ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ; ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    apopsi

    Την αποστολή ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Λιβύη, προκειμένου να συμμετάσχει στην διαδικασία ειρήνευσης της χώρας και εκπαίδευσης των νέων λιβυκών ενόπλων δυνάμεων, αποφάσισαν στην συνάντησή τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ηγέτης του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ.

    Eπίσης συμφωνήθηκε η συμμετοχή ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στην επιβολή εμπάργκο στη μεταφορά όπλων προς τη Λιβύη, με τον όρο όμως ότι θα συμμετάσχουν και άλλα μέλη κράτη της ΕΕ, καθώς πιθανότατα αυτή η στρατιωτική δομή  θα έρθει σε αντιπαράθεση με την Τουρκία.

    Σε ότι αφορά την σύνθεση των δυνάμεων, αυτή αφορά κυρίως στελέχη των ελληνικών ειδικών δυνάμεων, αλλά και του πυροβολικού και του Πολεμικού Ναυτικού.

    Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, καθώς δεν ήταν επίσημη η επίσκεψη, και διήρκησε 40 λεπτά, ο Χ.Χαφτάρ επίσης ενημέρωσε τον Ελληνα πρωθυπουργό για την κατάσταση στην Λιβύη και για τις επιδιώξεις του ενόψει της Διάσκεψης του Βερολίνου.

    Ο κ. Χαφτάρ ανέπτυξε αναλυτικά τον αντιπαραγωγικό ρόλο που διαδραματίζουν οι έξωθεν παρεμβάσεις στην χώρα του, στο στρατιωτικό αλλά και στο πολιτικό επίπεδο. Εκτίμησε ότι ο λιβυκός λαός θα πρέπει να αφεθεί να αποφασίσει για το μέλλον του μέσω μιας πανεθνικής συνέλευσης, χωρίς αποκλεισμός.

    Ο παρεμβατικός ρόλος της Τουρκίας

    Ο κ. Χαφτάρ κατήγγειλε ειδικότερα τον αρνητικό παρεμβατικό ρόλο της Τουρκίας και δήλωσε ότι αμφότερα τα μνημόνια Σάρατζ – Τουρκίας είναι άκυρα, επειδή αντιβαίνουν στο διεθνές δίκαιο αλλά και επειδή έχουν υπογραφεί από κυβέρνηση που δεν έχει την προς τούτο νομιμοποίηση.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη εξεύρεσης πολιτικής λύσης στην λιβυκή κρίση και παρότρυνε τον κ. Χαφτάρ να τηρήσει εποικοδομητική στάση στη Διάσκεψη του Βερολίνου. Υπογράμμισε ότι η κατάπαυση του πυρός είναι το αναγκαίο πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της ασφάλειας και την απομάκρυνση των μισθοφόρων, πράγμα που θα επιτρέψει την έναρξη της πολιτικής διαδικασίας επίλυσης.

    Άκυρο το μνημόνιο Ερντογάν-Σάρατζ
    Από την συζήτηση, η οποία κάλυψε σε βάθος όλα τα θέματα για το ευρύτερο περιβάλλον ασφαλείας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, συγκρατείται η ξεκάθαρη τοποθέτηση του κ. Χαφτάρ για την ακυρότητα του Μνημονίου Σάρατζ – Τουρκίας και η δέσμευσή του για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών με την Ελλάδα.

    Ζοζέπ Μπορέλ: Η ΕΕ πρέπει να είναι έτοιμη να στείλει στρατιώτες στη Λιβύη

    «Εάν υπάρξει κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να είναι έτοιμη να βοηθήσει στην εφαρμογή και παρακολούθηση της κατάπαυσης του πυρός, ενδεχομένως και με στρατιώτες, για παράδειγμα στο πλαίσιο κάποιας αποστολής της ΕΕ», δήλωσε ο ύπατος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξωτερική πολιτική Ζοζέπ Μπορέλ στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

    «Στην ειδική σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, κατέστη πολύ σαφές ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να το κάνει αυτό», πρόσθεσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, o oποίος ζήτησε επίσης να καταβληθούν περισσότερες προσπάθειες για την παρακολούθηση του εμπάργκο όπλων στη χώρα αυτή της Βόρειας Αφρικής. «Εμείς οι Ευρωπαίοι, έχουμε επιφορτιστεί από τα Ηνωμένα Έθνη να το εφαρμόσουμε. Στην πραγματικότητα, το εμπάργκο όπλων είναι αναποτελεσματικό, κανείς δεν ελέγχει εκεί οτιδήποτε», όπως είπε.

    Ακολούθησε το makeleio.gr στο facebook για να μαθαίνεις τα πάντα πρώτος

    Ο κ. Ζοζέπ Μπορέλ επέκρινε μεν την αυξανόμενη επιρροή της Τουρκίας και της Ρωσίας στη Λιβύη, πρόσθεσε όμως ότι «ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατάφεραν τουλάχιστον να προετοιμάσουν μια προσωρινή κατάπαυση του πυρός μεταξύ των εχθρικών μερών στη Λιβύη. Αυτή είναι μια δυνητικά καλή είδηση για τον λαό της Λιβύης, αλλά δεν είναι απαραίτητα η επιβεβαίωση της μεγάλης επιρροής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επομένως, είναι σημαντικό η διάσκεψη για τη Λιβύη στο Βερολίνο να προχωρήσει με αποφασιστικά βήματα σε αυτή τη διαδικασία», κατέληξε ο επικεφαλής διπλωμάτης της ΕΕ.

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    57 Σχόλια

    1. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ !!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ!!!!! ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΥΒΙΟΣ ????? ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ???? ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΥΧΘΗΤΩ ΘΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ????ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ ????ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΥΒΙΟΣ ΕΔΩ !!!!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ !!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΤΕ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ !!!!!

    2. Άν καί ο αυθεντικός Γρηγόριος έχει παραπλησίως τού ονόματός του τήν ένδοξη Ελληνική σημαία καί τό σημείο τού Τιμίου καί Ζωοποιού Σταυρού 🇬🇷☦️ ωστόσο δέν έχω παρά νά ευχαριστήσω θερμώς τόν εν Χριστώ αδελφό ‘ή αδελφή διότι προέβησαν εις αναδημοσίευση τού προχθεσινού σχολίου μου. Δραττόμενος τής ευκαιρίας θά ήθελα νά ζητήσω συγγνώμη καί συγχώρηση εκ τών αδελφών μου διότι, σύμβαινει κάποτε, ένεκα βιασύνης νά πράττω ορθογραφικά ‘ή καί συντακτικά λάθη. Διά τούτο έρχομαι νά διορθώσω τόν ……εαυτόν μου!!!!!! Εκεί όπου αναγράφεται «ψευδοθρησκίαι» τό ορθόν εστί «ψευδοθρησκεία» καί εκεί πού αναγράφεται «ανευλαβείς» τό ορθόν εστίν «αβλαβείς». Καί πάλι ευχαριστώ θερμώς διά τήν αναδημοσίευση.Ο Κύριος καί Θεός ημών Ιησούς Χριστός νά διαφυλάσσει οικογενειακώς τήν καλοπροαίρετη αυτήν ψυχούλα.

      1. Εάν πράγματι συμβαίνει τοιουτοτρόπως όπως τά αναφέρεις, τότε ζητώ ταπεινώς συγγνώμη, ανακαλώντας όλα αυτά πού έγραψα διά τό πρόσωπόν σου καί τά κατευθύνω πρός αυτόν τόν μπάσταρδο τού διαβόλου γέννα, ο οποίος χρησιμοποιώντας τό όνομα «άγγελος» γράφει ο αλήτης δαιμονοκρατούμενος ό,τι ασχημείας τού θέτει ο διδάσκαλός του διάβολος εις τό βοθρομυαλό του.Όποιο ρεμάλι κι’άν είναι,θά τόν εύρη η οργή Τού Θεού μου,δέν θά ξεφύγει μέ τίποτε τό κολοβό αυτό φίδι.

      2. Έχετε κουράσει, ασχολείται με κάτι άλλο, δεν είναι ιδιοκτησία σας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σας ανέχονται και επιτρέπουν και αυτό εκμεταλλεύεσαι. Δεν έχετε με τι να ασχολείται και γράφετε γενικότητες και αυτο αξιολογήσεις φιλοσοφίες. Δεν διάβασε ποτέ κάποιος κάτι δημιουργικό και χρήσιμο, είστε μόνος, πλήττετε, και θέλετε να βλέπετε τα γραπτά σας για να αισθάνεστε αξία και να δείξετε ότι υπάρχετε. Δεν διαβάζει κανείς κάτι που δεν διαθέτει ενδιαφέρον και δεν είναι γραμμένο με συνοχή και λογική. Σας βρίζει ο κόσμος, και ξανά σας έγινε έκκληση να μαζευτείτε και να μην ενοχλείται με την μοναξιά σας τους άλλους, που δεν πρόκειται να ασχοληθούν μαζί σας, αφού δεν έχει αξία, κανένα ενδιαφέρον, και κουράζετε καταναγκαστικά. Ούτε εργασία, ούτε μόρφωση, ούτε ανατροφή. Δεν έχουμε κάτι με τους άρρωστους, φαντασμένους, νάρκισσους, κομπλεξικούς, ανασφαλείς, απομονωμένους, και ηλίθιους στο φινάλε. Παρακαλείται η διαχείριση που σας ανέχεται να μην επιτρέπει κάποιον να επαναλαμβάνεται και να γράφει, 1,2,3,4,5,6,7 και όσα θέλει κατεβατά κείμενα για το εαυτό του σε ένα άρθρο. Δεν είναι ιδιοκτησία του.

    3. Ποιος στρατός στη Λιβύη. Πάτε καλά; Για τους μουσουλμάνους που σφάζονται μεταξύ τους;
      Ας στείλουμε στρατό να φιλάει χωριά με ορθόδοξους χριστιανούς στη Συρία, για να μη τους σφάζουν οι μουσουλμάνοι.

    4. αποψη μου…αυτο που γινεται στην λιβύη θα ειναι χειροτερο και απο τα ιμια αν σκεφτει κανεις οτι η τουρκία πιεζει να αποκτησει θαλασσια συνορα με την λιβυη..το οτι μας εχουν εκτος συνομιλιών και διαπραγματευσεων είναι ένα ακόμα δειγμα οτι στην ευρωπη δεν τους ενδιαφέρει η αποψη μας και στηρίζει τις απόψεις της τουρκιας γενικευμενα για την περιοχη…αν πεσει ο χαφταρ ειναι με μαθηματική ακρίβεια οτι πανε για defacto ενοποιηση συνόρων μεταξύ λιβύης και τουρκιας και φυσικά η ευρωπη θα κανει τα στραβα ματια μετα το εργο το ξερουμε θα μας πουν ότι εφόσον τα συνορα της τουρκιας εφαπτονται με τα συνορα της λιβύης τοτε το μισο αιγαιο ειναι τουρκια…και το κερασακι στην τουρτα πλεον η ελλάς και νότια των συνόρων της θα εχει επιβουλης….για μενα οσο ειναι καιρος ας βαλουμε μπρος την ευπ και ας ετοιμαζουμε επιλεκτους στρατιωτες απο τις εφεδρειες που εχουμε και ας κανουμε οτι και οι τουρκοι ασύμμετρο πόλεμο…οι τουρκια εχει παρα πολλα μετωπα ολοι κοιτανε την λιβυη εχουν ξεχασει τους κούρδους τους αρμενιους τους συριους…..αν μπορουμε να διαχειριστούμε αυτα τα μετωπα ευκολα θα ξεχασουμε τους τουρκους για πολλα χρονια…..

    5. Σιγα ρε στρατογκαβλοι τζι αι τζο Σε ενα πολεμο το αν θα πανε καποιοι παπαρηδες χοντροκολοι να πολεμησουν ειναι τριχα απο τα αρχιδια του γκοτζιλα Τα οπλα αεροπλανα και τα ηλεκτρονικα τους συστηματα μετρανε, Αν ειστε τοσο πολυ Ραμπο ο πολεμος ειναι μεσα στα συνορα της χωρας μας. Τοσα χρονια απο το 2010 γιουσουφακια ειστε και προσκυνατε μνημονια. Αιντε παρτε τα οπλα και καντε τον πολεμο σας. Ανταρτοπολεμο σε αυτους που μας ξεπουλησαν και ζουνε στις βιλες τα κοτερα και τα εξωτερικα.Αιντε δουλοι μεταναστες Ελληνες να σας δω!!

    6. ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ….

    7. Μην σκορπίσουμε τώρα….μπορούμε εύκολα να τους υποστηρίξουμε και ισχυρά …
      ΟΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
      ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ….ΟΛΟΙ
      ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ….ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    8. ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΑΙ ΣΤΙΝ ΛΙΒΥΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ……. ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝΝΟΥΣ ΑΡΧ…ΔΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΠΟΥΛΕΙΜΑΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΑΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ………………………………….

    9. Καλέστε εθελοντές για Λιβύη.

    10. Αν σταλει στρατος Να γινει στην Ελλαδα πολιτο φυλακη για να προστατεψει απο πιθανη εξεγερση των λαθρο υποκινουμενη απο τουρκια Δωστε οπλα στους Ελληνες Κυριε Ανθελληνομητσοτακη.Η Ελβετια ειναι μια Ειρηνικη χωρα και Εχει τα περισσοτερα οπλα ανα πολιτη στον κοσμο

    11. Φάτε χόρτο εσείς.

      Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις θα….συντομεύονται πλέον!!

      Οι Ισλαμοτουρκοι και οι αλβανόφαρες κατέκτησαν ήδη τη χώρα.

      Αλλά ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ! ! ! …: είσαι έτοιμος μαλάκα δημόσιε, πολιτικαρχες και λοιποί κομπιναδορο – τραπεζουπάλληλοι μαλακοτρίφτες να στείλετε τα παιδιά των ….άλλων να…θυσιαστούν για την πατρ…εεεεεε για τα τριοροφάκια και τις μιζούλες σας;;;;

      Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΕΙ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ! ! !

    12. ΑΝ ΣΤΑΛΘΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑΣ ΛΙΒΥΑΣ…….ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΤΑ ΕΔΩ……ΕΙΝΑΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΙΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!!……..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ‘ΚΛΕΙΣΟΥΝ’ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ Κ ‘ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ’…..
      ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!! ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ!!

      1. Α καλα δεν φτανει που εχουμε εδώ τον αλλον το Γρηγοριο εχουμε και εσενα…και οι δυο για το πουλμαν ειστε ρε , για το πουλμαν του Τακη Τσουκαλα!!!χαχαχαχα

      2. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΤΡΕΙΣ. ΕΥΓΕ…

    13. Έχουμε τον εχθρό μέσα στην χώρα μας. Αιμοβοροι δολοφόνοι μαχαιροβγαλτες λαθρομετανάστες. Καθημερινά σφάζονται μεταξύ τους, Θεσσαλονίκη σήμερα Λέσβος. Είναι έτοιμοι για σφαγή εναντίον μας. Ας έχουμε το νου μας. Πάντως να ξέρετε πως οι λαθραιοι τα κάνουν αυτά από άγνοια στηριζομενοι στην ανοχή που δείχνουμε. Καλύτερα μην δούνε τι σημαίνει Έλληνας εξεγερμένος.

    14. Ο ψευδοεθνάρχης καραμανλής (μετερχόμενος ψεύδη καί δολίους υποσχέσεις) εισήγαγε τήν Πατρίδα μου εις τήν μέγγενη καί πνευματική (έρημο) σαχάρα (Ευρώπη) καί οι υπόλοιποι μεταγενέστεροι οσφυοκάμπται, παρόμοιοι αυτού,διαχρονικώς διαιωνίζουν συνεχίζοντας καί επαυξάνοντας τήν δουλικότητα τής Πατρίδος μου.Υπακούοντες (προδόται όντες) ως άβουλα όντα, εις ό,τι διατάσσει η (γερμανόδουλη) ευρώπη, από τήν μία υπέρ τών ανοικτών συνόρων διά τήν Ελλάδα (κλειστά όμως διά τήν υπόλοιπον ευρώπη),πληρούντες τά νησιά (αλλά καί τήν μητροπολιτική Ελλάδα) μέ λαθροκανίβαλους, υποχρεώνοντες τούς υψηλόβαθμους στρατιωτικούς (άλλοι προδόται κι’αυτοί) νά καταστήσουν (‘ή ακριβέστερα καταντήσουν) τόν στρατό ημών φιλιππινέζας τών λαθροκανίβαλων (πρακτόρων τής τουρκιάς, αποδράντων εκ φυλακών, τζιχαντιστών καί άλλων εγκληματιών καί όσα υπόλοιπα κατακάθια καί ρεμάλια τής Γής ερχόμενα νά κοπροσκυλιάζουν, νά έχουν δωρεάν σίτιση, στέγαση,ιατρική περίθαλψη καί άνευ ουδεμίας υποχρεώσεως, έχοντες φιλιππινέζας νά τούς καθαρίζουν καί επιπλέον νά πληρώνοντε αδρά μηνιαίως).Οπότε,αυτό τό συνωμοσιακό συνοθύλευμα (ευρωπαίοι καί προδόται …….ελληνόφωνες!!!!!!) υποβαθμίζοντας ελεεινά τό Ελληνικό στράτευμα, έχοντας τελείως αφύλακτα τά σύνορα καί έχοντας κλείσει καί διαλύσει πολλά πρώην στρατόπεδα (ίνα διαμένει η γάγγραινα καί καρκίνος τού λαθρομεταναστευτικού), έχοντες ελάχιστους πλέον οπλίτας, οι προδόται πολιτικοί θά τούς στέλλουν ίνα υπερασπίζοντε άλλους λαούς ώστε νά καταντήση η Πατρίς μου τόσο ευάλωτη καί αδύναμη ώστε νά μήν δύναται νά ανταποκριθή εις μιά πολεμική σύρραξη ούτε καί μέ τούς σλαύους σκοπιανούς. Η προδοσία τής Αγιωτάτης Πίστεως εστίν ανένδεκτον ίνα μή επιφέρει καί τήν ακρώτατη προδοσία τής Πατρίδος. Θά ήτο αδιανόητο εκ τής συστάσεως τής πανούργας (γερμανοευρώπης) νά φανταστούμε εις ποίας δολίας παγίδας θά έρριπτον τήν πατρίδα μου. Πολλοί Αγιορείται, όπως καί οι μακαριστού,αρχιερεύς Αυγουστίνος Καντιώτης, ο π.Αθανάσιος Μυτιληναίος καί άλλοι γέροντες προέλεγων εις τάς ομιλίας των διά τάς επικείμενας παγίδας αυτών τών …….μορφωμένων !!!!!! διασκοτιστών ευρωπαίων, ότι θά μάς αφανίσουν τήν Πατρίδα ημών αυτοί οι ραδιούργοι καί δόλιοι. Ποίος όμως εκ τού λαού διέθετε υγειά αισθητήρια ακοής ίνα συλλαμβάνει τά μηνύματα εκ Θεού;;;;;

      1. ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ Η Μ@ΛΑΚΙΑ ΜΟΥΛΕ. ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.

        1. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ……ΤΡΑΒΑ ΨΗΦΑ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΠΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΕΘΝΑΡΧΗ ΣΟΥ

          1. Όσοι εκ τών οποίων ευρίσκοντε εμπλεκόμενοι εις τά δαιμονικά δύκτια τής μασωνίας (‘ή τών κλάδων καί προθαλάμων της) άλλοι τό ομολογούν ανοικτά καί αδιάντροπα, θεωρώντας το ως κατόρθωμα (συνήθως τών υψηλών βαθμών),ενώ άλλοι όμως τό κρατούν μυστικό φοβούμενοι ίνα μή εκτεθούν εις τό περιβάλλον των (εάν γνωρίζουν ότι περιβάλλοντε εξ’ αληθώς πιστούς Ορθόδοξους καί θά δεχθούν αυστηρό έλεγχο ‘ή καί αποπομπή καί απομόνωση εξ’αυτού τού περιβάλλοντος.Ωστόσο ουκ έστι μόνον η σατανική μασωνία εις τήν οποίαν δύναται ο Χριστιανός νά ξεπέση αλλά εισίν αναρίθμητα άλλα όπως ο αντίχριστος χιλιασμός, πεντηκοστιανοί, προτεστάντες αλλά καί παραψυχολογίαι, θεοσοφίαι, ψευδοθρησκίαι ανατολής, αλλά καί η αρχαιοελληνική ειδωλολατρεία η οποία αναβιώνει (όπως εστί προφητευόμενο), υπάρχει ο σατανισμός, αλλά καί άλλα τά οποία έχουν περάσει εις τόν λαόν ημών ως κάτι τό …..αθώον καί ανευλαβές !!!!!!! όπως η εκκοσμίκευση η οποία έχει διεισδύσει βαθύτατα ακόμη καί εις τήν ΕλληνΟρθόδοξη κρατούσα εκκλησία τών μισθωτών οικουμενιστών καλοπαιρασάκηδων υπαλλήλων οι οποίοι από τό σχίσμα πού διέπραξαν καί εντεύθεν, έχουν, θανάσιμα, ενηγγαλισθή μέ τούς παναιρετικούς φράγγους εις σημείον καταντήματος νά τούς ομοιάζουν εις πολλάς προδοσίας Ορθοδόξου Χριστιανισμού. Εάν ο Ορθόδοξος Χριστιανός αγαπά αληθινά Τόν Κύριον καί Θεόν ημών Ιησού Χριστόν καί προσπαθεί ευσυνειδήτως νά Τόν ευαρεστεί υπακούοντάς Τον, τότε τόν βοηθά Ο Κύριος νά αντιλαμβάνεται τά πιστεύω τού συνομιλητού του ταχέως, όσο κι’άν αυτός υποκρίνεται.Πάντως ορθώς έπραξες καί τού έθεσες αυτή τήν ερώτηση.

          2. ΨΩΦΑ ΠΟΡΝΗ ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ. ΕΛΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΥΛΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.

      2. Ρε μπαρμπα Γρηγορε παρε τον μπουλο από δω λεμε και παψε βλαξ!!!

      3. ΑΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΑ.

        1. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.

      4. Ήθελα να ήξερα για να λες τέτοιες παπαρολογίες, είσαι πιωμένη ή μαστουρωμένη; Ή μήπως και τα δύο;

    15. Εαν οι Ελληνες φανταροι δεν υπερασπιστουν τα δικαιωματα της πατριδος μας
      τι σκοπο εχει υπαρξη στρατιωτικων δυναμεων;
      Μηπως να παριστανουν τις φιλιπινεζες των λαθρο,
      ακρως υποτιμητικο και εξευτελιστηκο για το αξιωμα τους.
      Ο στρατος υπαρχει
      για να διασφαλιζει τα συνορα και τα δικαωματα του εθνους
      τοσο ως προς την ακαρεωτητα του εδαφους ,οσο και ως προς την πιστι,
      να αγωνιζοντε υπερ Πιστεως και Πατριδος .
      Αξιες αιωνιες και γνωρισμα του Ελληνικου λαου απο αρχαιων χρονων υπαρχουσες.
      Διαφορετικα δεν εχει αιτια υπαρξεως.

    16. Οι Σέρβοι το θυμούνται καλά: πάρα πολλοί Χρυσαυγίτες και μή, μισθοφόροι Έλληνες πολέμησαν στο πλευρό των τους επί βοσνιοκροατικού πολέμου αρχές 1990. Το θυμούνται για πάντα: αν κάνουμε το ίδιο και εδώ θα το θυμάται και η Λιβύη και είναι μετρημένες οι μέρες των Τούρκων οι οποίοι ονειρεύονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει χωρίς σάλιο γιατί πολύ την είδαν ιστορία τώρα τελευταία.

      1. πΙΠΕς στην βοσνια οσοι πηγαν τους εβαζαν σε τομεις ήσυχους και ποτεδεν τους αφηναν μονους ,πρωτη γραμμη μαχης κανενας δεν ειδε ,ασε τα παραμυθάκια !!!

        1. Κουμουνιστής είσαι και σε τσούζει η αλήθεια ?

    17. αν μπουνε μεσα οι τουρκοι θα ειναι χειροτερα για τους ελληνες πολιτες σε σχεση με τωρα; νομιζω ότι ευκαιρια θα ηταν να μην ξαναδουμε τις φατσες ολων αυτων που κυβερνησαν την ελλαδα τις τελευταίες δεκαετιες και την καταντησαν ετσι.

    18. Ο στρατός γιαυτό είναι. Στην Ειρήνη προετοιμάζει και εκπαιδεύεται και στο πόλεμο…. Πολεμά.

    19. Μισθοφορική εταιρία με 2000 την ημερα συν 500 ευρώ το κεφάλι καθε τουρκουφιλου .Ο εξοπλισμός είναι ευγενική χορηγία του Ελληνικού κρατους.

    20. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ ΑΣ ΕΙΜΕΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΡΚΕΛ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΥΝΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΚΗ ΠΕΝΑ.
      ΘΕΟΣ ΑΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      17/01/2020

    21. Μια γνωμη ενος αστεγου πεθαινω καθε ημερα ας πεθανω μια φορα για την ελλαδα μας που τοσο με περιφρονησε ζητω το εθνος ζητω η ελλαδα ζητω η Δημοκρατια οπου εδω Γεννήθηκε ας πεθανω μια φορα ακομη για να γλυτωσουν οι αλλοι

    22. Και στην Κορεα που πηγαν Ελληνες στρατιώτες τι εγινε; ποιο ηταν το κερδος για την χωρα μας; και την τελευταια φορα που πολεμησαν Ελληνες σε ξενη χωρα ηταν το 74 τραγωδια …οποτε για ποιο λογο να πανε εκει κατω;;; κανενα συμφέρον δεν εχουμε και κανενα κερδος!!!!

    23. το 1918 στειλαμε φίλια στρατευματα στην ουκρανια για να υπερασπιστουμε τα συμφεροντα των αγγλογαλ ελδμμ της πατριδας ηθελα να πω.Αποτελεσμα: η σοβ. ενωση αργοτερα ειχε το πατημα να στελνει ανεξαντλητα πολεμοφοδια στον κεμαλ .Τα υπολοιπα γνωστα….

    24. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΕΙΜΑΙ 71 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ(ΠΛΟΙΑ -ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΖΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ

      1. Τι λες ρε κωλογερε εσυ ; θες τα αναδρομικα των συνταξεων να πανε στα εξοπλιστηκα για να τα κανουν μιζες; αντε πανε πολεμα εκει μονος και καλο ψωφο!!!!!!!!

    25. ντροπη σας!!κατσετε ρε μ@@@κες να πεζετε με το πληκτρολογιο!!και με το πουλι σας!!

    26. Δυςτυχως νομιζω πως πρεπει. Ετςι κι αλλιως δεν νομιζω πως θα γλυτωσουμε τον πολεμο, ειτε μικρός ειτε μεγάλος. Ξερουμε πως οι Μογγόλοι μας περιμενουν στην γωνία και ξερουμε επισης πως οι προδοτες πολιτικοι …μας…θα μας ρίξουν στα δοντια τους. Πρεπει να ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλα να ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο. Λογικα εδω και καιρο επρεπε ολα τα παιδια μας να πανε έστω έξι μηνες στρατό να μάθουν τουλάχιστον να αμύνονται. Ειδικα τα κορίτσια μας να μάθουν σκοποβολή. Το έγραφα πως οι απόστρατοι επρεπε να εκπαιδεύουν τα παιδια μας, αλλα πουουου!!! Δυςτυχως δεν εχουμε επιλογή. Καποιοι ακονίζουν τα δοντια τους.

    27. όποιος είναι κορόιδο και θέλει να σκοτωθεί για να υπερασπιστεί τις εκτρώσεις και το ευρω-κομμουνιστο-φιλελέ πρωκτέτορατο της νότιας βαλκανικής ας πάει να σκοτωθεί.

    28. Πρέπει να ενισχυθούν τα νησιά και να γίνει αεροναυτικός αποκλεισμός από εμάς.απλα πράγματα.

    29. καταπαυση του πυρος με την FATMAYE παρουσα επι του εδαφους, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ενισχυση του στρατου τους με οπλα ΚΑΙ στρατιωτες. ΕΤΣΙ για να μην ξεχναμε ΚΑΙ την κυπρο.

    30. Ναι πρέπει να πάνε, όχι μόνο να καθαρίζουν τα σκατά των λάθρο!

    31. πάλι μλκς λέτε εγώ πέρα της αυλής μου δε πάω πουθενά…..έχω κανόνι στην αυλή τουφέκι στο σπίτι και τριφτε στη ταράτσα…. μολων λαβε σε τραπεζιτες εθνοκαπηλους λαθραιους και μη τουρκοσπορους !!!

    32. Βεβαιως να στειλουμε τα παιδια μας να υπηρασπιστουν τα δικαιωματα της Πατριδας μας αφου πρωτα προηγηθουν τα ηδη στρατευμενα παιδια των πολιτικων.
      Τελος η κοροιδια Κυριακο Μπιλντεμπεργκ,ο Τσιπρας εδιωξε τα παιδια μας για εργασια στο εξωτερικο κ οσα μεινανε θελεις να τα στειλεις να πολεμησουν;
      Και οι λαθροεποικοι να κυνηγανε τις κορες μας για να τις πηδηξουν;
      Τα εχετε σχεδιασει ολα Κουλη εεεεε;
      Δε γ@μιεσαι αλητη…#@@=!@-$(

    33. Για την Πατριδα μας και τη ζωη μας! Γιατι η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

    34. Εννοειται χωρις δευτερη σκεψη. Απειλουμαστε απο τον προαιωνιο εχθρο μας με απωλεια του 50% ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ τι θα πρεπει να κανουμε σαν Ελληνικη κοινωνια? Να ασχολουμαστε με την Μυκονο τις χαζοεκπομπες στην τηλεοραση , τον διορισμο μας στο Δημοσιο , κανα γκομενακι κανα κοψιδι σε καμμια ταβερνα και η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ. Η πλακα τελειωσε πρεπει να αντιδρασουμε δυναμικα αλλιως χαθηκαμε.

    35. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ. ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ.

    36. αφηστε τις πλακιτσες ρε παιδια…Μπροστα ο Χιος και οι υπολοιποι του μακελειου και εμεις θα σχολιαζουμε εδω στο site απο τον καναπε μας…
      μακακες ειμαστε να παμε και να αφησουμε εδω ολους τους γονους κια του γλυφτες στην Βουλη και στην κονομα
      Ελληνες ειμαστε, το τομαρι μας πρωτα και ολοι οι υπολοιποι να πανε να γ ….ουνε
      Ψαχνετε για μακακες …το μαγαζι εχει κλεισε εδω και χρονια με τα μνημονια
      ο καθενας για το τομαρι του τωρα..δεν ειμαστε ηλιθιοι

    37. Σαφώς και πρέπει να στείλουμε για να φυλάξουμε τα θαλάσσια συνορά μας που προσπαθούν να μας κλέψουν οι Τούρκοι.. Ο Ελληνικός στρατός έπρεπε να είναι στα σύνορα και να φυλάει την πατρίδα μας όχι να είναι υπηρέτριες σε hot spot για λαθρομετανάστες..αρκετά με αυτούς έλεος να τους απελάσουν..εδώ κινδυνεύει η χώρα μας απειλές παντού σε όλα τα συνορά μας

    38. – Πατέρα δεν παίρνω πτυχίο !
      – Γιατί παιδί μου ?
      – Γιατί Πατέρα πάμε ΠΌΛΕΜΟ!!!!

    39. ΑΛΟΙΜΟΝΟ!!
      ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΔΙΟΔΟΣ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΜΙΑΣ Κ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛ.ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
      ΑΠ’ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ,ΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ……………………..

      1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

    40. Το δίκαιο είναι να πάει οποίος πραγματικά θέλει δηλαδή ο Μιχαλολιακος, ο Βελοπουλο αυτοί. Με το ζόρι δεν γίνεται τιποτα

    Comments are closed.