ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ – ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ! “ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ”

    Κοινοποίηση:
    polemos

    Με αντίποινα προειδοποιεί την Ουάσιγκτον η Μόσχα, αν συνεχίσει να αποχωρεί μονομερώς από συμφωνίες, μετά την ανακοίνωση Τραμπ περί αποχώρησης των ΗΠΑ από τη συμφωνία με τη Ρωσία για τα πυρηνικά.

     

    Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, εάν οι ΗΠΑ συνεχίζουν να αποχωρούν μονομερώς από συμφωνίες, τότε η Ρωσία θα λάβει σειρά μέτρων σε αντίποινα, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών.

    Ο Ριάμπκοφ τόνισε ότι η Μόσχα έχει θορυβηθεί από τις αμερικανικές «προσπάθειες εκβιασμού» προσθέτοντας ωστόσο ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να προτάσσει το διάλογο για την επίλυση διαφωνιών που αφορούν την εν λόγω Συνθήκη.

    Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Μόσχα καταδικάζει τις πρόσφατες αμερικανικές προσπάθειες να πιεστεί η Ρωσία να κάνει παραχωρήσεις.

    Η συνθήκη υπογράφηκε το 1987 από την ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ, η οποία προέβλεπε την εξάλειψη των πυρηνικών και συμβατικών πυραύλων και των εκτοξευτών τους με εύρος 500-1000 km (310-620 mi) και 1.000-5.500 km (620-3.420 mi).

    Σχολιάζοντας την απόφασή του, ο Τραμπ ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αναπτύξουν τον στρατιωτικό εξοπλισμό τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: