ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΣΚΟΠΙΑΝΑ Μ.Μ.Ε: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ – ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; – ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ξεκίνησε η συνεδρίαση θρίλερ στα Σκόπια για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Η συζήτηση ήταν να ξεκινήσει στις 12 αλλά μετατέθηκε και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι με τους περισσότερους βουλευτές να βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο όπως και ο πρωθυπουργός της χώρας, Ζόραν Ζάεφ και υπάρχει μια περίεργη αναμονή.

    Το μαγικό αριθμό των 80 βουλευτών που συμπληρώνουν την αναγκαία πλειοψηφία των 2/3 για τις συνταγματικές τροποποιήσεις φέρεται να εξασφάλισε ο Ζόραν Ζάεφ.

    Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο “1TV” της ΠΓΔΜ επικαλούμενο κοινοβουλευτικές πηγές.

    Σημειώνει δε ότι ανοίγει έτσι ο δρόμος για την αλλαγή του ονόματος της χώρας, όπως προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών και για την ένταξή της σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

    Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να ξεκινήσει από στιγμή σε στιγμή για την πρόταση του κυβερνητικού στρατοπέδου για τις τροποποιήσεις του Συντάγματος, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα διεξαχθεί σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία ή θα μετατεθεί για την ερχόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως την Τρίτη.

    Όπως δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Φερίντ Μούχιτς σε άλλο δίκτυο, στο “A1on”, «εάν γίνει σήμερα η ψηφοφορία, σημαίνει ότι είναι διασφαλισμένη η πλειοψηφία των δύο τρίτων, σε αντίθετη περίπτωση όχι. Η προθεσμία είναι κάπου μέχρι την Τετάρτη, αλλά νομίζω ότι θα πετύχει σήμερα». Χαρακτήρισε δε την άφιξη Αμερικανών αξιωματούχων στη χώρα προφανή πίεση για να επιτύχει η συμφωνία.

    Καταγγελίες για χρηματισμό αντιπολιτευόμενων βουλευτών

    Νωρίτερα σήμερα τουλάχιστον δύο βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλαν απόπειρα δωροδοκίας από την κυβέρνηση, ώστε να ψηφίσουν σήμερα υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης, αλλά και έμμεσες απειλές από τη Δικαιοσύνη με σκοπό τον εξαναγκασμό προς την ίδια κατεύθυνση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Θα φύγει νύχτα….τρέχοντας…

      Ο χρόνος του χεσμένου παιδοβούβαλου …είναι λίγος.

      Τα επόμενα που έρχονται πρέπει να μας απασχολούν……μετά,…..?
      Τι θα μας έχουν αφήσει……αστάθεια…..πόλεμος,?

    2. Στα τέτοια μας κι αν περάσει ή μή απ τη γυφτοσκοπιανή βουλή, εμεις τι κάνουμε? ο λαός εννοώ οχι οι προδοτοκοπρίτες ανθέλληνες πολιτικοί, θα ξυπνήσουμε και σηκωθούμε απο καναπέδες σμαρτοκινητά κι εντερνετ επι τέλους για να δείξουμε τι αξίζουμε κι αν πρέπει να φερουμε το ονομα Ελληνες? Νισάφι πιά αμμάν με τη μαλάκυνση που μας δέρνει.Υπάρχουν και όρια!

    Comments are closed.