ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

    Κοινοποίηση:
    2

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα κληθούν σε νέες απολογίες οι δύο κατηγορούμενοι καθώς στην κατά αντιπαράσταση εξέταση ο ένας τα έριχνε στον άλλον. Αν δεν μιλούσαμε για μία τραγωδία τότε θα λέγαμε ότι οι υπάρχουσες απολογίες ήταν μια φαρσοκωμωδία.

    Στη βάση του σίδερου βρέθηκε αποτύπωμα από την  παλάμη του 19χρονου Αλβανού.  Είναι διαφορετικό το αποτύπωμα και διαφορετικό το dna.   Πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα ευρήματα. Πρέπει επίσης να γίνει και αυτοψία του χώρου και να υποδείξουν την αλήθεια.

    Έχουν κλείσει αισίως 48 ώρες στις φυλακές των Γρεβενών. Σήμερα τον 21χρονο Ροδίτη τον επισκέφτηκε ο πατέρας του. Κρατούνται στο χώρο του διοικητηρίου σε ξεχωριστά κελιά μακριά από τις πτέρυγες. Είναι το πρωτόκολλο που κρατείται με καινούριους κρατούμενους.

    Η υγεία του 19χρονου είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μην χασει τον τσογλανο το βλασταρη του ο μπαμπας του γυφτοτουρκοσπορου Ροδιτη εχεις να ριξεις πολλα φραγγα για την καλοπεραση του γιου δολοφονου στιν στενη καριολη…..

    2. μπράβο, ωραία νέα για την υγεία του 19χρονου. Επιτέλους άρχισε να του κλείνει η σούφρα

    Comments are closed.