ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mesologgi-pilotos-aeroplano-500

    Εντοπίστηκε νεκρός πριν από λίγο από τη Μονάδα Υποβρύχιων Απόστολων του Λιμενικού ο πιλότος  του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ευήνου και Μεσολογγίου.  Ο άτυχος πιλότος βρέθηκε στη θέση του, εντός του αεροσκάφους, κάτι που δείχνει πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

    Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κεφαλά, του οποίου το μονοκινητήριο κατέπεσε την περασμένη Τετάρτη
    στην περιοχή της Καβουρότρυπας, στον Πατραϊκό Κόλπο. Για τέταρτη μέρα σήμερα ισχυρές δυνάμεις σε ξηρά και θάλασσα έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εντοπιστεί.

    Οι δύτες εντόπισαν το αεροσκάφος σε βάθος πενήντα μέτρων, πολυ κοντά στο σημείο που είχε υποδείξει απο την αρχή ο αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης του αεροσκάφους.

    Ο Παναγιώτης Κεφάλας εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Το αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιούσε πτήση από το Μεσολόγγι προς την Πάτρα και όπως ανέφερε ένας ψαράς στο λιμενικό, έχασε απότομα ύψος, προσέκρουσε στη θάλασσα και βυθίστηκε τάχιστα.

     Με πληροφορίες: nafpaktianews.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Καλό παράδεισο αδερφέ. Για τους τύπους όμως το αεροπλάνο το εντόπισε το Υ/Γ ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΉΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΩΡΌ ΤΟΥ ΆΤΥΧΟΥ ΠΙΛΌΤΟΥ ΟΙ ΔΎΤΕΣ.

    2. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του…ένας Έλληνας λιγότερος ενώ οι λαθρο αυξάνονται σαν τα ποντίκια!

    Comments are closed.