ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ – ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ [BINTEO]

    Κοινοποίηση:
    gouroun

    Μυρίζει μπαρούτι! Φόβοι για σοβαρότατα επεισόδια κατά των συμπατριωτών μας!

    Σύμφωνα με το mknews.eu που επικαλείται αλβανικό δημοσίευμα πριν από λίγη ώρα,  εκατοντάδες Αλβανοί εθνικιστές  έχουν δηλώσει ότι «θα υλοποιήσουν πορεία με κατεύθυνση προς τους Βουλιαράτες, με ανοικτό το ενδεχόμενο επεισοδίων τις επόμενες ώρες.

    Όπως θα δείτε και εσείς στα παρακάτω βίντεο οι Αλβανοί εθνικιστές βαστούν τη σημαία των ΗΠΑ, ενώ λίγα άτομα φαίνεται να φέρουν σύμβολα του UCK και της “Μεγάλης Αλβανίας”.

    Προς αποφυγή επεισοδίων έχουν κινητοποιηθεί όλες οι δυνάμεις της χώρας στο Αργυρόκαστρο.

    «Οι RENEA έχουν περικυκλώσει τους Βουλιαράτες και παίρνουν δραστικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων», λέει ο γαμπρός του Κ.Κατσίφα, μεταφέροντας ένα κλίμα τρομοκρατίας από την περιοχή.

    Ενώ ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που τους επετράπη η διέλευση των συνόρων της Κακαβιάς από τις αλβανικές αρχές είναι τουλάχιστον 80 άτομα.

    Εκατοντάδες μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Κουκέζι υλοποιούν αυτήν την ώρα την είσοδο τους με κάθε μέσο στο Αργυρόκαστρο για να μεταβούν έξω από το ελληνικό προξενείο και να διαμαρτυρηθούν για τους 7 Αλβανούς πολίτες, οι οποίοι κατά τους ίδιους και την προπαγάνδα των τοπικών ΜΜΕ, «δολοφονήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες στην Ελλάδα”.

    Με τις κόκκινες σημαίες και τον ήχο του τραγουδιού «Αλβανία η μητέρα μου”, οι Αλβανοί εθνικιστές φωνάζουν μπροστά σε κεντρικό σημείο της πόλης προκαλώντας τους Έλληνες διπλωμάτες.

    «Σήμερα συμμετέχουμε σε αυτή τη διαμαρτυρία για να υπενθυμίσουμε ότι Αλβανοί υπήκοοι δολοφονήθηκαν στην Ελλάδα αδίκως ενώ ήταν αθώοι», δήλωσε ένας από τους εθνικιστές διαδηλωτές.

    Η παρουσία των σκληρών Αλβανών εθνικιστών στο Αργυρόκαστρο με την ανοχή του Ράμα αποτελεί μέγα κίνδυνο για τους Έλληνες εκδρομείς που κατέφθασαν στους Βουλιαράτες για το 40ημερο μνημόσυνο προς τιμήν του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε άνανδρα από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις RENEA.

    Να θυμίσουμε ότι όπως αναφέρουν και οι πληροφορίες εδώ και ημέρες ο αλβανικός τύπος κατηγορεί την Ελλάδα και τους Έλληνες για κάθε φόνο Αλβανού στην χώρα μας καλλιεργώντας ανθελληνικό μένος.

    Φυσικά, ο Τσίπρας και η διπλωματία της χώρας παραμένει αμέτοχοι εδώ και αρκετό καιρό όπως και σήμερα που διατρέχουν κίνδυνο Έλληνες πατριώτες που πήγαν να τιμήσουν τον ήρωα Κατσίφα.

    Δείτε τα βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ο/Η Ο Σκεντέρμπεης ήταν Έλληνας Τουρκαλβανέ δεν θα γίνεις ποτέ άνθρωπος λέει:

      Ελλάδα 1000 – Αλβανία 0
      Ούτε για 3ης κλάσης μαφιόζοι δεν κάνουν οι τηγανοκεφαλοι μπουχέσες..Από τότε που τους άφησαν οι πολιτικοί προδότες και τα λαμόγια να μπούν να βγάλουν λεφτά σήκωσαν κεφάλι και πάντα το τηγανισμένο τους εγκεφαλικό κύτταρο κάνει ότι μπορεί να γίνει ο καλυτερώτερος ανθέλληνας, γιατί τα ζωώδη ένστικτα του πάντα ζήλευαν και θέλαν να αρπάξουν οτιδήποτε Ελληνικό, όπως κάνουν με τις αμέτρητες ληστείες και εγκλήματα όλα αυτά τα χρόνια κάτι ήξερε ο Χότζα πού τούς είχε σε σταύλους και με τον βούρδουλα… αλάργα μην ξυπνήσει ο Έλληνας θα τους στοιβάζει τα κεφάλια σαν πυραμίδες τους ισλαμοπίθηκους που πήγαν και στην Συρία να σφάζουν αθώους για να λεϊλατουν της περιουσίας τους..όχι ο Ερντογάν ούτε Αμερική ούτε κανείς θα τους σώσει τους καμμένους…

    2. Οταμ ρε κολομουσουλμανοι αλβανοι εμεις κοιμομασταν σε σπιτια. Εσεις κατουρουσατε ακομη στα χωραφια

    3. Μαγκες. Απλα πραγματα. απομακρυνετε ολους τους λιγουρηδεςαλβανους απο την ζωη σας, μην ψωνιζετε απο ταμ αγαζια τους, μην τους καλειτε για δουλιες, χορτα, μπογιατζηδες, μην τους κανετε παρεα, αφηστε τους να γυρισουν πισω στον παραδεισο τους, Θυμαστε το πιο συντομο ανεκδοτο, ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.

    4. Απελαση τωρα στους Αλβανους κατσαπλιαδες κακοποιους και δολοφονους απο την Ελλαδα.Εντυ Ραμα γαμω την μανα σου πουστη κατσαπλια.Μονο οι Ελληνες ξερουμε να πηδαμε τις μαναδες και τις κορες των Αλβανων.

    5. Ειδαμε τις Αμερικανικες σημαιες…και κλασαμε mcdonalds Αλβανε….

    6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΡΕ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
      ΑΙΝΤΕEEEEEEEEEEEEEEEEE ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ/ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΑ Π[ΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ….
      ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΡΕEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    7. Θα σε αρχησουμε στην σφαλιαρα Αλβανε και θα σταματησουμε καπου στο βορειο πολο……

    8. Πωωω ειδαμε τις Αμερικανικες σημαιες και κλασαμε τωρα…πωωω φοβαμαι τους Αμερικανους ….πωωω λες να ερθει ο Rockefeller να μας δειρει?…δεν ξερω καν ποιος ειναι…..λες να ειναι κανενας μπαμπουλας…?Πωωωω κλασαμε σαλαμι σου λεω…Αλβανε…

    9. Eλα αφεντικοοο Αμερικανο….Εδω Αλμπανο….τι να κανω.?…Ρωμιο δινει ξυλο….μισο τηλεφωνω Jer usa lem να μαθω….ελα Rothschild ακουει….ακουει….Ελα….δεν ακουγεσαι καλα…εχει χιονι το ακουστικο ξανα δωσε γραμμη….

    10. ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ…ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ…

    11. Ρε σκεπαρνι αλβανε θα τρως ξυλο απο την ιερουσαλημ μεχρι την νεα υορκη….και χαμπαρι δεν θα ξες τι εγινε….

    12. Τις Αμερικανικες σημαιες γιατι τις εχουν για να φοβηθουμε τους Αμερικανους η τους Εβραιους? Πλακα εχουν….του Ρωμιου η τρελα μαλακες δεν συγκρινεται με κανεναν….

    13. Ωχ,βλέπω οι αγριεμένοι Αλβανοί να κοπανάνε πάλι Έλληνες και άμα λάχει να καθαρίσουν και κάποιοι οι οποίοι απλά θα τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.Κοινώς παπαριές.Και κάπου εκεί εμφανίζονται οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι της αστυνομίας να τσαμπουκαλεύονται στους εργοδότες τους και οι κομάντος του στρατού να λένε ότι δε μασάνε και παίρνουν την αλμπανία σε μία ώρα και καλά στα λόγια.Και μέτά πήγαν όλλι μαζί πάτησαν το pin πήραν το μηνιάτικο και τα αναδρομικά μουαχαχα

    14. Απο την στιγμή που ψηφίζετε τόσα χρόνια όλους αυτούς τους προδότες της Ελλάδος,
      και απο την στιγμή που συνεχίζετε να είστε κοτούλες,
      καλά και σας κάνουν !!
      και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, τα καλύτερα έρχονται……

    15. Όταν οι ελληνόφωνοι ραγιάδες μάθουν να μην ψηφίζουν προδότες τότε κάτι μπορ’ει ν’ αλλάξει.
      Ξεβράκωτα ισλαμοπιθήκια όπως οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί θέλουν απροκάλυπτα εδάφημας και εμείς είμαστε φραπεδιά και καναπεδιά.

    16. Γιατί δεν τούς λέει κάποιος για τούς εκατοντάδες αθώους Έλληνες που δολοφονηθηκαν από τούς αλβανούς σε ληστείες σε βιασμούς κλπ.

    17. Άλλος για να τη βγάλει φτηνά παίρνει αλβανο εργάτη. Άλλος για να πηδήξει βρίσκει αλβανιδα γκόμενα. Αυτοί για να μας πηδήξουν δουλεύουν φτηνά και πάνε με όλους. Στο τέλος όταν έχουν πάρει κεφάλι και έχουν την εμπιστοσύνη των ηλίθιων ελληνόφωνων (διότι αυτοί που τους έβαλαν στη ζωή μας για προσωπικό όφελος δεν είναι Έλληνες), θα μας φάνε από μέσα. Καλά να πάθουμε. Ψήφισαν τα ζώα ένα μπολσεβίκο που είχε στο πρόγραμμά του την παράδοση της Μακεδονίας και τώρα δήθεν τους ενοχλεί τους ψηφοφόρουςτοβοτι έκανε πράξη αυτό που έλεγε. Ετοιμάζονται οι ίδιοι ηλίθιοι να ψηφίζουν τον άλλο που μοίραζε φόρμες στους λαθροταλιμπάν και ψήφισε το δήθεν δεξιό κόμμα για το τζαμί. Ηλίθιος λαός ντροπή των προγόνων μας.

    Comments are closed.