας …..ας μας πηδάει ο στόλος τις μαναδες κ τις αδερφές ..τους έκανε κ ταινία η χούντα η ο Γκλιξμπουργκ ??καλώς ήρθε το δολλάριο??και κυνηγάμε κάνα γύφτο επειδή έκλεψε καμία κότα..στην πηγαδα όλοι ρε!!!

      1. Κουμουνι, τον Βελουχιώτη τον λέγαν και Σουλτάνα το ξέρεις ε;; Σου αρέσει και σένα να σε γρασαρουν;;Ο Στόλος τη δική σου μάνα και αδελφή πηδαγε, τις βουνοτρυπιδες του ΚΚΕ, όχι τις Ελληνίδες. Στα γουρούνια μου αρέσει να τα ταιζω κρέας κονσερβοκουταδων της κουκουεδιας, λέω να σε δώσω και σένα, αφού σε γλεντήσω πρώτα με την ξιφολόγχη μου.

      2. Πηγαινε να βρεις τον θειο σου τον Κιμ κι αν δεν σου αρεσει η ζωη εκει μπορεις να κανεις απεργιες, να σπασεις καταστηματα, να κανεις διαδηλωσεις ,να εκφρασεις δημοκρατικα την αποψη σου και να αλλαξεις το κατεστημενο συγγενης ειστε θα σε καταλαβει, οχι οπως εδω στη αμερικανοδουλη φασιστικη ελλαδιτσα!
        Αν δεν τα καταφερεις δε πειραζει σε περιμενει ο πατερουλης σου ο Σταλιν με ανοιχτες αγκαλες!

    Comments are closed.