ΕΚΡΙΘΗ ΕΝΟΧΟΣ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΚΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΟΓΚΙ. ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟ’ ΧΑΣΕ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    pakia1

    Συνελήφθη τελικά με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία, ο αστυνομικός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και τεμαχισμού του ενός αυτιού του, από σπείρα λαθρεμπόρων Πακιστανών, που δήθεν τους εξεβίαζε και μετά τους έκλεψε, μαζί με συνεργούς του. 

    ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

    mpatsos2

    Γύρω στις 3 τα ξημερώματα είδε τους Πακιστανούς να κάνουν λαθρεμπόριο τσιγάρων και τότε, αν και εκτός υπηρεσίας, αποφάσισε να τους ακολουθήσει, χωρίς μάλιστα να ειδοποιήσει κανέναν. Μάλιστα, εισέβαλε και στο διαμέρισμά τους στο δεύτερο και τελευταίο όροφο της μονοκατοικίας και αποπειράθηκε να τους ληστέψει, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι οι Πακιστανοί. Όμως λόγω της αριθμητικής υπεροχής τους, έκαναν ασήκωτο τον αστυνομικό που δηλώνει και «μποξέρ», αφού τον ακινητοποίησαν τον έδεσαν σε μια καρέκλα και άρχισαν τα βασανιστήρια, με αποτέλεσμα να του κόψουν για «τιμωρία» και ένα κομμάτι απ’ το αφτί του.

    Για καλή του τύχη όμως ένας πολίτης κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας ότι από διαμέρισμα στην περιοχή της Νίκαιας ακούγεται φασαρία. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο έδωσαν μάχη με μεγάλη ομάδα Πακιστανών μεταναστών που φαίνεται ότι εμπλέκονται σε διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και στη συνέχεια εντόπισαν έναν συνάδελφό τους αστυνομικό δεμένο και άσχημα χτυπημένο.

    Οι δράστες του είχαν κόψει ένα κομμάτι από το αυτί του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Σίγουρα του κάνανε και την άλλη δουλεια. Μετά απο αυτό θα βοτανιζει κήπους! Τελικά υπάρχει μπατσακος που δεν ειναι διεφθαρμένος;

    2. Στην περίπτωση του βασανισμού…. του Ζακ την ώρα ληστείας, όλοι οι αλληλέγγυοι και τα ΜΜΕ κατακλυσαν τους δρόμους και τα ενημερωτικά δελτία υπέρ του. Θα γίνει κάτι αντίστοιχο για τον δίωρο βασανισμό του “μπάτσου”? Τι γλυκό?

    3. Λαμόγιο ο μπάτσος είχε και συνεργούς .Λήστεψαν τα λαθραία και έφυγαν.Δεν τα πήραν όλα και γύρισε μόνος να πάρει τα υπόλοιπα .Και έγινε ότι έγινε.

    4. ΒΛΑΝΤ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!
      ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΚΟΛΗΤΕ?

          1. Ακόμα και η καλησπέρα σε ΕΝΩΧΛΕΙ ρε κανιβαλε Μπίλη… βρίζεις γιατί δεν έχεις επηχηρηματα σε αντίθεση με μένα που έχω αποδείξει πολλά…και ξέρεις τι λέει μια παροιμία…όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Η καλησπέρα μου άκυρη σε εσένα..

    5. Για να πούμε και την πικρή αλήθεια όταν έστω και ένας Έλληνας πεινάει είναι ανόητο να κοιτάμε για το τι θα κάνουν τα βρωμερά πακι . Μέχρι ακόμα και ο τελευταίος Έλληνας να έχει τα πάντα και να μη του λείπει τίποτε η μόνη θέση που θα έχουν στην Ελλάδα θα είναι σαν σκλάβοι να δουλεύουν σε τίποτε ορυχεία αυτό μπορεί να δώσει η Ελλάδα τέλος.

    6. Αν οντως ηταν ετςι τα πραγματα οπως τα λενε οι Πακιστανοί. Καλα εκαναν και τον έπιασαν. Γιατι ομως δεν ειδοποίησαν την αςτυνομια να τον συλλάβουν;;; Γιατι επρεπε να τον βασανίσουν;;; Αρα εχουν δολοφονικά ένστικτα. Αληθεια, γιατι τους φέρνουν εδω τους Πακιστανους;;; Για να κανουν λαθρεμπόριο τσιγάρων, ναρκωτικών, γυναικών κλπ;;;; Αυτοι ειναι οι κακόμοιροι ….μεταναςτες;;;..Και αν καποιος πει πως δεν εχουμε δουλειές, τι να κανουν, η απάντηση ειναι απλή. Να μην ερχοναται. Αλλα στο Πακιστάν δεν μπορούν να τα κανουν αυτα, θα ρους λιντσάρουν. Ενω εδω μπορούν να κανουν οτι θελουν.

    7. Έκλεψε τους Πακιστανούς ! Τι ρε ; Τα…κλεμμένα ; Σε αυτή την χώρα έχει ανατραπεί η κοινή λογική.

    8. Πολυ ξεψαρωσαν τα πακια…
      Στη Θεσ/νικη παντως…(μετα και τα σουτια που εφαγε ενας βρωμιαρης απο εναν παληκαρο που πηγε να ληστεψει μερα μεσημερι) καθονται σουζα!

    9. Ναι ειναι ρεμαλια και βρωμεροι οι λαθροπακηδες και ολοι οι ισλαμολεμουριοι που εχουν πλακωσει εδω,αλλα σ’αυτη την περιπτωση μεγαλυτερη λερα ειναι ομπατσος (γιατι αυτος ειναι μπατσος κι οχι αστυνομικος) που δεν τιμησε ουτε τη στολη του ουτε τη χωρα του.Αν ηταν σωστος επρεπε επιτοπου να ειδοποιησει την υπηρεσια του,να ερθουν ενισχυσεις και να γινει σωστη και οργανωμενη δουλεια.Οπως εκανε ενας εκτος υπηρεσιας αστυνομικος στη Θεσσαλονικη πριν λιγες ημερες που ειδε ενα αυτοκινητο γεματο λαθρομεταναστες,και ενω το ακολουθουσε ειδοποιησε και τους πιασανε.Βρωμερος λαδομπατσος ηταν ο οποιος μπορει και να τα’χε κανει πλακακια και να πουλαγε νταβατζιλικι στα πακια και πηγε να τους παρει ολη την εισπραξη αντι τα συμφωνημενα μονο.

    10. Κατ’ αρχάς δεν υπάρχει αστυνομικός εκτός υπηρεσίας!!! Ο αστυνομικός είναι όλες τις ώρες αστυνομικός!!!
      Επίσης εγώ να δεχθώ ότι ο συγκεκριμένος είναι “λέρα”…τα πάκια δεν θα πάνε μέσα για λαθρεμπορία
      τσιγάρων που επισύρει και κάτι τρελές ποινές?? Πολύ δε περισσότερο για βασανισμό και προσπάθεια αφαίρεσης του πολυτιμότερου αγαθού?? της ίδιας της ζωής καθώς και αντίστασης κατά της αρχής αφού την έπεσαν στους Δίας???
      Τελικά μήπως όντως είμαστε 3ης κατηγορίας πολίτες στην ίδια μας τη χώρα????

    11. Πήρε αυτό που του άξιζε ο βρωμόμπατσος!!!οποιος μπερδεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!!αγιο είχε που ειδοποίησε την αστυνομία ο γείτονας γιατί θα τον τεμάχισαν και θα τον τρώγανε….

    12. και κλεφτης να ητανε θα πρεπει να συληφθουν και τα πιθικια για την ιδια δουλεια και για βιαιοπραγια εδω το ξεχνανε? να βρασω τους νομους και την κυβερνηση αλλα απο ηλιθιους που παιζουν τον κυβερνητικο ρολο τι να περιμενει κανεις. ελληνες πρεπει να εφαρμοσουμε τον νομο των λαθραιων . συλαμβανουμε καποιον να κλεβει το σπιτι μας? κατ ευθειαν κοψιμο το χερι ετσι λεει ο νομος τους δεν το λεω εγω .αυτα στην πατριδα τους δεν θα τα εκαναν αλλα εδω βρηκαν τον παραδεισο χωρις συνεπειες οσο για τον αλλο και να λεει την αληθεια ποιος θα τον πιστεψει ? κανεις τους επειδη ειναι ελληνας

    13. Συμφωνα με το Ελληνικο Συνταγμα τα βασανιστηρια απαγορευονται.Η μονο επιτρεπονται να τα δεχονται οι Ελληνες απο λαθρομεταναστες??

    14. Είναι σαφείς οι εντολές της ‘περιούσιας’ σκατοφάρας…Μπασταρδέψτε, εξοντώστε, ρημάξτε τους Έλληνες. Τα λαθρομουσλίμια είναι ο δούρειος ίππος τους και οι αλήτες πολιτικάντηδες οι πληρωμένοι Εφιάλτες.

      1. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

    15. Εγώ θα χαρώ να κόψουμε το αυτί αυτουνού που τους έφερε εδώ.

      1. Τι σε πειράζουν βρε οι ανθρωποι….πατριδα ψάχνουν κρίμα ειναι,εξάλλου ο αστυνομικός πηγε να τους κλέψει,καλα τον έκαναν!!

        1. Μαράκι, οι Πακιστανοί έχουν πατρίδα το Πακιστάν, γι’ αυτό και τους λένε Πακιστανούς. Δεν ψάχνουν για πατρίδα. Η πατρίδα τους είναι μια χαρά και δεν έχουν πόλεμο. Έρχονται για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά σαν και το Πακιστάν είναι δεκάδες χώρες που οι πολίτες τους ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον. Αν έρθουν και όλοι αυτοί στην Ελλάδα τότε θα ξεπεράσουμε σε πληθυσμό την Ινδία και την Κίνα. Εξ άλλου έχουμε και εμείς Έλληνες που ψάχνουν στα ξένα για ένα καλύτερο μέλλον, οπότε αν θέλεις να λυπηθείς κάποιον τότε λυπήσου τους Έλληνες και άσε τους Πακιστανούς.

          1. Ολους τους μετανάστες λυπάμαι,αλλα ειδικα αυτούς του πακιστανους που η μοίρα τους έφερε σε μια χριστιανική ευρωπαϊκή χώρα ,με αλλα ήθη και έθιμα απο τα δικα τους και οι καημενουληδες δεν μπορούν να προσαρμοστούν ευκολα!!

            1. Μαράκι
              Η δικη μας η κακια μοίρα έφερε στην Ελλαδα η γέννησε, αν και δεν πιςτευω να εισαι α Ελληνίδα, ανθρωπους σαν κι εςενα, αν θεωρείς πως εισαι άνθρωπος, γιατι εγω σε θεωρω απάνθρωπο τέρας, οπως ολους τους αριςτερους που το παίζουν ανθρωπιστές και δεν ειναι τιποτα αλλο απο δουλέμποροι. Απάνθρωποι δουλέμποροι που διακινούν ανθρωπους, λες και ειναι ζωα. Αν θέλεις να βοηθηθούν αυτοι οι ανθρωποι να φωνάζεις κι εσυ μαζι μας να βοηθηθούν στις πατρίδες τους. Οχι στην δικη μας,. Μεσα στο σπιτι μου (πατριδα μου) οι ανθρωποι αυτοι ειναι εχθροί. Καταλαβετε το πριν ειναι αργα για ολους μας.

    16. αυτο δεν ειναι αυτοδικια απο πλευρας μαρξιστοισλαμιστων????
      αρα και εμεις θα βασανιζουμε τους αριστεροισλαμιστες ληστες οταν πεφτουν στα χερια μας

    17. Τρεις το πρωί μέσα στο σκοτάδι,εκτός Υπηρεσίας,μόνος,με πολιτικά εισβάλεις σε άντρο που διαμένουν πάνω από 10 Πακιστανοί προκειμένου να τους ελέγξεις για λαθρεμπορία τσιγάρων.
      Ή ηλίθιος είσαι ή κάτι άλλο συμβαίνει.
      Πάντως εγώ δε νομίζω πως είναι ηλίθιος ο αστυνομικός.Να νοιώθει τυχερός που την έβγαλε μόνο με ένα κομμένο αυτί.

    18. Κανονικά πρέπει να κάνει και αυτός μήνυση κατά των πάκι.

    19. Ας υποθέσουμε πως ήταν ληστής όπως ισχυρίζονται οι λαθροεισβολείς, με ποιο δικαίωμα τον βασάνισαν και τον ξυλοκόπησαν; Σε άλλες περιπτώσεις όταν ο ιδιοκτήτης είναι Έλληνας αν ξυλοκοπήσει τον ληστή που εισβάλλει στον χώρο του φυλακίζεται ο Έλληνας. Άρα γιατί κάνουν διακρίσεις τα τσογλάνια; Οι νόμοι υποτίθεται είναι ίσοι προς όλους. Πόσο πρέπει να γλείψουν ακόμα τα παπάρια των αλλοδαπών; Όχι μόνο τον χτύπησαν τον έδεσαν κιόλας, τον βασάνισαν και του κόψανε το αυτί. Ο λόγος τους είναι εναντίον του λόγου του, δεν έχουν αποδείξεις. Άντε γαμήσου παλιοκράτος σιχαμένοι φασίστες με τους Έλληνες!

      1. Ntina αν ο συγκεκριμενος αστυνομικος ηταν λερα και μπλεγμενος στο κυκλωμα ή πηγε να τους εκμεταλευτει επειδη καταλαβε οτι εβγαζαν χρηματα τα πακιστανια απ το λαθρεμποριο καπνου τοτε καλα να παθει…
        αλλο να λεμε οτι πηγε να τους βαλει φυλακη για λαθρεμποριο και αλλο οτι πηγε εκει να εκμεταλευτει την κατασταση…ΝΤΑΒΑΝΖΗΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

    Comments are closed.