ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: ΔΕΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – «ΠΕΡΑΣΕ» Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ- Η ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    syntaxeis

    Την είδηση ότι εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Ελλάδας που δεν περιλαμβάνει μειώσεις συντάξεις έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη ντελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών από τον Νίκο Κοτζιά.

    Χθες το βράδυ, έγινε γνωστό ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στις χώρες που έλαβαν επιστολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την οποία ζητούνται διευκρινίσεις σχετικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού τους που κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας.

    Εκτός από την Ιταλία επιστολές έλαβαν η Γαλλία, η Ισπανία, η Σλοβενία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο. Οι επιστολές έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής.

    Αυτό σημαίνει ότι πέρασε ο προϋπολογισμός χωρίς να πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις περαιτέρω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΗΛΙΑΣ.Α. αυτοι ποτε δεν υπηρξαν πατριωτες και τα ξεπουλανε ολα πουλανε την ελλαδα οι μπασταρδοι θα παρουν και το σκυλολοι τους και θα την κοπανησουν με αυτα που εχουν κλεψει . θελουν παλουκομα συντομα πριν να ειναι αργα

    2. Έγινε τράμπα, δεν θα κόψετε τις συντάξεις αλλά θα μας δώσετε την Μακεδονία. Το τραγικό είναι ότι οι συντάξεις θα κοπούν τελικά, απλά πήρανε αναβολή. Δηλαδή για αναβολή 6 μηνών ή ενός έτους χάσαμε την Μακεδονία. Πόσο φτηνά ξεπουλάνε κάποιοι την πατρίδα τους.

    Comments are closed.